Bikini

Gör dig redo för sommarsäsongen med en snygg bikini

En bikini är oumbärlig för många kvinnor. När det kommer till sommar, sol och värme gör de två små delarna stor skillnad, så du får hela upplevelsen i sol och vatten när du är på stranden, på semester eller bara njuter av sommarvädret i trädgården. Handla till exempel bikinis från Marie Jo, PrimaDonna, Calvin Klein och Wiki. Om du är ute efter en trendig bikini med perfekt passform och hög kvalitet har du kommit till rätt ställe. Här på Netlingeri har vi bara högkvalitativa bikinis från marknadens ledande märken.

Bikini åt alla

Det finns en bikini för alla och det bästa är att du kan mixa och matcha precis som du vill. Här hittar du läckra överdelar och underdelar i olika modeller, färger och mönster för alla tillfällen. Visa upp dina vackra former med ett par brazilian, få en perfekt solbränna med stringtrosor eller välj ett par sportiga hipstertrosor till stranden. Matcha själv underdelarna med bekväma och eleganta överdelar.

Om du har en stor byst finner du komfortabla och vackra överdelar i riktigt stora storlekar. Välj gärna en fullkupa för optimalt stöd. Har du svårt att välja mellan baddräkt och bikini kan du välja en tankini. Det är något av ett mellanting mellan de båda och den är både snygg och praktisk.

Tankinin täcker magen precis som en baddräkt gör, samtidigt som den har fördelen av att vara tvådelad som en bikini. Då kan du själv välja vilken underdel du vill ha till och det är lätt att byta underdelen efter badet så du slipper sitta med blöta bikinitrosor. Alla våra bikinis är av hög kvalitet och kommer från välkända och trendiga märken, som till exempel Calvin Klein, Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Tommy Hilfiger med fler.

Framhäv din kropp med bikinin

Alla kroppar är vackra och perfekta precis som de är men vissa saker trivs man bättre med än med andra. Här följer några råd som kan vara bra att tänka på:

  • För att få benen att se längre och smalare ut kan du välja en underdel med högt skurna ben, till exempel taitrosor. Om du istället vill få benen att se kortare ut bör du välja en underdel som täcker mer hud, till exempel shorts.
  • Vill du framhäva bysten kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten, till exempel triangel eller balconette. Om du köper överdelar med vaddering förstorar de bysten ytterligare. Välj gärna modeller med starka och ljusa färger och mönster.
  • För att få bysten att se mindre ut kan du välja mörka, enfärgade överdelar och undvika vaddering och inlägg.
  • Förminska midjan genom att välja en mörk, enfärgad underdel med hög midja som döljer magen. Då slipper du en putande mage. Om du istället vill framhäva midjan kan du välja trosor med högt skurna ben och låg skärning i midjan.
  • Tona ner en stor bak och breda höfter genom att välja en enfärgad underdel i någon mörk färg tillsammans med en överdel med starka, ljusa färger och mönster. Då dras blickarna bort från nederdelen av kroppen och hamnar istället på överdelen.
  • Framhäv dina axlar med en axelbandslös överdel eller bandeau som gör att de ser bredare ut.
  • Det finns alltid sätt att lura ögat på men det viktigaste är förstås att du trivs i din bikini och känner dig vacker i den.


Rätt storlek på din bikini

När du hittat din perfekta bikini är det viktigt att du väljer rätt storlek för att få perfekt passform och optimal funktion.

Vissa överdelar har bh-storlekar och då gör du så här:

Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska ligga rakt över ryggen och vara löst utan att hasa ner. Det är dessa mått i centimeter du ska använda dig av när du beställer din bikini-bh. Storlekarna kan variera så följ alltid storleksguiden på just den bikini du valt. Kom ihåg att badkläder ska sitta åt när de är nya eftersom de ger med sig.

Var rädd om din bikini

Det är viktigt att vara rädd om sin bikini och ta hand om den på rätt sätt för att öka hållbarhet och livslängd. Klorvatten och saltvatten kan bleka färgerna på dina badkläder och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj försiktigt din bikini i kallt vatten varje gång du använt den och vrid aldrig ur den. Handtvätta alltid dina badkläder om inget annat står i plagget då det är mest skonsamt. Tänk på att för varmt vatten kan förstöra elasticiteten.

Blek eller stryk inte din bikini. Torktumla aldrig din bikini då det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget och detta kan orsaka att den tappar sin elasticitet. Häng aldrig din bikini på tork i direkt solljus eftersom det kan bleka färgerna på den. Om du är rädd om din bikini och tar hand om den på rätt sätt kommer du att kunna njuta av den under en lång tid.

Bikini för stora bröst

Om du har en större byst och behöver bra stöd för att hålla formen på dina bröst fin och samtidigt ha optimalt stöd, då har du kommit till rätt ställe. Du kommer att kunna hitta ett stort utbud av bikiniöverdelar som ger din barm det bästa stödet. Det är viktigt att när din barm behöver extra stöd måste du både fokusera på omkretsen, kupanstorleken och remmarna. Omkretsen är det som ger din byst stöd och det perfekta lyftet. Det är inte stopperna som måste stödja din barm, men stoppen måste fortfarande ha en bra bredd på dina axlar. Propparna ser till att själva kupan ligger nära bröstet och inte öppnas.

När du köper en bikini måste kupan vara i rätt storlek, precis som en vanlig BH. Kupan måste kunna rymma din byst och bygeln måste vara utanför bröstet och inte på bröstet. Ju mer du uppmärksammar hur bikinitoppen sitter, desto bättre bikiniöverdel ger du dig själv. Märkena Change, Femilet, PrimaDonna och Triumph erbjuder dig bikiniöverdelar som är till för lite större bröst som behöver en bra stöd. Självklart kommer alla bikinitoppar också med bikinitrosor som matchar toppen. Du kan både välja de trosor som matchar toppen, men också hitta en helt annan.

Erbjudanden på badkläder

Vad härligt det är med erbjudanden och rabatter, för då kan du skämma bort dig själv, extra. Du kommer att kunna hitta många olika mönster att välja mellan. Oavsett om du är tjejen som gillar den klassiska bikinin eller den mer färgglada tjejen som älskar mönster och utmanande design, oavsett vad du gillar så har vi något för dig.