Freya

Freya har specialiserat sig på stora skålstorlekar

Freya är ett superbra märke för tjejer med lite större eller tyngre bröst. Freya har några superbra basmodeller, men är också alltid med i de helt nya trenderna. Alla deras behåar har superbra fäste och stöd, och är tillverkade i läckra material. Freya är märket för dig som söker efter trendiga och snygga bh:ar i riktigt stora storlekar. Deras underkläder har perfekt passform, enastående stöd och hög kvalitet. Med underkläder från Freya kan du alltid känna dig speciell.

Vad är Freyas specialitet?

Märket Freya har tillverkat underkläder sedan 1998 och säljer till exempel trosor, bh:ar och badkläder av hög kvalitet. Eftersom de brinner för att alla kvinnor, oavsett storlek, ska kunna känna sig vackra och bekväma har de specialiserat sig på bh:ar med stora storlekar. Och de har verkligen gjort ett fantastiskt jobb. Freyas produkter är kända för att vara trendiga, bekväma och ge riktigt bra stöd. Varje plagg är noggrant uttänkt med läckra detaljer, mönster och färger. Om du vill visa upp dina vackra kurvor i en riktigt smickrande bh från Freya kommer du inte att bli besviken.

Rätt storlek med Freya

Det är alltid viktigt att köpa rätt storlek på din bh så att den får perfekt passform, är bekväm och fyller sin funktion. Här följer några tips när ska köpa bh:

  • Mät omkretsen precis under bysten, måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Mät omkretsen över bysten där bysten är som störst. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och vara löst utan att trilla ner. Det är dessa mått i tum du ska använda dig av när du beställer din bh.
  • När du fått din bh ska du se till att bh-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper bh:n i haken längst ut. Detta ökar hållbarheten eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som bär upp och stödjer bysten.
  • Mittstycket mellan bysten ska sitta tätt mot kroppen för att du ska få bästa stöd.
  • Byglarna ska sitta som en ram runt bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.
  • När du ska köpa en bh från Freya är det viktigt att hålla koll på storlekarna och följa storleksguiden. Freya är ett engelskt företag och de använder sig av tum i stället för centimeter. Om du till exempel är van vid att använda storlek 75 i omkrets blir det istället storlek 34.
  • Kom ihåg att kroppen hela tiden förändras så det är viktigt att mäta varje gång du ska köpa en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.

Freyas noga utvalda material

Freya använder sin stora kunskap till att skapa vackra och feminina produkter av starka material som ska hålla under lång tid. De material som Freya framför allt använder sig av i sina produkter är:

  • Viskos, som även kallas konstsilke eftersom det påminner mycket om silke i kvalitet och känsla. Viskos är svalt, mjukt, slitstarkt och skrynklar inte. Det andas och behåller färgerna bra när det färgas. Det är lättskött och har ett väldigt fint fall.
  • Polyamid, som är riktigt tåligt och slitstarkt och elastiskt. Detta material har väldigt lång livslängd vilket gör det bra ur ett hållbarhetsperspektiv. Polyamid är även känt som nylon.
  • Elastan, som är enormt stretchigt och ofta används i underkläder tillsammans med andra material för att ge dem hög elasticitet.
  • Bomull, som svalkar när det är varmt, är slitstarkt och absorberar fukt.

Freyas produkter är designade och producerade av Wacoal Europe. Detta borgar för att de har hög kvalitet och hållbara materialval. Wacoal Europe inhandlar bara sitt material från pålitliga leverantörer som tar stort ansvar för både miljön och sin personal.

Freyas högkvalitativa produkter

Freya har specialiserat sig på bh:ar i stora storlekar men har även många andra vackra och funktionella produkter. Matcha till exempel din snygga och bekväma bh med ett par läckra trosor så är lyckan total. Här finner du snygga stringtrosor, som alltid är sensuella och sexiga. De passar perfekt när du ska ha en åtsittande klänning eller kjol, eller ett par tajta byxor och du inte vill att troskanterna ska synas igenom.

Det finns läckra taitrosor som ger benen bra rörelsefrihet och gör att benen ser längre ut på grund av sin höga skärning. Taitrosan är utmärkt när du ska ha på dig en kjol eller ett par byxor med hög midja eftersom de håller plaggen på plats. Här hittar du bekväma och praktiska hipstertrosor utan sömmar som passar till alla tillfällen. Freya har åtskilliga modeller, storlekar och färger på sina underkläder så att du ska kunna hitta något för alla tillfällen i livet.