Chantelle amnings-BH

Handla de populära Chantelle amningsbharna här

Med en Chantelle nursing Chantelle får du precis rätt amningskläder, vilket gör det bekvämt för dig att amma, oavsett var du är. På denna sida hittar du ett brett utbud av omvårdnad BH från det franska underklädesmärket Chantelle. Amningsbharna är liksom resten av deras välkända och populära sortiment både feminina, funktionella och läckra.

När du ska välja en amningsbh är det extra viktigt att du hittar en modell som är bekvämt. En amningsbh som håller dina bröst varma och där det är lätt att ta sig till när ditt barn blir hungrig. Alla Chantelle amningsbehåar är tillverkade i mjuka tyger och utan irriterande sömmar. Ge dina bröst rätt stöd både under graviditeten och när barnet har meddelat sin ankomst.

Använd redan en Chantelle amningsbh när du är gravid

Många väljer ofta att köpa en amningsbh först efter att barnet är fött. Men det rekommenderas faktiskt att du börjar använda en amnings-bh tidigt i graviditeten eller senast när du är gravid i 6-månaden. Du behöver inte vara nervös för att investera i en bra amningsbh redan när du är gravid. De flesta upplever ömma och växande bröst ganska snabbt i början av graviditeten. Man får därför ofta snabbt reda på att den vanliga BH:n inte är särskilt bekväm att ha på sig, kanske inte sitter riktigt som den brukade eller har blivit för liten. Även om det är lång tid kvar tills du ska amma, skulle det vara en bra idé att köpa en bra Chantelle amningsbh under din graviditet. Hela tanken bakom en amningsbh är att kupan ska kunna öppnas utan att du behöver ta av hela BH:n. Med klicksystemet som sitter i bandet på amningsBH:n är den lätt att öppna och stänga med en hand.

Stöd och bra komfort för dina bröst med en amningsbh från Chantelle

Med en Chantelle amningsbh är du säker på att designen har utvecklats för att expandera i takt med att brösten växer. En Chantelle amningsbh anpassar sig efter bröstet när mjölken kommer in. Samtidigt ger amningsBH:n ett bra och mjukt stöd för din barm, och hjälper till att ge liknande komfort som du känner från en vanlig mjuk bh.

Alla amningsBH:n från Chantelle är gjorda i mjukt och lätt material som låter din hud andas och därför är extra bekväma att bära. Dessa är också fria från irriterande sömmar som kan störa dig, bäraren, och störa barnet när det ammar.

Oavsett om det är ditt första, andra eller tredje barn, finns det många saker som du måste hantera innan barnet tillkännager sin ankomst. Med en bra Chantelle amningsbh är du garanterad bra och skön klädsel för dina bröst både under och efter graviditeten.

Hur man undviker mastit

Bortsinflammation kan vara ett mycket smärtsamt tillstånd, men lyckligtvis finns det många goda råd så att du kan undvika att få det. För det första är det viktigt att du ser till att tömma bröstet helt när du ammar. Se till att du även masserar ut eventuella mjölkklumpar när du till exempel är i duschen, eftersom dessa klumpar kan vara orsaken till din risk att få mastit. Dessutom är det också viktigt att du investerar i en bra amningsbh som kan expandera i takt med att dina bröst växer. Det här kan till exempel vara en Chantelle amnings-bh.

Brösten ska hållas torra och varma och det kan du till exempel göra genom att använda amningsskydd. På vintern kan det vara en extra bra idé att använda amningsskydd av ull, eftersom dessa inlägg ger extra värme. Köp din Chantelle amningsbh hos oss och få optimalt stöd under graviditeten och under amningen.