Aubade

Lyxiga underkläder från franska Aubade

Aubade är lyxiga, glamorösa och förföriska franska underkläder för kvinnor. Det är underkläder som är fulla av feminina detaljer, vacker spets och fina rosetter i perfekt harmoni med funktion och passform. Det franska märket är för dig som älskar sensuella underkläder och som vill tillföra dina underkläder det där extra som inte går att hitta bland andra märken. Om du gillar lyxiga underkläder är Aubade definitivt något för dig. Skäm bort dig själv med de allra bästa underkläderna och känn dig som en riktig drottning innerst inne i underkläder från Aubade!

Aubade är ett franskt underklädesmärke som har producerat underkläder sedan 1958. Sedan deras grundande har det franska varumärket bara blivit mer och mer populärt bland kvinnor världen över och det är inte utan anledning. De är till exempel det första märket att börja göra bh:ar och trosor som matchar ihop som ett set. De andra underklädesmärkena har sedan följt efter.

Dessutom är Aubade särskilt kända för sina balconette-bh:ar och trosor med fina spetsar och feminina detaljer. Däremot håller de sig inte bara till underkläder. Du hittar även nattkläder från Aubade – nattlinnen, nattbyxor, kimonos och mycket mer. De fina detaljerna, exklusiv design, elegant spets och material av högsta kvalitet är bara något av det Aubade är känt för. Kvinnor älskar inte bara det populära märket, varje man kommer också att älska att se sin partner bära eleganta och exklusiva underkläder från Aubade.

Stort utbud av franska underkläder från Aubade

På Netlingeri.se har vi valt att samla hela vårt breda utbud av Aubade underkläder på ett ställe – nämligen på denna sida. Här hittar du flera underklädesset i vackra färger och med unika och eleganta detaljer som du säkert kommer att älska. Dessutom hittar du även ett brett utbud av trosor, bh:ar, hängslen och mycket mer, så att du kan få precis det underklädesset från Aubade som du drömmer om. Aubade är både sensuell, vacker, elegant och exklusiv.

Aubade lanserar kontinuerligt nya kollektioner som speglar tidens trender. Det finns alltid nytänkande när Aubade designar underkläder för kvinnor som uppskattar läckra, eleganta och sensuella underkläder i sin underklädeslåda. Hitta setet eller delen från Aubade som passar just dig här på sidan.

Vackra underkläder kräver rätt skötsel

Aubades underkläder är vackra och feminina underkläder som ligger i den lite dyrare prisklassen. Bara av den anledningen kommer du definitivt att vilja ge den den bästa vården så att den kan hålla så länge som möjligt. Om du är osäker på hur dina underkläder kan hålla länge så hittar du här en rad bra tips som kan vara användbara att följa när du vill ta hand om dina underkläder.

  • När du ska tvätta dina nya Aubade-underkläder är det en bra idé att följa tvättråden som ofta medföljer.
  • Undvik att tvätta dina Aubade-underkläder i tvättmaskinen. En tur i tvättmaskinen kan mycket lätt förstöra de fina underkläderna.
  • Däremot, tvätta dina Aubade-underkläder för hand. Särskilt om det innehåller en galge.
  • Undvik även att överdriva ditt tvättmedel.
  • Lämna aldrig dina underkläder i vattnet utan tvätta dem istället direkt
  • Undvik alltid att använda sköljmedel för dina underkläder. Sköljmedlet kommer att stänga fibrerna i tyget, vilket innebär att det inte kan andas.
  • Undvik att torka dina underkläder i torktumlaren. Du kan med fördel dutta eller krama ur vattnet innan du lägger ut det på tork. Men aldrig i direkt sol.
Köp dina exklusiva underkläder från Aubade här hos oss och låt dig förföras av märkets vackra, exklusiva och förföriska design.

Köp Aubade underkläder online på Netlingeri.se

Aubade är värt en närmare titt om du letar efter lyxiga, glamorösa och förföriska underkläder. Vi har samlat ett brett urval av olika design, färger och modeller från det välrenommerade franska märket, vilket gör att det ska finnas något för varje kvinna som inte vill kompromissa. Vi har även gjort det relativt enkelt och överskådligt för dig att hitta det du letar efter, då vi har samlat ett hav av de olika Aubade-kollektionerna på ett och samma ställe – nämligen just här på sidan.

Om du är osäker på vad du ska välja eller vilken storlek du ska ha är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst som finns tillgänglig på telefon måndag till fredag mellan kl. 8.00-11.00. De kan nås på telefon +41 40 75 00. Vi hoppas att du blir nöjd med dina nya underkläder från Aubade, och att du kommer tillbaka när du igen behöver skämma bort dig själv med vackra underkläder.