Missya natkläder

VORES KUNDER SIGER

 

 

Missya Nattkläder

Letar du efter sköna nattkläder i mjuka och lyxiga material? Missya har vackra och bekväma nattkläder som du garanterat kommer att sova gott i.

Det danska märket Missya grundades år 2003 och är känt för sina vackra och sköna kreationer, som skänker en känsla av lyx i vardagen. I vårt sortiment med härliga nattkläder från Missya hittar du något som passar för varje tillfälle.


Exklusiva nattkläder från Missya

När det är vinter och kallt är det underbart att sätta på sig en bekväm pyjamas som håller dig varm hela natten. Missya har vackra och sköna pyjamasar som du även kan mysa runt i hemma på kvällen innan du lägger dig, och på morgonen innan dagen har startat.

Är du ute efter något som får dig att känna dig feminin och sexig i sovrummet finns det flera sensuella och mycket smickrande nattlinnen, med fina detaljer, att välja mellan. Förutom att de är vackra är de också väldigt sköna och svala att sova i när det är varmt.

En nattskjorta passar till alla tillfällen och brukar vara väldigt populär att sova i eftersom den är så bekväm och mysig.

Du hittar snygga och praktiska morgonrockar som är helt perfekta att dra på sig på morgonen eller efter duschen, innan du sätter på dig dina kläder.

Alla har olika smak när det gäller vilka nattkläder de föredrar, men det är alltid lättare att få en god natts sömn när man har mjuka och sköna nattkläder på sig, oavsett om det är en pyjamas, nattskjorta eller nattlinne.


Lyxiga material i Missyas nattkläder

Alla nattkläder från Missya är i tillverkade i sköna och lyxiga material av hög kvalitet.

Du hittar läckra och eleganta pyjamasar som är tillverkade i viskos, som påminner väldigt mycket om siden i känsla och kvalitet. Viskos har ett väldigt fint fall, tillåter din hud att andas och är slitstarkt, svalt och mjukt. Det skrynklar inte och håller färgerna bra när det är färgat.

Om du gillar att ha naturmaterial i dina nattkläder kan till exempel en mysig nattskjorta med 100 procent bomull vara det perfekta valet. Bomull växer på bomullsbusken och är ett väldigt mjukt, skönt och hudvänligt material.

Bomull tillåter din hud att andas och absorberar fukt så att du kan känna dig torr och fräsch hela natten. Nattkläder i bomull leder bort värme och svalkar när det är varmt, och de har god hållbarhet och är väldigt slitstarka.

Bomull är dessutom biologiskt nedbrytbart och av den anledningen är det är väldigt miljövänligt.

Missya har förföriska och vackra nattlinnen som är tillverkade i polyester, som är mer elastiskt än bomull och väldigt motståndskraftigt mot slitage.

Polyester krymper inte och bleknar inte så nattkläder i detta material behåller sin passform och färg mycket länge. Polyester torkar också väldigt fort eftersom det inte suger i sig någon vätska.

Missya har bara material av toppkvalitet i sina nattkläder och de är väldigt noga med att tillverkningen av dem sker på ett bra sätt i alla delar av ledet.

Missya använder sig av Code of Conduct från den danska textilorganisationen. Det innebär bland annat att de motarbetar barnarbete och diskriminering och är noga med arbetarnas mänskliga rättigheter i alla delar av tillverkningsprocessen.


Var rädd om dina nattkläder från Missya

När du köper nattkläder från Missya får du mjuka och sköna kläder som har hög kvalitet. Om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dem länge. Här följer några råd:

  • Följ alltid tvättråden från Missya och handtvätta helst ömtåliga nattkläder.
  • Sortera alltid dina kläder efter färg och undvik att blanda vita och färgade plagg, så slipper du missfärgade nattkläder.
  • Temperaturen som anges i tvättråden är den högsta du bör tvätta i. Du kan med fördel tvätta i lägre temperatur eftersom det är bra för både hållbarheten och miljön.
  • Använd tvättpåse om dina nattkläder har pärlor eller andra detaljer.
  • Om det är tryck på dina nattkläder är det bra att tvätta dem ut och in, då håller trycket längre.

Om du tar hand om dina lyxiga nattkläder från Missya och tvättar dem på rätt sätt kommer du att kunna sova gott länge i dem.