FEMILET

Femilet är ett danskt företag som startade redan 1923

Femilet har med tiden utvecklats till ett företag med fokus på vacker design och läckra detaljer för att uppfylla deras önskan att skapa välmående inifrån. Stort utbud av BH och trosor från Femilet-serien: Juliana, Mary och Norah.

Är du ute efter feminina och bekväma underkläder av högsta kvalitet? Vill du ha badkläder med perfekt passform även i stora kupstorlekar? Har du stora krav på dina underkläder? Då är Femilet märket för dig. Femilets produkter skapas med djup respekt för den kvinnliga kroppens mångfald och de har något som passar alla åldrar, kroppstyper och smaker.

Femilet hyllar kvinnokroppen

Oavsett om du föredrar feminina, sportiga eller klassiska underkläder har Femilet något som passar de allra flesta. De har fokuserat på ett varierat utbud där det finns vackra och bekväma underkläder i alla storlekar för alla kvinnor.

Deras bikiniöverdelar finns i olika trendiga mönster och färger, och framför allt i stora storlekar så att alla kan få det stöd de behöver. Du kan själv matcha överdelarna med läckra bikinitrosor så att du får en bikini som passar just dig. Femilet har också andra kläder, till exempel bekväma och eleganta toppar i mjuk och skön bomull. Gemensamt för alla deras produkter är att de är komfortabla och har hög kvalitet.

Rätt storlek på din bh från Femilet

När du köper en bh är det väldigt viktigt att du väljer rätt storlek. En bh som sitter rätt är bekväm och ger bra stöd.

  • Mät omkretsen precis under bysten, måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Mät sedan omkretsen över bysten där bysten är störst. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och vara löst utan att falla ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bh.
  • Se till att bh-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper bh:n i haken längst ut. Det ger längre hållbarhet eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som bär upp och stödjer bysten.
  • Mittstycket mellan bysten ska sitta tätt mot kroppen för att ge bästa stöd.
  • Se till att byglarna sitter som en ram runt bysten och varken skär in i bysten eller sticker ut i armhålan.
  • När du sträcker upp armarna över huvudet ska bh:n inte följa med upp, utan stanna kvar på sin plats.
  • En bh ska alltid kännas bra att ha på sig så lita på din egen känsla och smak.

Fantastiska trosor från Femilet

Femilet har ett stort utbud av läckra trosor för alla tillfällen. Oavsett om du ska köpa bikinitrosor eller vanliga trosor är det viktigt att välja rätt modell. Här följer några råd som kan vara till hjälp:

  • Taitrosan är den vanligaste modellen. Den har hög benskärning som gör att benen ser längre och smalare ut. Den ger också en snygg rundning på höften.
  • Miditrosan har oftast lite högre midja än taimodellen och slutar en liten bit under naveln. Den är för det mesta också bredare än tai. Midi passar alla kroppsformer.
  • Maxitrosan har hög midja, ofta upp till naveln, och är breda och täckande. Passar dig som vill ha något med mycket tyg som täcker.
  • Hipstertrosan är väldigt lågt skuren i midjan och sitter runt höfterna. Det är en lite mer sportig modell som oftast täcker det mesta av bakdelen.

Olika trosor passar till olika tillfällen så passa på att skämma bort dig med flera par. Då har du alltid snygga och bekväma trosor när du behöver det.

Femilet värnar om kvalitet och miljö

Femilet grundades 1923 och är idag ett av Danmarks ledande underklädesmärken. Deras passion har alltid varit att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av vackra och bekväma underkläder i senaste modet. År 2010 såldes Femilet till Groupe Chantelle i Paris, ett av världens ledande underklädesmärken. Femilet har fortsatt som ett oberoende varumärke och dotterbolag med dansk ledning, dansk hemvist och samma passion som innan.

Produkterna tillverkas på Groupe Chantelles egna fabriker och genomgår mycket sträng kvalitetskontroll för att säkra att de håller högsta kvalitet. Fabrikerna gör effektiva tester av tygerna och de har full kontroll över hela tillverkningsprocessen. Groupe Chantelle omfattar förutom Femilet också märken som exempelvis det högklassiga franska märket Chantelle och det förföriska märket Passionata. Femilet värnar om miljön och är noga att ta sitt ansvar för koldioxidutsläpp och deras hemsida har blivit en CO2-neutral webbplats.

När du handlar produkter från Femilet gör du både din kropp och miljön en tjänst.