BH utan bygel

Många kvinnor föredrar att använda en BH utan bygel

Ska man ha en BH utan bygel? Då hittar du här alla våra populära bygel-BH:ar från våra underklädesmärken. Här finns BH:ar utan bygel med och utan stoppning i flera olika färger och utföranden som går ända upp till de stora kupstorlekarna för stora byster från Triumph, Femilet, PrimaDonna, Sloggi och Marie Jo. Se alle BH:ar her.

Om du vill ha en BH som är riktigt bekväm och ger dig total rörelsefrihet är en BH utan bygel ditt bästa val. Den ger stöd åt bysten samtidigt som den är väldigt komfortabel. Här på Netlingeri hittar du ett stort sortiment av vackra och trendiga bygellösa BH:ar från några av marknadens främsta märken.

En skön BH utan bygel för varje tillfälle

Många kvinnor föredrar att använda en BH utan bygel framför en med bygel eftersom de är så mjuka och sköna att ha på sig. De tillåter dig verkligen att andas och det finns en BH utan bygel för varje tillfälle. Om du till exempel nyss har opererat bysten, eller har skavsår från att ha använt en felaktig BH och ändå vill ha något som täcker och ger stöd, finns det otroligt mjuka och bekväma bygellösa BH:ar att välja mellan. Runt menstruationen brukar bysten svälla upp och man kan bli mer känslig för att använda BH:ar som sitter åt. Då kan det vara ett perfekt alternativ att använda en riktigt mjuk och skön BH utan bygel. Den kan också vara skön att sova i för extra stöd under menstruationen.

Om du ska ut och resa och sitta still en längre period, till exempel på ett flygplan eller i en bil, kan det vara mycket skönare och bekvämare med en BH utan bygel istället för en med bygel. Om du vill ha riktigt bra stöd för bysten utan att använda en bygel-BH kan du välja en sport-BH utan bygel. Då får du hög komfort samtidigt som du får maximalt stöd. Många kvinnor använder dessa BH:ar även i sin vardag. Triumph och Anita är två välkända märken som tillverkar snygga och sköna sport-BH:ar utan byglar som har optimalt stöd. I vardagen, på jobbet eller hemma, är det skönt med en bekväm BH utan bygel under kläderna. Dessa BH:ar är verkligen gjorda för att användas varje dag. Skäm bort dig med någon av våra högkvalitativa, bekväma och läckra bygellösa BH:ar. Din kropp kommer att tacka dig.

En läcker BH utan bygel för varje tillfälle

Visst är bygellösa BH:ar överlägset bekväma och mjuka, men det är inte allt. I vårt sortiment hittar du dessutom riktigt snygga och läckra modeller av BH:ar utan byglar. Missya har till exempel väldigt vackra och feminina BH-toppar som verkligen tar fram skönheten hos varje kvinna. Om du ska ha en tunn eller genomskinlig topp på dig är det otroligt snyggt och sexigt att ha en BH-topp under. Sloggi fokuserar på komfort, och en BH utan bygel från Sloggi är ofta så mjuk och bekväm att du glömmer att du har den på dig. Men du finner också BH-toppar som är riktigt läckra och kan användas som en del av dit outfit, exempelvis under en öppen kavaj.

Om du ska fika eller shoppa på stan kan det vara snyggt med en enkel och stilren BH-topp eller BH med spets som sticker fram under en urringad skjorta. Triumph har eleganta och feminina BH:ar utan byglar med vackra spetsdetaljer. Du kan använda din BH utan bygel precis som du själv vill och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Välj rätt storlek på din BH utan bygel

Du behöver ha rätt storlek på din bygellösa BH för att få högsta komfort och bästa funktion. En för stor BH ger inte rätt stöd och en för liten BH kan skava och göra ont. Här följer några råd när du ska välja storlek:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten rakt över den fylligaste delen. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och vara löst utan att kana ner. Dessa mått i centimeter ska du använda dig av när du beställer din BH.
  • Vissa märken, till exempel det engelska företaget Freya, använder sig av tum istället för centimeter. Titta alltid på storleksguiden på den BH du valt för att vara säker på att det blir rätt.
  • Se till så att du knäpper din nya BH i haken längst ut. Då kommer du att kunna använda den längre eftersom BH-bandet töjs ut med tiden och då kan du bara knäppa den längre in. Det är underkanten på BH:n som bär upp och stödjer bysten.
  • Din kropp förändras hela tiden och det gör också din BH-storlek. Av den anledningen är det viktigt att du mäter dig varje gång du ska köpa en ny BH.

Lita alltid på din egen känsla. Om din BH utan bygel känns bra och ser bra ut när du har den på dig så har du fått rätt storlek.