Femilet Basic

Läs mer om Femilet.

Femilet Basic

Femilet är ett trendigt underklädesmärke med vackra produkter av mycket hög kvalitet som utkommer med nya kollektioner varje säsong. Men vår Femilet Basic är en alltför fantastisk kollektion för att byta ut så den kommer du alltid att hitta här hos oss.

Här finner du snygga och trendiga underkläder i mycket hög kvalitet och det finns något för alla kvinnor, oavsett smak eller kroppsform.


Eleganta trosor från Femilet Basic

Med ett par trosor från Femilet Basic kan du alltid känna dig feminin, vacker och bekväm. Här hittar du snygga modeller i färger som passar för alla smaker.

Taitrosan är den vanligaste modellen. Den har hög benskärning som får benen att se längre och smalare ut. Den ger också en snygg rundning på höften.

Hipstertrosan har väldigt låg skärning i midjan och sitter, precis som namnet antyder, runt höfterna. Det är en lite mer sportig modell som oftast täcker större delen av baken. Den passar perfekt att ha under byxor med låg midja.

Stringtrosan har väldigt lite tyg och på baksidan löper en liten tygremsa mellan skinkorna. Den passar utmärkt om du ska ha på dig en åtsittande kjol eller ett par tajta byxor eftersom du slipper troskanter som syns.

Maxitrosan är bred och täckande och har hög midja, ofta upp till naveln. Den är skön och värmande att ha under kjolen på vintern. Den passar också perfekt att ha under byxor med hög midja eftersom den hjälper till att hålla byxan på plats.

De flesta trosor från Femilet Basic har otroligt fina detaljer och mönster och är tillverkade i fantastiska material. Matcha gärna dina trosor med en läcker och feminin bh från Femilet Basic.


Läckra bh:ar från Femilet Basic

Femilet grundades 1923 och är idag ett av Danmarks mest populära underklädesmärken. Deras passion har alltid varit att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av vackra och bekväma underkläder och de har verkligen gjort ett bra jobb.

Med en bh från Femilet Basic kan du känna dig både vacker och bekväm, oavsett vilken storlek eller smak du har.

Om du har en liten byst och vill att den ska se större ut kan du välja någon av de snygga bh:arna med fyllning. De får bysten att se större ut och skapar en fin rundning på dem.

Om du vill ha en sensuell bh som framhäver din kvinnlighet hittar du bh:ar med spets och andra vackra detaljer. Om du hellre vill ha en enkel bh som inte ska synas under kläderna kan du välja en stilren t-shirt-bh med slät kupa. Den passar perfekt under en tajt topp.

Det ställer högre krav på din bh om du har en stor byst. Femilet Basic har Big Cup bh:ar, där kuporna, byglarna och ryggbanden är mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Delarna är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut och tappa sin stödförmåga.

Vill du att bysten ska se mindre ut än vad den är kan du välja en minimizer, som är en slags Big Cup bh. Kupformen i en minimizer är grundare än i en vanlig bh, vilket gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen och får den att se plattare ut.


Välj rätt storlek på din bh från Femilet Basic

Om du bestämmer dig för att skämma bort dig med en lyxig bh från Femilet Basic är det viktigt att du väljer rätt storlek. En för stor bh ger inte rätt funktion och passform och en för liten bh kan skava och göra ont.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bh.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta dig eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara av på egen hand.
  • Om du knäpper bh:n i haken längst ut när den är ny kommer du att kunna använda den längre. Bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du bara knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som till största delen bär upp bysten.
  • Mittstycket mellan bysten ska sitta tätt mot kroppen för att ge bästa stöd.
  • Byglarna ska sitta som en ram runt bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.
  • När du sträcker upp armarna över huvudet ska bh:n inte följa med upp, utan stanna kvar på sin plats.

Din kropp förändras hela tiden och det gör även din bh-storlek. Det är viktigt att mäta på nytt varje gång du ska köpa en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.