Femilet BH med bygel

Handla Femilet behåar med bygel på Netlingeri.se

Med en vacker bygel-bh från Femilet får du en vacker bygel-bh som passar din bröst och figur som om den vore gjord för dig. Femilet har skapat läckra underkläder sedan 1923, alltid med ett öga på att ditt välmående står i centrum. På denna sida hittar du vackra och vackra underkläder från den välkända danska underklädesjätten Femilet. Inklusive de vackra och populära kvalitets-BH:arna med bygel.

Det är stor skillnad på vilken typ av bh som passar dig. Det viktigaste är dock att du väljer en modell som du kan trivas i. Femilet har designat ett brett utbud av vackra behåar i mjuka och vackra material. Material som känns skönt på din bara hud och som skyddar och stödjer dina bröst. Alla Femilet-bygelbehåar är tillverkade i mjuka tyger och läckra slitstarka material, som alla är individuellt skapade för att forma, lyfta och stödja din bröst på precis rätt sätt.

En vardagsbh med bygel

Vid första anblicken kan det verka överväldigande för många kvinnor att hitta den perfekta BH:n. En bh som sitter bekvämt och bra på din bara hy, och som du även kan må bra i, oavsett om det är till vardags eller fest. Kanske till och med en behå som du skulle vilja bära varje dag om det var möjligt. Med en bygel-bh från det danska underklädesföretaget Femilet kan du vara säker på att få en bh med bygel som passar perfekt varje gång du tar på dig den. För Femilet är välmåendet den centrala och stödjande delen av deras märke, och det märks i hög grad på deras läckra bygel-BH:ar. Här tar designen hänsyn till dig, dina bröst och ditt utseende. Danske Femilet designar behåar som du kan bära varje dag, och som får dina bröst att se ut precis som du vill.

Din behå kan bli för gammal

Det låter kanske konstigt, men i själva verket kan din behå bli för gammal . Om din bh har använts regelbundet under en längre tid har den en livslängd på ca. 8 månader. Det syns bland annat genom att elasticiteten i din bh försvinner. Om din behå har små snören kommer dessa att bli slitna och tråkiga att se på när din bh blir äldre. Köp din Femilet-bh med bygel från oss och få en snygg bh med perfekt passform som tar en stor hänsyn till dig och ditt välbefinnande.

Bär du rätt bh?

Det kan vara svårt att hitta den perfekta BH:n och innan du väljer din bygel-bh finns det några tips som kan vara bra att följa. En bygel-bh kan vara särskilt bra för dig som behöver extra stöd och fasthet under brösten.

  • Komfort är alfa och omega och det är därför viktigt att din bh sitter ordentligt. Remmarna på din behå får inte gräva in i huden. Om de gör det betyder det att din bh inte stöder dina bröst optimalt. Det är med andra ord banden som gör allt jobb.
  • Omkretsen på din bh är viktig då den är den största delen av stödet. En bra tumregel är att när du har BH:n på ska det finnas plats för 2 fingrar. Om omkretsen är för snäv kommer din bh att glida upp på ryggen.
  • Det är viktigt att du är uppmärksam på din BH:s kupastorlek. Om skålen är för liten riskerar du att få det som kallas fyrdubbelt bröst. Om de motsatta kupor är för stora kommer behån att gapa.