Missya badkläder

Stort urvalg av Missya badkläder

Om du letar efter trendiga och feminina badkläder som har perfekt passform och hög kvalitet är Missya märket för dig. Deras vackra och unika kreationer har gjort Missya till ett väldigt populärt märke i Skandinavien. I vårt sortiment med badkläder från Missya hittar du vackra och trendiga badkläder som garanterat kommer att dra blickarna till dig på stranden eller vid poolen.

Missyas vackra baddräkter

Många kvinnor väljer hellre en baddräkt än en bikini när de ska köpa badkläder, eftersom baddräkten täcker mer hud och hjälper till att hålla in magen lite. Med en baddräkt slipper du tänka på en putande mage när du går runt på stranden. Missyas baddräkter är väldigt bekväma och sitter kvar där de ska oavsett vilken aktivitet du utför. Du kan tryggt surfa, åka vattenskidor eller leka med barnen på stranden utan att behöva oroa dig för att visa mer av kroppen än du tänkt.

Vill du tona ner en stor byst kan du med fördel välja en läcker och enaxlad baddräkt eftersom den osymmetriska skärningen får bysten att se mindre ut än vad den är. Missyas badkläder är verkligen något alldeles extra och de har färger, modeller och storlekar som passar för alla kvinnor. Tänk på att mörka färger förminskar och ljusa färger förstorar. Dessutom kan du använda din snygga baddräkt som en body till en läcker kjol eller trendiga byxor med hög midja. Den skyddar också magen mot byxlinningar som skär in. De flesta kvinnor har både baddräkter och bikinis, så att de har något som passar för alla tillfällen.

Läckra bikiniunderdelar från Missya

En stor fördel med att välja en bikini när du köper badkläder, är att du själv kan matcha ihop överdelar och underdelar så att du får en perfekt bikini för dig. Du kan snabbt och enkelt byta underdelen efter badet så du slipper sitta med blöta bikinitrosor. Missya har flera smickrande bikiniunderdelar att välja mellan i snygga och spännande modeller.

Vill du framhäva dina vackra former kan du välja en hipstertrosa. Den har låg skärning i midjan och sitter runt höfterna, och den framhäver dina former på ett väldigt smickrande sätt. Om du vill få dina ben att se längre och smalare ut kan du välja en underdel med hög skärning vid benen, till exempel en taitrosa. Den höga benskärningen får benen att se längre ut än de egentligen är, vilket gör att de ser smalare ut. Höfterna får också en fin rundning. För att tona ner en stor bakdel och breda höfter kan du välja en enfärgad, svart eller mörk, bikinitrosa till en mönstrad och färgstark överdel. Det drar blickarna bort från underdelen av kroppen så att de istället hamnar på den färgglada överdelen.

Trendiga bikiniöverdelar från Missya

Missya har många läckra och trendiga bikiniöverdelar att välja mellan, med fina detaljer och vackra färger och mönster. Vill du framhäva din byst kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten, till exempel en triangel. Om överdelen har vaddering förstorar den bysten ytterligare. Välj gärna färgstarka och ljusa modeller som drar blickarna till sig.

Om du istället vill få bysten att se mindre ut kan du välja mörka och enfärgade överdelar och undvika vaddering. Om du dessutom väljer en färgglad underdel med mönster till så hamnar blickarna på nederdelen av kroppen istället för överdelen. En bikiniöverdel utan axelband, eller en bandeau, framhäver dina axlar och får dem att se bredare ut. Med en bikini från Missya får du perfekt passform och bra stöd för bysten. Tack vare deras trendiga modeller och smickrande skärningar kan du dessutom alltid känna dig feminin och elegant medan du jobbar på en snygg solbränna.

Ta hand om dina badkläder från Missya

Missya grundades i Danmark år 2003 och har sedan dess försett kvinnor med vackra och feminina badkläder, underkläder och nattkläder i toppkvalitet. När du lyxar till det med badkläder från Missya kan du alltid vara säker på att du får det bästa.

Om du tar hand om dina badkläder från Missya på rätt sätt behåller de passformen och färgen längre. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Handtvätta alltid om inget annat står i tvättråden. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten.
  • Torktumla aldrig din badkläder eftersom det sliter bort fibrer och kan förkorta livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Blek eller stryk aldrig dina badkläder.
  • Solkräm kan orsaka färgförändringar på badkläderna och klorvatten och solljus kan bleka färgerna på dem. Skölj försiktigt dina badkläder i kallt vatten varje gång du använt dem och vrid aldrig ur dem.
  • Solljus kan bleka färgerna så undvik direkt solljus när du ska hänga dina badkläder på tork, eller vänd dem ut och in.

Om du följer dessa råd och tar hand om dina badkläder från Missya kommer du att kunna njuta av dem under lång tid.