Missya toppar

VORES KUNDER SIGER

 

 

Missya Toppar

Om du söker efter ett riktigt bekvämt och snyggt alternativ till en bh är Missyas toppar definitivt något du bör titta närmare på.

Det trendiga märket Missya grundades i Danmark år 2003 och deras läckra och feminina kreationer uppskattas av modemedvetna kvinnor runt om i Skandinavien.


Läckra toppar från Missya

Om du vill ha lite extra lyx i din vardag kan du passa på att skämma bort dig med någon vacker och bekväm topp från Missya. Toppar är verkligen på modet just nu och detta trendiga och snygga plagg passar lika bra under dina kläder som en del av din outfit.

I vårt sortiment av toppar från Missya finns något för de flesta smaker. Du hittar vackra och feminina toppar med läckra detaljer och smala axelband och mer enkla och sportiga toppar med bredare axelband. Det finns toppar för alla tillfällen.

När du till exempel ska fika på stan kan det vara snyggt att ha en topp med spetsdetaljer som sticker upp under en urringad skjorta. Om du har en djup och smal v-ringning förlänger det halsen och ger ett smalare intryck.

Om du ska ha en tunn eller genomskinlig tunika på dig på festen och inte vill ha en traditionell bh som syns under, passar det utmärkt med någon läcker topp eller bh-topp. Det är både sexigt och bekvämt.

Du kan också använda din topp som en del av din outfit, till exempel under en öppen kavaj med ett par snygga byxor till. Välj en topp som döljer magen om du vill ha något mer täckande, eller välj en sexig bh-topp i någon vacker färg om du vill vara lite mer vågad.

En topp i en ljus färg förstorar medan en topp i en mörk färg förminskar. Om du vill att bysten ska se större ut än den är kan du välja en bh-topp med fyllning.

En del kvinnor, som vill visa lite mer attityd, använder sina bh-toppar utanpå sina vanliga kläder. Du kan använda din topp från Missya på vilket sätt du vill, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.


Praktiska toppar från Missya

Topparna från Missya är inte bara snygga, de är mycket praktiska också. Många kvinnor föredrar att använda en bh-topp framför en bh på grund av att de är så otroligt mjuka och sköna att ha på sig.

Om du exempelvis har skavsår från en felaktig bh eller nyss har opererat bysten och ändå vill ha något som täcker dig och ger lite stöd, är en bh-topp det perfekta valet. Den är mjuk, bekväm och smiter inte åt som en vanlig bh.

Under dagarna runt menstruationen kan bysten svälla upp och då kanske inte den vanliga bh:n riktigt passar. Ett underbart alternativ är då att använda en mjuk bh-topp eftersom den anpassar sig mer. Den är också skön att sova i som ett extra stöd under denna tid.

På varma sommardagar brukar en bh-topp uppskattas av kvinnor eftersom den är tunnare, svalare och inte sitter åt så hårt.

Om du ska ut och resa och sitta stilla en längre tid, till exempel ta en lång biltur eller en flygresa, är det mycket skönt och praktiskt med en mjuk bh-topp. Den är ett mer bekvämt alternativ om man ska vara stilla en längre stund.


Välj rätt storlek på dina toppar från Missya

Det är alltid viktigt att välja rätt storlek på din topp från Missya så att du får rätt funktion och perfekt passform. Det är också viktigt så att toppen framhäver fördelarna med din vackra kropp.

Om du följer storleksguiden på den topp du valt så får du en topp som sitter helt perfekt och är riktigt bekväm.

Vår utbildade och kunniga personal hjälper gärna till om du har några frågor.


Missya tar sitt ansvar

Missya är ett ledande underklädesmärke som, förutom underkläder, också tillverkar badkläder och nattkläder i väldigt hög kvalitet.

När du handlar toppar eller andra produkter ur vårt sortiment från Missya, så stödjer du ett familjeföretag som är noga med att ta sitt ansvar för att göra världen lite bättre.

De använder sig av Code of Conduct från den danska textilorganisationen. Det innebär bland annat att de motarbetar barnarbete och diskriminering och att de värnar om arbetarnas mänskliga rättigheter i alla delar av tillverkningsprocessen.

De sponsrar också forskning för att bota bröstcancer.

Missya skapar alla sina kreationer ur sin passion, och det är en passion som aldrig kommer att slockna.