Lingeri

Färg
Produkter
Varumärken
Storlekar

Lingerie

Ordet lingerie kommer från franskan och betyder underkläder. När man talar om lingerie syftar man inte på vanliga underkläder utan på de riktigt vackra och sexiga underkläderna i fint material.

Netlingeri har sålt underkläder på nätet sedan 2006 och vi är mycket stolta över vårt utbud av lingerie från många av marknadens mest framstående märken.


Lingerie av högsta kvalitet

Allt vårt lingerie är av högsta kvalitet med utsökta detaljer och kommer från märken som till exempel PrimaDonna, Triumph, Chantelle och Marie Jo med flera.

Här hittar du bekväma trosor och bh:ar i otroligt läckra material så passa på att fylla upp din garderob med vackert lingerie som passar för alla tillfällen.

Du kan välja att köpa snygga bh:ar och trosor som matchar varandra eller så kan du mixa och matcha precis som du själv vill. Hos oss finner du massor av olika modeller och färger och det finns något som passar alla.


Vilka trosor ska jag välja när jag köper lingerie?

Det finns väl ingen bättre känsla än när man hittar ett par trosor som sitter riktigt bra och framhäver kroppens alla fördelar. Här kommer några tips som kan vara bra att tänka på när du ska köpa trosor:

  • Om du vill få benen att verka längre och smalare kan du välja en trosa med högt skurna ben, till exempel ett par läckra taitrosor. Om du vill vara extra sexig kan du välja ett par i genomskinlig spets.
  • Miditrosor har oftast lite högre midja än taitrosorna och brukar sluta en liten bit under naveln. De är ofta lite bredare också och passar alla kroppsformer.
  • Maxitrosor har breda sidstycken och hög midja, oftast till naveln eller högre. De är mer täckande än de flesta trosor och hjälper till att hålla in och dölja en putande mage.
  • Hipstertrosor är mycket lågt skurna och sitter runt höfterna. De framhäver dina kurvor på ett mycket smickrande sätt och passar utmärkt att ha under kläder med låg midja.
  • Visa upp din vackra kropp i ett par sexiga stringtrosor. Förutom att framhäva din kropp passar de mycket bra att ha under ett par åtsittande byxor eller en tight kjol eftersom troskanterna inte syns.

Olika trosor passar till olika tillfällen så det är alltid bra att ha många par att välja mellan. Då är du förberedd för varje tillfälle.


Välj rätt bh när du köper lingerie

Vi har många olika modeller av bh:ar att välja mellan och ibland kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Här följer några råd att tänka på:

  • Har du en stor byst behöver du en bh med mycket stöd. En bh med fullkupa ger ett väldigt bra stöd då den täcker in hela bysten. Hos oss finner du bh:ar i riktigt stora storlekar som är sexiga och snygga och ger enastående stöd.
  • Om du vill få bysten att se mindre ut kan du köpa en minimizer. Bygeln i en minimizer är en storlek större än i än i andra modeller och kupformen är grundare. Det gör att den fördelar bysten över en större yta över kroppen vilket får bysten att se plattare ut.
  • Vill du framhäva bysten med ditt lingerie kan du välja en bh som inte täcker hela bysten, till exempel en balconette eller push-up. Om du väljer en bh med vaddering förstorar den bysten ännu mer.
  • Välj en axelbandslös bh om du vill framhäva axlarna. Den gör så att axlarna ser bredare ut.
  • För att tona ner en stor byst kan du välja en enfärgad bh i en mörk färg och för att framhäva bysten kan du välja en färgglad bh i ljusa färger och med mönster.

Det viktigaste är att du känner dig vacker och bekväm i ditt lingerie.


Rätt storlek på din bh

När du hittat din perfekta bh är det viktigt att du väljer rätt storlek så att du får rätt stöd och funktion. Gör så här:

Mät omkretsen under bysten, måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Mät sedan omkretsen runt bysten där de är som störst. Måttbandet ska ligga rakt och vara löst utan att hasa ner. Dessa mått i centimeter använder du dig av när du beställer din bh.

Titta alltid på storleksguiden på just den bh du har valt då storlekarna kan variera beroende på bh-märke. Märket Freya kommer exempelvis från ett engelskt företag som använder sig av tum istället för centimeter.Se till så att bh-bandet ligger rakt över ryggen och att du knäpper den i haken längst ut när den är ny.

Bh-bandet töjer ut sig med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.För bästa stöd ska mittstycket sitta tätt mot kroppen.Se till så att byglarna sitter som en ram runt bysten och varken skär in i bysten eller sticker ut i armhålan.

Om du har några frågor finns vår kunniga och utbildade personal här för att hjälpa dig.