PrimaDonna

Läs mer om PrimaDonna

PrimaDonna grundades redan 1865 i Tyskland och produceras av belgiska Van De Velde. Med sina många år inom lingeri är de därför ett av de mest erfarna underklädesmärkena inom undertkläder, BH:ar och trosor.

Spara upp till 50% på PrimaDonna

PrimaDonna grundades i Tyskland 1865 och har ända sedan dess förgyllt tillvaron för kvinnor med sitt lyxiga lingerie. De hyllar kvinnor med former och har specialiserat sig på vackra bh:ar med stora storlekar.

Här på Netlingeri hittar du ett stort urval med underkläder och badkläder från PrimaDonna och om du letar efter läckra och trendiga bh:ar eller bikinitoppar i stora storlekar kommer du inte att bli besviken. PrimaDonna går från D till H kupa och är producerad med tanke på den lite tyngre bysten.

PrimaDonna är inte bara underkläder för storbröstade kvinnor, det är även feminina och vackra underkläder, som också ger bra stöd och har en perfekt passform. Underkläderna är gjorda med perfektion in i minsta detalj, vilket även syns i den mjuka spetsen och den mjuka bygeln med ett speciellt skyddande lager, som alla ger den perfekta passformen för kvinnor med lite större bröst.

Den perfekta passformen och ett bra självförtroende

När du har provat PrimaDonna-underkläder kommer du snabbt att ta reda på vad det innebär att ha en lyxig och bra bh att bära, som ger det bästa stödet och innehåller de bästa materialen. PrimaDonna strävar varje dag efter att skapa den perfekta passformen för deras underkläder, badkläder och deras bodystockings.

För att utveckla och designa den perfekta passformen och passformen använder PrimaDonna upp till 48 delar i en bh, så att du kan få den perfekta BH. PrimaDonna utvecklas kontant och får bra material som sällan förstörs. PrimaDonna producerar sina underkläder av material med god styrka och hållbarhet, så att du kan njuta av dina underkläder länge.

De flesta kunder som använder PrimaDonna har stort förtroende för varumärket. Kunderna upplever nästan aldrig fel i underkläder eller badkläder, eftersom PrimaDonna fokuserar på att leverera det bästa från början.

Fantastiskt utbud från PrimaDonna

PrimaDonnas produkter är kända för perfekt passform och oklanderlig kvalitet. Med sin mångåriga kunskap och expertis skapar de vackra och fantastiska kreationer som hyllar den kvinnliga kroppen och alla dess kurvor. Om du till exempel har en stor byst ställer det högre krav på din bh.

På en Big Cup bh från PrimaDonna är kuporna, byglarna och ryggbanden mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut och tappa sin stödförmåga.

Om du vill få en plattare byst kan du välja en minimizer. Det är en typ av Big Cup bh som har grundare kupform än en vanlig bh, vilket gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen och får den att se mindre ut än vad den är. Det bästa av allt är att dessa modeller för den stora bysten dessutom är otroligt feminina och läckra.

Vad sägs till exempel om en sexig bh med spets och enastående vackra detaljer ända upp till I-kupa? Du kan matcha med en snygg stringtrosa i samma färg med spets och fina detaljer för att få en fulländat sensuell look. Du hittar eleganta axelbandslösa bh:ar att bära under klänningar och toppar utan axelband, som framhäver dina axlar och får dem att se bredare ut än vad de är.

Mixa och matcha själv ihop din bikini med snygga underdelar i olika modeller att välja mellan och läckra överdelar med riktigt bra stöd. PrimaDonna har något vackert för alla kvinnor och tillfällen.

Välj rätt storlek på din bh från PrimaDonna

Det är viktigt att välja rätt storlek på din bh från PrimaDonna för att du ska få perfekt passform och funktion:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att falla ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bh. Följ alltid storlekstabellen på bh:n du valt.
  • Be gärna om hjälp med mätningen eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt över ryggen.
  • Mittstycket fram på bh:n ska sitta tätt mot kroppen för att ge bästa stöd.
  • Se till att bh-bandet ligger rakt över ryggen och att du knäpper bh:n i haken längst ut när den är ny. Bh-bandet töjer ut sig med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.
  • Om det är byglar på bh:n ska de sitta som en ram runt bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.

Kom ihåg att kroppen förändras hela tiden och det gör även din bh-storlek. Det är viktigt att mäta dig varje gång du ska köpa en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.

Shapewear från PrimaDonna

Med shapewear formar du effektivt kroppen så som du vill ha den. Shapewear tillverkas av starka material och kan till exempel lyfta baken, hålla in magen eller forma låren. En del plagg gör allt detta på samma gång.

Shapewear är inte bara till för fylligare kvinnor utan passar lika bra till slankare kvinnor som vill strama upp kroppen och släta ut några extrakilon. En del kvinnor med smärta i nedre delen av ryggen har upplevt att de fått bättre hållning och stöd med shapewear som håller in magen.

Om du har svårt att knäppa dina favoritbyxor eller vill att den där läckra, figurnära klänningen ska sitta helt perfekt är shapewear precis vad du behöver. När du köper shapewear ska de sitta lite hårdare första gången du använder dem, sedan anpassar de sig till kroppen.

PrimaDonnas hudvänliga och miljövänliga produkter

PrimaDonna tillverkas av belgiska Van de Velde, samma företag som bland annat tillverkar Marie Jo. Van de Velde utvecklar hela tiden sina material så att hållbarheten ska bli så lång som möjligt. På så vis får konsumenterna kläder av riktigt hög kvalitet samtidigt som det minskar avfall och är bra för miljön.

De donerar även sina överblivna tyger och produkter istället för att kasta dem. Van de Veldes produkter är fria från skadliga ämnen och väldigt hudvänliga. Deras leverantörer är certifierade inom OEKO-TEX, vilket garanterar giftfria produkter. Så du kan tryggt köpa lyxiga produkter från PrimaDonna utan att behöva oroa dig för gifter mot huden.