Missya nattlinne

Färg
Produkter
Storlekar

Missya Nattlinne

Mys ner dig i sängen med en god bok och ett mjukt och skönt nattlinne från Missya. Du kommer garanterat att få njuta av skön komfort och exklusiva material mot huden.

Danska märket Missya skapar feminina och eleganta nattlinnen som är högt uppskattade av kvinnor i alla åldrar. Om du vill ha ett trendigt nattlinne som ger en känsla av vardagslyx är Missya märket för dig.


Skäm bort dig med ett nattlinne från Missya

Ta av dig dina obekväma arbetskläder efter en lång arbetsdag och sätt på dig ett vackert och bekvämt nattlinne som du kan mysa runt i på kvällen. När du sitter i soffan och tittar på tv är du redan klädd för att sova och kan snabbt och enkelt gå till sängen när du blir trött.

Sedan kan du njuta av en god natts sömn med ett mjukt och skönt nattlinne, som hjälper till att hålla dig varm när det är kallt eller har en svalkande effekt när det är varmt. Visst sover man bättre i ett lyxigt och bekvämt nattlinne.

När du vaknar kan bara gå ur sängen och mysa vidare i ditt härliga nattlinne innan du ska ta itu med dagens sysslor. På en ledig dag är det skönt att strosa runt extra länge.

På vintern när det är kallt kan det vara väldigt skönt med ett nattlinne med långa ärmar och lite mer tyg, så att man håller värmen bättre. På sommaren brukar det vara skönast med ett nattlinne med korta eller inga ärmar och så lite tyg som möjligt.

Om du är ute efter ett nattlinne som får dig att känna dig extra sexig i sovrummet kan du hitta flera feminina och smickrande kreationer från Missya att välja mellan, i läckra tyger och med vackra detaljer.

Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur du kan använda ditt lyxiga nattlinne. Oavsett hur du väljer att använda det kommer du att kunna njuta av skön komfort och hög kvalitet när du köper dina nattlinnen från Missya.


Lyxiga material i Missyas nattlinnen

Missya använder sig bara av högklassiga material av högsta kvalitet i sina nattlinnen. Materialen de använder sig av har lite olika funktion och det finns nattlinnen som passar för de flesta tillfällen. Ett par material de använder sig av är bomull och polyester.

Bomull är ett väldigt hudvänligt naturmaterial som växter på bomullsbusken. Det har god andningsförmåga och tillåter din hud att andas. Det absorberar fukt så att du kan känna dig torr och fräsch hela natten och är väldigt slitstarkt och tåligt.

Bomull är väldigt mjukt och behagligt mot huden och hjälper till att hålla dig sval eftersom den leder bort värme, så att du alltid har en behaglig kroppstemperatur. Bomull är också biologiskt nedbrytningsbart så det är väldigt miljövänligt.

Polyester är mer elastiskt och väldigt motståndskraftigt mot slitage. Polyester krymper inte och bleknar inte så nattlinnen i detta material behåller sin passform och färg mycket länge. Polyester torkar också väldigt fort eftersom det inte suger i sig någon vätska.

Missya använder sig bara av material av toppkvalitet och de är väldigt noga med att tillverkningen av deras produkter sker på ett bra sätt i alla delar av ledet.

Missya använder sig av Code of Conduct från den danska textilorganisationen. Det innebär bland annat att de motarbetar barnarbete och diskriminering och är noga med arbetarnas mänskliga rättigheter i alla delar av tillverkningsprocessen.


Ta hand om ditt lyxiga nattlinne från Missya

Alla nattlinnen från Missya är av hög kvalitet och om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dem länge. Här följer några råd:

  • Följ alltid tvättanvisningarna som står i plagget och handtvätta helst ömtåliga nattlinnen.
  • Använd tvättpåse om ditt nattlinne har pärlor och detaljer.
  • Kom ihåg att temperaturen som anges i tvättråden är den högsta man bör tvätta i.
  • Om det är tryck på ditt nattlinne så håller det längre om du tvättar det ut och in.
  • Sortera alltid din kläder och tvätta bara med andra plagg i samma färg, så slipper du få missfärgade nattlinnen.
  • Kom ihåg att torktumling sliter bort fibrer från plagget och förkortar livslängden på det.

Om du tar hand om dina lyxiga nattlinnen från Missya och tvättar dem på rätt sätt kommer du att kunna sova gott i dem under lång tid.