Mey Underkläder

VORES KUNDER SIGER

 

 

Mey Underkläder

Om du vill ha vackra och bekväma underkläder i exklusiva och hudvänliga material är Mey det perfekta märket för dig. Det tyska familjeföretaget Mey grundades år 1928 och har lång erfarenhet av att förgylla kvinnors tillvaro med underbara underkläder.

Med stilrena och hudvänliga underkläder i toppkvalitet och hållbarhet genom hela produktionen, är det inte så konstigt att Mey är ett av de ledande underklädesföretagen i Europa.


Sköna och trendiga underkläder från Mey

I vårt sortiment med underkläder från Mey finns det vackra och personliga underkläder med perfekt passform och hög komfort, som är tillverkade för att användas varje dag.

Du hittar snygga trosor med sköna modeller och mjuka material. Med en läcker taitrosa får du benen att se längre och smalare ut och en behaglig maxitrosa värmer skönt på vintern när det är kallt, och passar perfekt under byxor med hög midja.

Ett feminint och elegant spagettilinne kan du använda under dina vanliga kläder eller som en topp till ett par snygga byxor eller en läcker kjol. För dig som föredrar en lite mer sportig look finns det trendiga linnen med bredare axelband.

Mey drivs av människor med stor passion och ett öga för detaljer, och många av deras toppar har vackra och smakfulla spetsdetaljer som passar perfekt att bära under en urringad tunika där spetsen sticker upp.

Med en fin underklänning får du en glatt yta mot klänningen du bär, så att den glider mjukt istället för att fastna på benen eller strumpbyxorna när du rör dig. Den jämnar också ut ojämnheter och ger ett underbart fall på din klänning.

Meys underklänningar är oerhört mjuka och sköna och skyddar din hud mot tyget i de yttre plaggen. Oavsett om du bär en klänning i något material som kliar, skaver eller är obekvämt på något annat sätt så kommer det inte att störa dig.

Om du ska bära en figurnära klänning eller en tajt kjol finns det alltid risk att troskanterna syns igenom tyget, men en underklänning suddar ut alla synliga troskanter på en gång.


Bästa bomullen i världen

Mey använder sig bara av de bästa och finaste materialen i sina underkläder. De producerar alla sina produkter själva, från början till slut, och när deras produkter är färdiga går de igenom hårda kontroller för att säkerställa att de inte har några defekter.

Ett material Mey använder sig av i sina underkläder är ekologisk pimabomull från Peru, som av många anses vara den finaste bomullen i världen.

Pimabomull har ungefär dubbelt så långa fibrer som vanlig bomull. Det gör att den är mjukare och absorberar mer fukt än vanlig bomull. Dessutom skrynklar den sig inte och håller mycket längre.

Den bomull som Mey använder sig av är handplockad, något som är bra både för miljön och för bomullen. Industriellt plockad bomull förstör fibrerna och gör att bomullen får en ojämn yta, medan pimabomullen har en slät och fin yta.

Bomullen är fri från kemikalier, har fin lyster och noppar sig nästan aldrig. Den andas, är lätt och så mjuk och behaglig mot huden att den passar perfekt för människor som har eksem eller känslig hud.

Pimabomull är mycket eftertraktad på den globala marknaden och det är lätt att förstå varför Mey använder den i sina underkläder.


Underkläder med magisk merinoull från Mey

Ett annat material Mey använder sig av i sina fantastiska underkläder är merinoull, som av många anses vara det bästa materialet i världen.

Merinoull är, precis som pimabomull, väldigt mjuk och hudvänlig. Den är dessutom temperaturreglerande och när det är kallt isolerar den värmen och håller dig varm. Vid värme har den istället en svalkande effekt, så du alltid kan känna dig trygg och fräsch.

Den absorberar fukt och transporterar bort den från huden, så du alltid är torr. Dessutom värmer ullen även när den är blöt.

Ull motverkar dålig lukt, är självrengörande och har antiseptiska egenskaper. Det gör att den inte behöver tvättas lika ofta som andra material och ofta kan det räcka med att vädra plagget.

Till skillnad från många syntetiska material är ull flamsäkert och blir sällan skrynklig.

Ull är verkligen ett fantastiskt naturmaterial och skillnaden på vanlig ull och merinoull är att merinoullen har tunnare och slätare fibrer och en vågig struktur. Det gör att den inte kliar och är mjukare och mer stretchig.


Fler anledningar att välja Meys underkläder

Mey bryr sig verkligen om sina konsumenter och miljön:

  • 2012 blev de certifierade med Bluesign, som mycket kortfattat innebär att de i minsta möjliga mån påverkar miljön under hela tillverkningsprocessen.
  • Meys underkläder är certifierade med OEKO-TEX, vilket innebär att de är fria från förbjudna och farliga kemikalier. PH-värdet testas också för att säkra hudvänliga produkter.
  • Underkläderna är Medically Tested, vilket innebär att de är testade för toxiner för att säkerställa att de är riktigt hudvänliga.