Passionata

Hitta nya favoritunderkläder från Passionata

Passionata är underkläder för dig som älskar färger, mönster och vacker spets. Passionata underkläder är underkläder gjorda i hög kvalitet, kombinerat med stil. På denna sida hittar du vackra BH:ar, trosor och badkläder från Passionata, som är designade för den ungdomliga kvinnan. Underkläder använder du varje dag. Se till att ha underkläder i olika modeller och stilar som du kan byta med beroende på vad du ska göra, vilka kläder du har på dig och vilket humör du är på. Det betyder mycket för ditt välmående, din känsla och bekvämlighet. Underkläder med perfekt passform lyfter självförtroendet och ökar självkänslan!

Passionata har ett brett sortiment av underkläder i olika färger, former och mönster. Varumärket uttrycker en härlig känsla av frihet, styrka och medvetenhet som passar den moderna kvinnan. Med ett matchande underklädesset från Passionata med en skön bh med perfekt passform och ett par trosor som formar och sitter bra, känner du dig både snygg och bekväm. Passionata designar exklusiva och prisvärda underkläder med hög kvalitet och trendig stil. Här hittar du snabbt och enkelt många nya favoriter!

Underkläder i fransk design med passion och känsla

Passionata ingår i Chantellegruppen, ett världsledande företag som designar och tillverkar underkläder för kvinnor. Det är ett trendigt varumärke som kombinerar design och moderiktiga färger med perfekt passform för den ungdomliga kvinnan.

Underkläderna från Passionata har en feminin touch. De är tillverkade i mjuka material med hög kvalitet och kommer i en mängd olika modeller och färger. Underkläderna finns i en stilren design som passar perfekt i vardagen men även som mer sensuella och flörtiga underkläder till mer speciella tillfällen. Gemensamt för dem alla är att de är bekväma, trendiga och lekfulla.

I varumärkets olika kollektioner hittar du bh:ar och trosor med broderat tyg, vacker spets och många fina detaljer. Passionata är helt enkelt ett varumärke med feminina underkläder som passar alla kvinnor. I kollektionen finns även moderiktiga badkläder och bikini.

Färgglatt, vågat, elegant eller klassiskt – underkläder för alla tillfällen

Vad letar du efter? En bh med vågat mönster i ett tunt och genomskinligt material? En skön bh som passar perfekt under en tight t-shirt eller en urringad klänning? Ett par matchande trosor med spets? Med underkläder från Passionata blir det enkelt att kombinera bh och trosa med dina kläder för en genomtänkt och bekväm look.

Du kan matcha underkläderna från Passionata precis som du själv önskar. Här kan du vara flexibel och låta din individuella smak och stil råda. Välj en specifik trosa tillsammans med en matchande bh eller välj en bh som passar dig perfekt och kombinera den med en stringtrosa eller hipstertrosa i en annan modell. Mixa och matcha precis som du vill!

Perfekt passform med Passionata

En bh ska sitta bekvämt. Den ska forma, lyfta och ge ett bra stöd. Passionata har modeller som passar både dig med liten byst och dig med större byst. Dina behov och din bekvämlighet är vårt främsta fokus. Låt dig inspireras av bh:ar i olika modeller, material och storlekar – alla med en fantastisk kvalitet och en passform i världsklass.

Här hittar du även trosor i olika modeller, färger och stilar. Med ett par stringtrosor slipper du synliga troskanter. Stringtrosor finns både med spets och andra läckra detaljer men även som mer vardagliga modeller. Hipstertrosor har en skön och behaglig passform som passar alla kroppsformer. Välj en enkel och enfärgad trosa eller en trosa med spetsdetaljer för en mer sensuell look.

Såhär får du underkläderna att hålla länge

Ge dina nya underkläder lite extra omtanke så förlänger du livslängden på dem och de behåller sin färg och passform under lång tid framöver.

 • Tvätta dina underkläder efter tvättanvisningarna som finns på etiketten och tvätta dem med liknande färger för att undvika missfärgningar. Bh:ar och trosor med pärlor, strass eller spets bör läggas i en separat tvättpåse om du tvättar dem i maskin men det bästa är att handtvätta dem. Då behåller de sin elasticitet och passform mycket längre.
 • Använd ett milt tvättmedel och undvik tvättmedel med blekmedel då det sliter extra på ömtåliga material. Tänk även på att inte överdosera tvättmedlet. Överskottet kan stanna kvar i underkläderna och framkalla hudproblem.
 • För bästa resultat och hållbarhet ska dina underkläder lufttorka. Vill du istället torktumla dem ska detta göras på låg värme. Underkläder i till exempel bomull och elastan kan strykas på låg värme för en extra skön känsla. Trosor och bh:ar med spets ska dock inte strykas då värmen kan skada det fina materialet.
 • Förvara dina bh:ar i garderoben eller byrålådan hopvikta med kuporna i varandra så behåller de formen bättre.

BH:ar med bra passform

Oavsett din önskan om en BH så måste passformen vara perfekt för att du ska känna dig bekväm. Det är också oavsett ditt val av märke, design och färger och former. Vi erbjuder ett stort utbud av olika BH:ar och rätt storlek och passform är viktigt oavsett om du väljer:

 • BH med push up
 • BH med vadderad inlägg
 • BH med halvkupa
 • BH med minimeringseffekt
 • BH med bygel
 • BH med breda remmar
 • V-formad BH
 • V-formad BH

Ovanstående är bara ett urval av de många spännande typerna av BH är vad våra många spännande varumärken erbjuder. Hitta rätt storlek för din vackra kropp och du kommer att uppleva en utsökt passform.

Trosor, hipster och G-string

Inga underkläder utan trosor i många spännande varianter. Det populära märket Passionata erbjuder även massor av godsaker med olika varianter som:

 • Hipster i spännande design och material
 • G-string i spännande design och material

Är du inne på det mer klassiska eller kanske mer sensuella och förföriska – det finns något för alla smaker när du handlar läckra underkläder på Netlingeri.