Chantelle BH

Exklusivt förföriska franska behåar från Chantelle

BH:arna från Chantelle är både eleganta och vågade på samma gång, men det som alla behån har gemensamt är att de har den mest fantastiska passformen. Oavsett storleken på din byst är det viktigt att hitta en bh som passar din byst ordentligt. Handla t.ex. Minimizer, BH:ar med bygel, Magnifique BH:ar och BH utan bygel från Chantelle.

Här är Chantelle verkligen ett läckert underkläder och vet hur man gör behåar med en passform som är helt perfekt. Det är inte för inte som Chantelle är fransman och har tillverkat behåar sedan 1876. På Netlingeri har vi ett stort utbud från det ledande franska märket Chantelle och till bra priser. Chantelle är läckra och vackra underkläder i en speciell klass. Kvaliteten är i toppklass och du tvivlar inte på att Chantelle är unik och förstklassig lyx. Det finns många olika modeller och storlekar att välja mellan från Chantelle. Chantelle har en perfekt passform och sitter bra oavsett om du har en liten byst eller en större byst som behöver lite mer stöd.

Se alla: Chantelle underwear
Se alla våra: Chantelle trosor

En bh från Chantelle är exklusiva underkläder av högsta kvalitet. Chantelle är ett franskt varumärke och ett av de mest ledande märkena inom underkläder. Oavsett om du gillar en BH med förförisk spets eller en enklare BH som förblir osynlig under t-shirten, är en Chantelle BH det rätta att titta på.

Om du inte har provat en BH ännu från Chantelle, då har du något gott. BH:arna har fantastisk komfort, och de håller riktigt bra jämfört med andra märken. Med en Chantelle-bh får du lyxig fransk kvalitet och design som du snabbt kommer att älska att bära. Upptäck Chantelles stora utbud av behåar som du hittar på denna sida.

Chantelle bh

Om du letar efter en högkvalitativ bh med fransk elegans och exklusiv design kan det franska märket Chantelle vara det du söker. Med en bh från Chantelle kan du alltid känna dig feminin och vacker. Men Chantelles bh:ar är inte bara vackra, de är dessutom hudvänliga, bekväma och ger riktigt bra stöd. Bara det bästa är gott nog åt kvinnorna som bär Chantelle.

Magnifika bh:ar från Chantelle

Chantelle grundades i Paris år 1876 och är idag ett av världens mest framstående och lyxiga underklädesmärken. Med lång erfarenhet, passion och skicklig expertis skapar de helt fantastiska kreationer som kvinnor över hela världen njuter av.

Chantelles bh:ar är kända för sin höga kvalitet, perfekta passform och sitt optimala stöd. De är dessutom eleganta och har fantastiska mönster och detaljer, även i stora storlekar. Om du vill ha en bh som är både vacker och bekväm har du kommit till rätt ställe.

Med en bh från Chantelle kan du alltid känna dig kvinnlig och sensuell. Om du vill vara extra sexig kan du välja bland läckra spets-bh:ar med romantiska mönster och färger som framhäver dina vackra kurvor. Välj en bh med push-up om du vill att bysten ska se större än vad den är. Den formar och lyfter fram bysten och är väldigt snygg att ha under en urringad klänning eller topp.

Om du har en stor byst ställer det höga krav på din bh. Chantelle har Big Cup bh:ar, där kuporna, byglarna och ryggbanden är mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut och tappa sin stödförmåga.

Vill du att bysten ska se mindre ut kan du välja en minimizer, som är en typ av Big Cup bh. Kupformen i en minimizer är grundare än i en vanlig bh, vilket gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen och får den att se plattare ut. Chantelle har trendiga och läckra bh:ar för alla kvinnor. De är dessutom certifierade med OEKO-TEX Standard, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen. Så du behöver inte oroa dig för farliga kemikalier mot huden när du bär dem.

Välj rätt storlek på din bh från Chantelle

Det är alltid viktigt att välja rätt storlek när du köper en ny bh. En för liten bh kan skava och göra ont och en för stor ger inte rätt stöd och funktion.

 • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du ska beställa din bh. Följ alltid storlekstabellen på den bh du valt.
 • Be gärna om hjälp när du ska mäta eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt över ryggen och det kan vara svårt att lyckas med själv.
 • Var noga med att bh-bandet ligger rakt över ryggen och att du knäpper bh:n i haken längst ut när den är ny. Bh-bandet töjer ut sig med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.
 • För att få bästa stöd ska mittstycket fram på bh:n sitta tätt mot kroppen.
 • Om det är byglar på din bh ska de sitta som en ram runt bysten och varken skära in i dem eller sticka ut i armhålan.

Kroppen förändras hela tiden och det gör även din bh-storlek. Därför är det viktigt att du mäter dig på nytt varje gång du ska köpa en bh, för att vara säker på att få rätt storlek.

Ta hand om din lyxiga bh från Chantelle

Chantelles bh:ar är tillverkade i väldigt exklusiva material och det är viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här följer några råd för att öka livslängden:

 • Handtvätta alltid din bh om inget annat står angivet i tvättråden. Om du har en bh som kan tvättas i maskin är det bäst att använda tvättpåse. Knäpp bh:n innan för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig eller fastnar i andra plagg.
 • Varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd helst kallt vatten när du tvättar.
 • Bh:n brukar behöva tvättas efter cirka tre användningar. Om den har silikonband bör den tvättas oftare eftersom svett kan fräta på silikonet.
 • Följ alltid tvättråden från Chantelle.
 • Din bh behåller spänsten längre om du låter den vila ett par dagar innan du använder den igen så att textilfibrerna hinner återhämta sig.
 • Förvara dina bh:ar på en plan yta, till exempel i en byrålåda.

Chantelles bh:ar är av världsklass och om du är rädd om dem och tar hand om dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dem under lång tid.