Triumph amnings BH

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

VORES KUNDER SIGER

 

 

Triumph Amnings-BH

Med en amnings-bh från Triumph kan du alltid lita på att du får bra stöd och underbar komfort. Amningen går lätt och smidig eftersom du enkelt öppnar bh-kuporna med en hand, så du behöver aldrig lägga ifrån dig ditt barn.

Triumph grundades år 1886 och är ett världsledande underklädesmärke. Att köpa produkter från Triumph är en garanti för toppdesign och toppkvalitet.


Känn dig trygg med en amnings-bh från Triumph

Bysten blir större under amningstiden eftersom den fylls av mjölk. En stor byst ökar belastningen på axlar, nacke och rygg och ställer höga krav på din bh. Får du inte rätt stöd kan huden tänjas ut och leda till att bysten ändrar form efter graviditet och amning.

När du köper en amnings-bh från Triumph får du en mycket behaglig bh med formade kupor, mjukt stoppade axelband och ett brett ryggparti för att avlasta dina ryggmuskler och förebygga spända muskler.

Med sin långa erfarenhet av att skapa fantastiska underkläder vet Triumph precis vad kvinnor vill ha i alla faser av livet. När man skaffar barn är det väldigt viktigt att allt fungerar bra och smidigt runt amningen, så man slipper oroa sig för onödiga problem med sin bh.

Med en amnings-bh från Triumph får du utmärkt stöd och hög komfort. Du öppnar och stänger enkelt kuporna genom att lossa på kroken som sitter fast på bh-bandet. På så vis slipper du ta av dig bh:n när du ska amma och ditt hungriga barn slipper vänta på maten.

Med en amnings-bh från Triumph kan du alltid känna dig bekväm och trygg. Den är dessutom elegant och trendig och passar för alla ammande mammor, oavsett ålder eller kroppsform.


Njut av en mjuk amnings-bh från Triumph

Triumph använder sig bara av de finaste och bästa materialen och redan på 90-talet tog de bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter. Alla deras amnings-bh:ar är hudvänliga och tillverkade av medicinskt testade material.

Eftersom komfort är otroligt viktigt när man ammar är Triumph amnings-bh:ar utan byglar. De är fantastiskt mjuka och sköna och anpassar sig efter din kropp så att du hela tiden kan röra dig fritt och bara fokusera på ditt barn.

På grund av sin höga komfort passar Triumphs amnings-bh:ar perfekt att sova i också. När bysten är tung och kanske läcker mjölk är det väldigt skönt att få stöd och skydd även på natten.

På en amnings-bh från Triumph hittar du praktiska detaljer, som till exempel integrerade amningsinlägg.


När ska jag köpa en amnings-bh?

En del blivande mammor vill vänta tills nära inpå förlossningen innan de köper en amnings-bh. Andra vill ha allting klart i god tid till förlossningen och då kan det vara bra att köpa en amnings-bh ungefär en månad eller två innan förlossningen.

Välj en bh där du kan få in en handflata mellan bysten och kupan så att du har plats för amningsinlägg och mjölken som rinner till.

Om din byst växer tidigt under graviditeten kan det vara klokt att investera i en amnings-bh som du även kan använda efter födseln. Den kan vara för liten direkt efter förlossningen men passar bra lite senare under amningsperioden, när bysten minskat lite igen.

Det är bra att ha flera par amnings-bh:ar att växla mellan, eftersom det kan hända att de behöver tvättas snabbt, och då har du alltid en som är torr och ren att bära.


Välj rätt storlek på din amnings-bh

Det är viktigt att välja rätt storlek på din amnings-bh för att få perfekt passform och optimalt stöd. En för liten bh kan skava och göra ont och en för stor bh ger inte rätt stöd.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där den är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Dessa mått i centimeter använder du dig av när du ska beställa. Följ alltid storleksguiden på bh:n du valt.
  • Be gärna om hjälp med att mäta eftersom det är väldigt viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara själv.


Ta hand om din amnings-bh från Triumph

När du köper lyxiga amnings-bh:ar från högklassiga märken som Triumph har de väldigt hög kvalitet och om du tar hand om dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta länge av dem.

  • Följ alltid tvättråden från Triumph och tvätta aldrig i högre temperatur än vad som står där.
  • Torktumla aldrig din bh eftersom det sliter bort fibrer och kan förkorta livslängden. Värmen kan också förstöra elasticiteten.
  • Knäpp alltid bh:n innan tvätt och använd tvättpåse för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg.