BECKSÖNDERGAARD

VORES KUNDER SIGER

 

 

Becksöndergaard

Det färgstarka och trendiga märket Becksöndergaard älskar att överraska och du kan förvänta dig det oväntade av deras kreationer.

Becksöndergaard grundades år 2003 av två mycket kreativa damer, som med sina lekfulla och unika designer har tagit underklädesmarknaden med storm.

Idag hittar du deras populära och personliga produkter i mer än 18 länder och de fortsätter ständigt att utvecklas och expandera.


Läckra bh-toppar från Becksöndergaard

Becksöndergaard är märket för dig som letar efter personliga och speciella underkläder och badkläder. I vårt sortiment hittar du toppar, bh-toppar, trosor, bikinins och baddräkter, som alla har sin egen unika design.

En bh-topp är otroligt bekväm att använda under dina kläder. Den sitter inte åt som en vanlig bh gör och den tillåter dig verkligen att andas, samtidigt som den ger en fantastisk känsla av frihet.

I vårt sortiment med Becksöndergaard hittar du många vackra och bekväma bh-toppar att välja mellan, alla med spännande färger och mönster.

Med ett tunt, läckert linne på festen och en snygg bh-topp under, kan du känna dig riktigt feminin och sexig. Komplettera looken med ett par tajta byxor eller en trendig kjol, så kommer du garanterat att bli festens medelpunkt.

Ett annat sätt är att sätta på dig en genomskinlig klänning i exempelvis spets, och låta din bh-topp lysa igenom tyget. Det är otroligt läckert och sensuellt.

Du kan också använda din vackra bh-topp som en del av din outfit. Låt toppen synas under en öppen kavaj med ett par läckra byxor eller en elegant kjol till. Välj en ljus färg om du vill framhäva bysten och en mörk färg om du vill få den att verka mindre.

Om du verkligen vill sticka ut hakan och visa lite attityd kan bära din snygga bh-topp utanpå en t-shirt eller skjorta.

En läcker bh-topp kan användas på otroligt många sätt och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.


Becksöndergaards trendiga trosor

När du köper en läcker bh-topp är det klart att du vill matcha den med trendiga trosor. Även trosorna från Becksöndergaard har sin egen unika och personliga design, och du hittar trosor för alla tillfällen.

Om du ska ha åtsittande byxor eller en tajt klänning och inte vill att troskanterna ska synas igenom kan du välja ett par stringtrosor. De är sexiga, har väldigt lite tyg, och på baksidan löper en smal tygremsa mellan skinkorna.

Vill du få benen att se längre och smalare ut kan du välja en taitrosa. Den har hög benskärning som får benen att se längre ut, vilket gör att de ser smalare ut. Taitrosan ger också höfterna en fin rundning.

I vårt sortiment med snygga trosor från Becksöndergaard hittar du flera spännande färger och mönster att välja mellan, och ingen trosa är den andra lik. Tänk på att mörka färger förminskar medan ljusa färger förstorar.


Personliga badkläder från Becksöndergaard

Alla produkter från Becksöndergaard är skapade med passion och en vilja att ge kvinnor unika och personliga kreationer, och de har gjort ett fantastiskt jobb med sina badkläder.

Du kan välja mellan snygga och spännande baddräkter och läckra bikinis. När du köper från Becksöndergaard får du själv matcha ihop din bikini så att den blir helt perfekt för dig.

Om du vill framhäva bysten kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten, till exempel en triangel. Om överdelen har vaddering förstorar den bysten ännu mer. Välj gärna starka färger och mönster, som drar blickarna till sig.

Vill du istället få bysten att se mindre ut än vad den är kan du med fördel välja en enaxlad baddräkt eller bikiniöverdel, eftersom den osymmetriska skärningen kan få bysten att se mindre ut.

En baddräkt med djup och smal v-ringning förlänger halsen och ger ett smalare intryck, medan en bikiniöverdel eller baddräkt utan axelband, eller en bandeau, framhäver dina axlar och får dem att se bredare ut än vad de är.


Lekfullhet och ansvar

Oavsett om du köper badkläder eller underkläder från Becksöndergaard kan du vara säker på att du kommer att få produkter med personlighet och attityd.

Becksöndergaard är dessutom väldigt noga med att använda sig av så bra material som möjligt. De arbetar tillsammans med sina leverantörer för att hålla nere användande av kemikalier vid tillverkningen och produkterna testas regelbundet.

Becksöndergaard tar även sitt ansvar för djuren och de strävar efter att upprätthålla en så djurvänlig produktion som möjligt.

När du väljer Becksöndergaard får du lekfulla och spännande produkter som är tillverkade på ett omtänksamt och ansvarsfullt sätt.