Sloggi Men

VORES KUNDER SIGER

 

 

Sloggi Men

Märket Sloggi lanserades 1978 och blev snabbt en stor succé med sina bekväma och hudvänliga underkläder. Faktum är att det är ett av världens mest sålda trosmärken.

Men Sloggi har inte bara de mjukaste och lyxigaste underkläderna för kvinnor utan de har lika fantastiska produkter för män också. Sloggi Men lanserades 1986 och även det märket blev snabbt framgångsrikt på grund av sin överlägsna komfort och höga kvalitet.

Sloggi Men är märket för den medvetna mannen som ställer höga krav på sina underkläder.


Fantastiska produkter från Sloggi Men

Underkläderna från Sloggi Men är mjuka, välsittande och ger utmärkt stöd. De framhäver den maskulina figuren och passar lika bra till vardags som till fest.

Du kan välja mellan olika modeller på kalsongerna, till exempel klassiska hipsters med kortare ben eller boxershorts med längre ben. Kalsongerna har bred resår i midjan och är tillverkade i mjuka material som andas och suger upp fukt för högsta komfort.

Du kan lätt matcha dina kalsonger med en snygg och praktisk t-shirt i ett mjukt och flexibelt material. T-shirten passar lika bra att mysa i hemma som att ha under jobbskjortan, där den också slätar ut och formar magen litegrann.

Alla underkläder från Sloggi Men följer senaste modet och är tillverkade för att användas varje dag. Dessutom kan du köpa dem i praktiska flerpack så att du alltid har extra underkläder när du behöver dem.


De bästa materialen

Materialen Sloggi Men använder sig av i sina produkter är skonsamma mot huden och av högsta kvalitet. Endast det bästa är gott nog åt männen som använder deras produkter.

De flesta underkläder innehåller en hög andel bomull, som är ett av de vanligaste materialen i underkläder.

Bomull är ett naturmaterial som växer på bomullsbusken och är väldigt mjukt och behagligt mot huden samtidigt som det är enormt slitstarkt och har mycket lång livslängd. Kläder med hög halt bomull är ofta lätta att tvätta eftersom de tål att tvättas i lite högre temperatur.

Bomullsfibern är mjuk och följsam och liksom andra naturmaterial andas den. Den suger dessutom i sig fukt, leder bort värme och är väldigt stark och tålig, så bomull är både behagligt och praktiskt att använda.

Sloggi Men använder sig bara av bomull av mycket hög kvalitet och deras produkter ger hög komfort och mycket god rörelseförmåga.

Sloggi Men använder sig av en liten andel elastan tillsammans med bomull i sina underkläder. Elastan är oerhört stretchigt och tillsammans med bomull skapar den perfekt passform och hög elasticitet i underkläderna.

I vissa underkläder blandas bomull och elastan med modal, som har ett naturligt ursprung.

Modal har en silkeslen yta, absorberar fukt och torkar mycket snabbt, vilket minskar kroppslukt och gör att du kan känna dig fräsch och torr hela dagen. Underkläder med denna blandning passar perfekt att ha när du till exempel ska träna eller utöva någon sport.

Sloggi Men har underkläder för alla män och alla tillfällen.


Ta hand om dina underkläder från Sloggi Men

Här följer några råd som kan vara bra att tänka på när du ska tvätta dina underkläder:

  • Förvara din smutstvätt på en torr och väl ventilerad plats. Om tvätten är blöt bör du hänga upp den på tork tills du kan tvätta den eller tvätta den på en gång.
  • Sortera dina kläder och tvätta dem med liknande färger för att slippa färgglada överraskningar.
  • Tänk på att temperaturen som står på tvättråden i plagget är den högsta temperaturen du bör använda när du tvättar. Det innebär att du kan tvätta dina underkläder i lägre grader om du vill.
  • Följ alltid tvättråden som står i plagget när du ska tvätta det så kan det inte bli fel.


Sloggi Men bryr sig om både miljö och konsumenter

Sloggi Men tillverkas av Triumph International och de tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen redan på 90-talet. Detta för att framställa mer hudvänliga och naturliga produkter och för att produktionen skulle bli mer miljövänlig.

Sedan 2012 är Triumphs kollektioner certifierade med OEKO-TEX standard. Det bygger på testning för skadliga ämnen under alla steg i tillverkningsprocessen och borgar för hud- och miljövänliga produkter.

Så skäm bort dig med mjuka och välsittande underkläder från Sloggi Men som håller tvätt efter tvätt.