Lady Avenue

Stort utvalg av Lady Avenue

Lady Avenue-kollektionerna består bland annat av exklusiva nattkläder i ren bomull, bambu och sidenkvalitéer, som samtidigt har hög slitstyrka och därför kan användas flera år i rad utan att bäras eller förtvättas. Lady Avenue tillverkas av Wiki of Denmark och är ett av Skandinaviens ledande varumärken inom underkläder och nattkläder i naturmaterial. Mest kända är de för sina fantastiska produkter i rent siden. Om du verkligen vill ha lyx, hög klass och otrolig komfort är Lady Avenue märket för dig. Med deras vackra och unika produkter kommer du att kunna känna dig som en kunglighet. Här på Netlingeri hittar du ljuvliga nattkläder i 100 procent siden från Lady Avenue som du kan skämma bort dig själv med eller ge bort i present till någon du tycker om.

Därför älskar Lady Avenue sitt siden

Äkta siden anses vara det mest exklusiva och vackra tyget i världen. Det har i många århundraden varit kungar och drottningars favorittyg och det är lätt att förstå varför. Siden är ett rent naturmaterial som tillverkas av silkeslarven och det finns massor av olika sorter. Lady Avenue använder sig av det finaste och mest eftertraktade silket i sina sidenprodukter. Sidentyg har ett elegant fall och en fantastisk glans och lyster som reflekterar ljus på ett sätt som verkligen framhäver färgerna i tyget. Men förutom att vara väldigt vackert har siden många andra fantastiska egenskaper.

Det finns inget material som är så mjukt, lätt och lent mot huden som siden och det passar perfekt för de flesta som har känslig hud och eksem. Det innehåller naturliga fetter som bidrar till att bevara hudens fuktbalans och torkar inte ut huden som en del tyger kan göra. Siden är temperaturreglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Det andas också bättre än de flesta andra naturmaterial och syntetiska material som används i kläder och underkläder. Silkesfibern är till viss del ihålig och det gör att den kan behålla värme samtidigt som den transporterar bort fukt. Tyget känns helt torrt och du kan alltid känna dig trygg och fräsch. Silkestrådar har dessutom inget som sticker ut ur tråden vilket gör att den inte kliar. Man kan helt enkelt säga att siden är det perfekta tyget att välja i sina nattkläder och underkläder, om man vill ha det absolut bästa.

Fantastiska produkter från Lady Avenue

Lady Avenue tillverkar nattkläder och underkläder för den moderna och medvetna kvinnan i fantastiska och hudvänliga material, bland annat siden och bambu. Hos oss på Netlingeri hittar du otroligt vackra och feminina nattlinnen i 100 procent siden, som verkligen framhäver din naturliga skönhet. Det finns nog inget som är skönare att sova i än ett sidenplagg eftersom det andas så bra och värmer dig när du blir kall och svalkar dig när du blir varm. Dessutom håller det dig torr hela natten.

Du kan också använda ditt eleganta nattlinne från Lady Avenue som en exklusiv och riktigt lyxig underklänning. Fallet på din kjol och klänning blir helt magiskt och du kan njuta av den underbara känslan av siden mot huden hela dagen och kvällen. En del nattlinnen från Lady Avenue kan du också använda som klänningar, med fina detaljer och läcker spets. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna. Oavsett hur du använder ditt nattlinne kommer du garanterat att känna dig feminin och vacker när du bär det.

Så tar du hand om dina sidenprodukter från Lady Avenue

Siden är ett av världens mest eftertraktade material och det har helt fantastiska egenskaper. För att tyget ska kunna bibehålla sin skönhet och funktion är det väldigt viktigt att ta hand om dina nattkläder på rätt sätt. Här följer några råd:

  • Eftersom silkesfibern är glatt och smutsavvisande behöver inte siden tvättas särskilt ofta. Det kan många gånger räcka med att hänga ut plagget på vädring innan du använder det igen.
  • Handtvätta alltid dina sidenprodukter om det inte står något annat i tvättråden och var alltid försiktig eftersom det är ett ömtåligt material.
  • Undvik att alkoholbaserade produker, som parfym och hårspray, hamnar på tyget.
  • Utsätt inte ditt sidenplagg för värme eller starkt solljus eftersom det kan orsaka fläckar och göra så att plagget gulnar.