Decoy Strumpor

Stort urval av Decoy strumpor

Med moderiktiga och komfortabla strumpor från Decoy kan du alltid känna dig bekväm och snygg. Decoy är ett danskt varumärke vars produkter är kända för sin höga kvalitet och fantastiska komfort. I vårt sortiment av strumpor från Decoy hittar du mjuka och sköna strumpor som passar till varje kvinnas outfit. Så skäm bort dina fötter med snygga strumpor i sköna material.

De praktiska strumporna

Strumpor är en viktig del av garderoben och de har många funktioner. De ska skydda dina fötter från fukt och hålla dem torra hela dagen. De ska också värma dina fötter när det är kallt och skydda dem från friktion när du använder skor. Under medeltiden var strumpor en lyxvara och det vara bara de rika i samhället som hade råd med strumpor. Det var först under 1600-talet som majoriteten av befolkningen i Sverige hade råd med strumpor och då tillverkade de sina egna strumpor.

Idag är strumporna ett av de vanligaste och viktigaste plaggen vi bär. Rätt strumpor kan göra en outfit perfekt medan fel strumpor kan förstöra hela intrycket. Det är detaljerna som gör helheten och strumporna är en mycket viktig detalj. När du köper strumpor ur vårt sortiment från Decoy kan du vara säker på att få stilrena och vackra strumpor i hög kvalitet. Du kan välja mellan klassiska svarta och vita strumpor eller så kan du välja strumpor med mönster. Det finns härliga strumpor för de flesta tillfällen.

Strumpor från Decoy för alla tillfällen

Det viktigaste när du köper strumpor är att de är mjuka och bekväma och sitter bra på fötterna. När du köper Decoys strumpor är du garanterad hög komfort och sköna material. Det finns strumpor i olika längder som passar till olika tillfällen. Här följer några råd som kan vara bra att känna till när du ska köpa nya strumpor:

  • Låga strumpor, som också kallas footies, har låg skärning och slutar ofta nedanför ankelknölarna. De passar utmärkt när det är varmt ute och du kan ha låga skor utan att det syns att du har strumpor på dig, samtidigt som du får skydd och komfort.
  • Knästrumpor är högt skurna och slutar oftast strax nedanför knäna. Dessa strumpor är varma och sköna att ha på vintern så du slipper frysa om benen. De är dessutom otroligt läckra och trendiga att bära till en kort kjol som slutar strax ovanför knäna.
  • De vanligaste strumporna är de som slutar på vaden, mitt emellan de låga strumporna och knästrumporna. Det är de vanligaste vardagsstrumporna och de passar utmärkt till de flesta byxor, oavsett om du ska ha jeans eller finbyxor på dig.

Decoy har praktiska flerpack med sköna och snygga strumpor så du kan tryggt köpa hem strumpor så att du har till varje tillfälle.

Underbara material i Decoys strumpor

Decoy använder sig bara av de bästa materialen när de tillverkar sina strumpor, för att de ska bli riktigt mjuka och sköna och funktionella. I de flesta av sina strumpor använder de sig av en stor andel bomull blandat med andra material för perfekt passform. Bomull är ett väldigt mjukt och behagligt naturmaterial som växter på bomullsbusken. Det är hudvänligt och har god andningsförmåga. Det absorberar fukt så att du kan känna dig torr och fräsch hela dagen och det är dessutom väldigt slitstarkt och tåligt.

Bomull leder bort värme och hjälper till att hålla dig sval, något som är väldigt praktiskt och skönt i ett par varma skor. Bomull är dessutom biologiskt nedbrytningsbart så det är väldigt miljövänligt. Bomullen blandas ofta med polyamid, som är väldigt slitstarkt och tåligt. Dessutom torkar det fort och behöver inte strykas. Det brukar också vara en del elastan i strumporna. Elastan är oerhört stretchigt och ger strumporna bra elasticitet.

Denna blandning av material som Decoy använder sig av i många av sina strumpor ger hudvänliga strumpor med väldigt hög kvalitet och perfekt passform. Så skäm bort dina fötter med högklassiga strumpor från Decoy, eller ge bort i present till någon du tycker om.

Ta hand om dina strumpor från Decoy

Om du tar hand om dina strumpor från Decoy på rätt sätt behåller de passformen och färgen mycket länge. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Använd tvättpåse för att tvätta så skonsamt som möjligt och undvik sköljmedel då det täpper till porerna i tyget och kan förstöra elasticiteten.
  • Tvätta aldrig strumpor i samma tvättpåse som andra underkläder då till exempel hakar och byglar kan skada dina strumpor.
  • Tvätta aldrig dina strumpor i högre temperatur än det som anges i dem eftersom för varmt vatten kan skada elasticiteten.
  • Följ alltid tvättråden från Decoy.

Decoy är ett ledande märke inom strumptillverkning och om du tar hand om dina strumpor på rätt sätt kommer dina fötter att kunna njuta av dem under lång tid.