Bomullsunderkläder

Bomullsunderkläder i bästa kvalitet - Se utbudet här

Bomullsunderkläder är för alla och vi siktar på att ha ett urval som tilltalar de flesta.  Bomullsunderkläderna hos Netlingeri är uteslutande av de bästa kvaliteterna och märkena. Bomullsunderkläder är för dig som lägger stor vikt vid mjuka material och en bra passform. Du hittar underkläder från fantastiska underklädesmärken som strävar efter att leverera sina produkter av hög kvalitet, oavsett om du letar efter trosor, underkläder eller underställ. Du kommer att presenteras med bomull i de bästa märkena, Femilet, Sloggi och Triumph som tillsammans kan ge dig ett stort utbud i olika modeller och utföranden. Letar du efter bomullsunderkläder, då har du kommit rätt.

Vad är bomull - Läs om det här

Bomull är en naturlig fiber som också är kallas bomull. Bomull har använts i textilindustrin i minst 3 000 år. Användningen av bomull ökar fortfarande. Bomull kan spinnas till små trådar som kan användas för att producera kläder, underkläder och många andra textilier.

Bomull är en fiber som växer på bomullsväxterna som odlas på 5 % av världens totala jordbruksareal. En bomullsplanta kräver sol och mycket värme, varför den växer i länder längre söderut än Sverige. Kina och Indien är de ledande länderna inom bomullsproduktion. När du använder bomull kan du vara säker på att du arbetar med en fiber som är stark, fuktabsorberande, skön på huden och lätt att färga. Om du vill att dina underkläder eller underkläder ska vara gjorda av naturmaterial är bomull en bra start för god komfort. Tänk på att viskos och bomull inte är samma sak. Viskosfiber är en syntetfiber, eftersom den är baserad på blandade naturmaterial, varför den kan likna bomull.

Vad är bomullsunderkläder

När du handlar underkläder för dig själv måste den naturligtvis sitta ordentligt och vara bekväm för dig att använda. Bomullsunderkläder är mestadels i klassiska och neutrala mönster. Det är ett material som gör dina underkläder bekväma att ha på huden i vardagen, samt som andas och fuktabsorberar. Dina bomullsunderkläder är gjorda av ett starkt material och håller därmed också länge. Du kommer att upptäcka att du kan bära dina bomullsunderkläder under lång tid.

Bomull har under många år varit en stor del av textilindustrin och många tillverkare använder sig väl av denna fantastiska naturfiber. Du hittar märkena Femilet, Sloggi och Triumph som alla levererar underkläder av 100% bomull. Du kan välja mellan bomullsunderställ med smala och breda remmar, med eller utan spets. Det kommer även trosmodeller, tai, midi, maxi och short, som går att välja med spets om man vill ha lite detaljer. Det kommer säkert att finnas det du letar efter. Du hittar design i svart, benvit och vita färger. Du kan även se utbudet av ullunderkläder här.

När ska du använda bomullsunderkläder?

Du kan faktiskt använda bomullsunderkläder året runt, eftersom det både andas men också ger dig lite värme. Bomull är skönt på kroppen och därför tillverkas mycket kläder och underkläder i bomull idag. Om du är ute i kylan i större utsträckning och vintern är på intåg kan det givetvis vara nödvändigt att komplettera med ullunderkläder, som ger dig varmare än vad bomull gör.

Se utbudet av ullunderkläder här. Ett annat alternativ är att använda bomullsunderställ över BH:ar om toppen eller klänningen du har på dig är för genomskinlig eller lågskuren. Du kan även använda bomullstrosorna tillsammans med en annan BH hemma om du föredrar komforten av bomull som trosa, men ändå vill ha en snygg och färgglad BH. Fördelarna med att välja bomullsunderkläder är att de är slitstarka, bekväma och andas. Bomull är ingen fiber som håller kvar kroppsvärmen, det är bäst att du byter till lite ull.

3 st. för 249 kr - Se erbjudandet på bomullstrosor här

Du hittar trosor från Triumph bland bomullsunderkläderna som ser olika ut i beskrivningen. Trosorna i materialet Modal, som är en naturfiber och är väldigt lik bomull, men den är mer absorberande än bomull.

Så tvättar du och underhåller dina bomullsunderkläder

När du Om du vill tvätta dina bomullsunderkläder måste du följa tvättråden noga så att dina underkläder håller så länge som möjligt. Det kan vara olika mellan underklädesmärkena vad de rekommenderar att du tvättar dina underkläder i. Dina underkläder sitter närmast kroppen och måste vara helt rena, därför kommer de oftast att tåla att tvättas vid 60 grader. Om du är osäker på vad tvättetiketten säger dig kan du se den här.

Hur mycket dina bomullsunderkläder krymper

Det finns några tumregler du kan följa när du köper dina underkläder. Det kan vara skillnad i kvaliteten på bomull, och ju bättre kvalitet desto mindre förändras kläderna när du använder och tvättar dem. Du kan använda priset för att guida dig lite. Pris och kvalitet går oftast hand i hand. Naturfibrer som ull och bomull ger sig när de används, men inte så mycket att det är flera storlekar i förändring. Bomull är en löst vävd fiber som kan krympa till 10 procent. Vävd bomull krymper ofta mindre än stickad bomull.

Köp dina bomullsunderkläder här

Bomullsunderkläder är här för att stanna, och om du hittar rätt modell och passform, ta på dig Var inte rädd för att den försvinner. Bomullsunderkläderna från Femilet, Sloggi och Triumph är märken som kommer att finnas i lager varje dag och bomullsvarorna är basplagg.

Du kan snabbt få en överblick över utbudet av bomullsunderkläder, och därmed klicka på den direkt till ditt hem. Dina varor skickas hem till dig och köper du för mer än 699 SEK står vi för frakten. Du har hela 365 dagar på dig att returnera dina varor om de inte riktigt passar storleken.

Du kan läsa mer om ditt köp, leverans och retur här.

Nattkläder och strumpbyxor i bomull – Se här

Det är inte bara i dina underkläder som naturmaterialet bomull är. Du kan även hitta snygga nattkläder, mjuka morgonrockar och strumpor som är gjorda av bomull. Om du precis kommit ut ur badet och behöver något mjukt och skönt för din kropp, hoppa in i dina nya härliga nattkläder eller morgonrock som du hittar här. Du kan också skriva "bomull" i sökfältet högst upp på sidan, där du kommer att visas olika produkter i bomullsmaterial. Decoy har gjort leggings i bomull, med lite resår i, så de passar ditt ben naturligt. Leggings är tights utan fötter och finns här.