Marie Jo Badkläder

Enormt utbud av läckra Marie Jo badkläder

Med badkläder från Marie Jo är du garanterad läckra badkläder, som har tagits fram för att ha dig i centrum. På denna sida hittar du ett brett utbud av läckra och bekväma badkläder från det välkända belgiska märket Marie Jo. Se även urvalet av Marie Jo bikinis och baddräkter. När du köper badkläder från det populära märket Marie Jo kan du alltid vara säker på att få trendiga och unika kreationer i lyxiga material och spännande modeller.

Marie Jo är ett märke som skapats av kvinnor för kvinnor och deras badkläder har perfekt passform, hög kvalitet och är mycket smickrande för figuren. Om du är ute efter det absolut bästa inom badkläder har du hittat rätt märke.

Hudvänliga och bekväma badkläder från Marie Jo

Marie Jo grundades 1981 och har sedan dess skämt bort kvinnor med sina läckra och bekväma kreationer. När du köper badkläder från Marie Jo behöver du inte välja mellan komfort och skönhet eftersom du får rikligt av båda.

Alla badkläder från Marie Jo är hudvänliga och giftfria. Det är belgiska Van de Velde som tillverkar dem, ett av världens ledande underklädesföretag, och deras leverantörer är certifierade inom OEKO-TEX, vilket garanterar giftfria produkter.

I vårt sortiment med badkläder från Marie Jo hittar du vackra baddräkter och läckra bikinis att välja mellan. De flesta kvinnor föredrar att använda baddräkter när de ska vara aktiva och bikinis när de ska jobba på den perfekta solbrännan. Marie Jo har ett öga för detaljer och deras badkläder är vackra, feminina och exklusiva. De passar dig som är modemedveten och vill se riktigt bra ut på stranden eller vid poolen.

Praktiska och exklusiva baddräkter från Marie Jo

Med en baddräkt från Marie Jo kan du alltid känna dig bekväm. Den håller sig på plats oavsett vilka aktiviteter du utför, så du kan spela beachvolleyboll, surfa eller åka vattenskidor utan att behöva oroa dig för badkläder som inte sitter kvar där de ska.

Du slipper också tänka på en putande mage när du utför dina aktiviteter eftersom baddräkten täcker magen och hjälper till att hålla in den. Marie Jos baddräkter är verkligen smickrande för figuren. Tänk på att mörka färger förminskar och ljusa färger förstorar.

När du ska ut på kvällen kan du dessutom använda din trendiga baddräkt som en body till en kjol eller ett par snygga byxor med hög midja. Baddräkten skyddar också din mage mot byxlinningar som skär in. Din baddräkt från Marie Jo kan användas på många sätt och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Trendiga och läckra bikinis från Marie Jo

Marie Jo har flera trendiga och läckra bikinis med vackra och originella detaljer att välja mellan. Du får själv matcha ihop dina överdelar och underdelar så att du får en bikini som passar perfekt för din kropp. Vill du framhäva din fantastiska kropp kan du välja en hipstertrosa. Den har väldigt låg skärning i midjan, täcker oftast det mesta av baken och sitter runt höfterna. Hipsters framhäver dina former på ett väldigt smickrande sätt.

För att få dina ben att se längre och smalare ut kan du välja en underdel med hög skärning vid benen, till exempel en taitrosa. Den höga benskärningen får benen att se längre ut än de egentligen är, vilket gör att de ser smalare ut. Den ger också höfterna en fin rundning.

Om du vill framhäva din byst kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten. Om överdelen har vaddering förstorar den bysten ytterligare. Välj gärna färgstarka eller ljusa modeller med mönster, som drar blickarna till sig.

Vill du istället få bysten att se mindre ut kan du välja mörka och enfärgade överdelar och undvika vaddering. Om du dessutom väljer en färgglad underdel med mönster till så dras blickarna till nederdelen istället för överdelen av kroppen. Alla bikiniöverdelar från Marie Jo är bekväma, har perfekt passform och ger bra stöd åt bysten. Med läckra designer och trendiga modeller kan du dessutom alltid känna dig feminin och vacker.

Ta hand om dina lyxiga badkläder från Marie Jo

Alla badkläder från Marie Jo är av väldigt hög kvalitet och om du tar hand om dem på rätt sätt kommer de att behålla passformen och färgen länge. Här följer några råd för att förlänga livslängden på badkläderna:

  • Handtvätta alltid dina badkläder om inget annat står i tvättråden. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten.
  • Torktumla aldrig din badkläder eftersom det sliter bort fibrer och kan förkorta livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Blek, stryk eller kemtvätta aldrig dina badkläder.
  • Klorvatten och solljus kan bleka färgerna på dina badkläder och solkräm kan orsaka färgförändringar på dem. Skölj försiktigt dina badkläder i kallt vatten varje gång du använt dem och vrid aldrig ur dem.Solljus kan bleka färgerna så undvik direkt solljus när du ska hänga dina badkläder på tork, eller vänd dem ut och in.

Om du följer dessa råd och tar hand om dina exklusiva badkläder från Marie Jo kommer du att kunna njuta av dem under lång tid.