Femilet baddräkt

Färg
Produkter
Storlekar

VORES KUNDER SIGER

 

 

Femilet Baddräkt

Vill du ha trendiga och bekväma baddräkter i hög kvalitet kan Femilet vara det perfekta märket för dig. Deras baddräkter är kända för lyxiga material, hög komfort och toppkvalitet.

Femilet grundades år 1923 och är idag ett av Danmarks ledande underklädesmärken. Deras passion är att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av sina eleganta och bekväma kreationer, och deras baddräkter passar dig som ställer höga krav på dina badkläder.


Femilets fantastiska baddräkter

Det finns många fördelar med att använda en baddräkt. Den är bekväm och ger stor rörelsefrihet och eftersom det bara är ett enda plagg är den väldigt lätt att hålla reda på.

Den är dessutom smickrande för figuren eftersom den täcker magen och hjälper till att hålla in den lite, så du slipper tänka på en putande mage när du går runt på stranden.

Du kan känna dig trygg med en baddräkt från Femilet eftersom den har perfekt passform och alltid sitter på plats, oavsett om du ska simma, surfa, spela beachvolleyboll eller leka med barnen på stranden.

När du ska ut på kvällen kan du dessutom använda din trendiga baddräkt som en body till ett par läckra shorts eller en kjol med hög midja. En baddräkt kan användas till många saker och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

I vårt sortiment med baddräkter från Femilet hittar du spännande modeller med vackra mönster och färger. Tänk på att en ljus färg förstorar medan en mörk färg förminskar.


Feminina och vackra baddräkter från Femilet

Femilet skapar sina baddräkter med djup respekt och förståelse för den kvinnliga kroppen, och du hittar olika spännande och trendiga modeller att välja mellan.

En baddräkt med djup v-ringning förlänger halsen och ger ett smalare intryck medan en axelbandslös baddräkt, eller en bandeau, får axlarna att se bredare ut än vad de är.

Vill du få benen att se smalare ut kan du välja en baddräkt med hög benskärning. Den får benen att se längre och smalare ut än vad de är.

En baddräkt med vertikala ränder förlänger och får dig att se smalare ut.

Vill du framhäva bysten och få den att se större ut kan du välja en baddräkt med vaddering.

Oavsett vilken baddräkt du bestämmer dig för kommer du att få en feminin och vacker baddräkt med perfekt passform och hög kvalitet när du väljer Femilet.


Välj rätt storlek på din baddräkt från Femilet

Det är alltid viktigt att välja rätt storlek när du ska köpa en ny baddräkt. En för liten baddräkt kan skära in och skava medan en för stor baddräkt inte har rätt passform och sitter som den ska.

När en baddräkt är ny ska den sitta åt eftersom den töjer ut sig när den blir blöt. Om du hamnar mellan två storlekar bör du välja den mindre storleken, annars finns det risk att baddräkten kommer att bli för stor.

Följ storleksguiden på just den baddräkt du valt från Femilet så kommer du att få en bekväm baddräkt som sitter perfekt.


Ta hand om din baddräkt från Femilet

Badkläder är tillverkade i speciella material och det är viktigt att ta hand om dem på rätt sätt för att de ska behålla passformen och färgen så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden på din baddräkt från Femilet:

  • Handtvätta alltid badkläder om inget annat står i tvättråden. Tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten i dem så använd gärna kallt vatten.
  • Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna på din baddräkt, och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj baddräkten försiktigt i kallt vatten varje gång du använt den och vrid aldrig ur den.
  • Blek eller stryk aldrig din baddräkt.
  • Torktumla aldrig din baddräkt eftersom det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Undvik direkt solljus när du hänger din baddräkt på tork eftersom det kan bleka färgerna. Du kan också vända den ut och in.
  • Följ alltid tvättråden från Femilet så kommer du att kunna njuta länge av din underbara baddräkt.


Baddräkter med hög kvalitet från Femilet

Alla baddräkter från Femilet är bekväma och av toppkvalitet.

År 2010 såldes Femilet till Groupe Chantelle i Paris, ett av världens ledande underklädesmärken. Femilet har fortsatt som ett oberoende varumärke och dotterbolag med dansk ledning och dansk hemvist, men tillverkningen sker av Groupe Chantelle.

Produkterna tillverkas på Groupe Chantelles egna fabriker och genomgår mycket sträng kvalitetskontroll för att säkra att de håller högsta kvalitet. Fabrikerna gör effektiva tester av tygerna och de har full kontroll över hela tillverkningsprocessen.

När du köper baddräkter från Femilet kan du vara säker på att du alltid får det bästa.