Femilet lingeri

Femilet LingerieUnderkläder är lyxiga underkläder och med underkläder från det danska underklädesmärket Femilet är du garanterad vackra underkläder som är både läckra och bekväma på samma gång. Se det stora utbudet av Femilet underkläder på denna sida och hitta dina favoriter.

Ordet lingerie kommer från franskan och betyder underkläder. Men det är inte de vanliga underkläderna man syftar på utan de riktigt vackra och sensuella som är tillverkade i lyxiga material.

Femilet grundades 1923 och är ett av Danmarks ledande underklädesmärken. Deras lingerie är av världsklass och älskas av modemedvetna och kräsna kvinnor som är ute efter det bästa. Så skäm bort dig med vackert lingerie från Femilet om bara det bästa är gott nog.


Välj rätt trosor när du handlar lingerie från Femilet

Femilets passion är att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av vackra och bekväma underkläder i senaste modet. Med lyxigt lingerie från Femilet kommer du garanterat att få både yttre och inre välbefinnande.

I vårt sortiment av lingeri från Femilet hittar du snygga och trendiga trosor i vackra färger och spännande modeller. När du ska köpa nya trosor är det bra att tänka på vid vilket tillfälle du ska använda dem eftersom de har olika fördelar.

En taitrosa får benen att se längre och smalare ut på grund av den höga benskärningen och den ger också en snygg rundning på höften. Taitrosan är den vanligaste modellen.

Tangatrosan är mycket lik taitrosan, skillnaden är att den inte har lika hög skärning vid benen.

Hipstertrosan sitter, precis som namnet beskriver, runt höfterna och har väldigt låg skärning i midjan. Den täcker oftast större delen av baken och passar perfekt när du ska använda byxor med låg midja.

Om du ska använda byxor med hög midja är det bra att välja en trosa med hög midja, till exempel en maxitrosa. Den hjälper till att hålla byxorna på plats och har mycket tyg, vilket gör att den även är skön och värmande att använda under kjolen på vintern.

En stringtrosa har väldigt lite tyg och på baksidan är det bara en tygremsa som löper mellan skinkorna. Det gör att den passar bra på sommaren när det är varmt och när du ska använda ett par åtsittande byxor eller en tajt kjol, eftersom du slipper troskanter som lyser igenom.


Skäm bort dig med en lyxig bh från Femilet

När du köper lingerie från Femilet kan du vara säker på att dina produkter är av hög kvalitet och tillverkade i fantastiska material. År 2010 såldes Femilet till Groupe Chantelle, som är ett av världens ledande underklädesmärken.

Groupe Chantelle tillverkar sina produkter i egna fabriker och har full kontroll över hela tillverkningsprocessen. Det betyder att Femilets lingerie genomgår mycket stränga kvalitetskontroller och tester för att garantera att det är perfekt och håller toppkvalitet.

Du hittar många lyxiga och läckra bh:ar från Femilet hos oss och det finns några saker som kan vara bra att tänka på när du ska köpa en ny bh.

För att framhäva din byst kan du välja en bh som inte täcker hela bysten. Om du vill förstora bysten ytterligare finner du flera snygga bh:ar från Femilet med vaddering som får dem att se ännu större ut. Ljusa och starka färger hjälper också till att dra blickarna till sig.

Om du har en stor byst ställer det högre krav på din bh. I vårt sortiment av lingerie från Femilet hittar du vackra och eleganta Big Cup bh:ar, som ger optimalt stöd.

På en Big Cup bh är kuporna, ryggbandet och byglarna mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut och tappa stödförmågan.

En Big Cup bh kan forma och framhäva din byst eller skapa en plattare profil om du vill få bysten att se mindre ut än den är. Att välja en enfärgad och mörk bh förminskar också bysten.

Tänk på att en bh med vaddering inte automatiskt ger en större byst. Vadderingens funktion kan vara att enbart ge extra stöd och skapa en slät, rundad form på bysten.

Oavsett vilken bh du bestämmer dig för kommer du garanterat att bli nöjd när du köper komfortabelt och trendigt lingerie från Femilet.


Ta hand om ditt lingerie från Femilet

Det är viktigt att ta hand om sitt lingerie så att det behåller passformen och färgen så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Sortera alltid ditt lingerie och blanda aldrig vit tvätt med färgad tvätt så undviker du färgglada överraskningar.
  • Förvara dina bh:ar plant, till exempel i en byrålåda.
  • Din bh behåller spänsten längre om den får vila ett par dagar mellan varje användning så att textilfibrerna får återhämta sig.
  • Handtvätta din bh om inget annat står i tvättråden. Tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten i den så använd kallt vatten.

Följ alltid tvättråden från Femilet så kommer du att kunna njuta länge av ditt lyxiga lingerie.