PrimaDonna

VORES KUNDER SIGER

 

 

Läs mer om Prima Donna.

Prima Donna är det perfekta märket för dig, som vill ha vackra underkläder i stora storlekar. Faktiskt leder Prima Donna BH:s ända upp till I-kupa, så att du inte behöver kompromissa med designen, även om du använder en stor kupstorlek.

Prima Donnas historia går tillbaka till 1865, då företaget grundades i Tyskland. Sedan dess har mycket hänt och nu ägs varumärket av en Belgisk underklädesfirma. Idag är det inte korsetter som är i fokus, utan snarare snygg design och material, som strikt granskas och kvalitetssäkras. Varför skulle det inte vara möjligt att få underkläder till kvinnor med former i lyxig material och snygg design? Prima Donnas svar är att, självklart är det möjligt. Underklädesutvalet från detta märke följer trenden och designen är inte skonad.

Idag inkluderar sortimentet inte bara olika typer av BH:s och trosor, utan också shape-wear. Prima Donna har många fans runt omkring i Danmark, och inte utan anledning. Passformen är mycket bra, vilket är en av de främsta anledningarna till att många återvänder till Prima Donna igen och igen. Den vackra designerna, kvaliteten på materialen och variationen är också några av anledningarna till att Prima Donna rankas högt hos kvinnor med former.

Prima Donna hos Netlingeri.

Netlingeri har underkläder till kvinnor i alla storlekar och med många olika stilar. Förutom Prima Donna gillar vi också märken som Femilet och Chantelle, så du har ett brett utbud när som helst. När du handlar underkläder online hos Netlingeri, får du fri frakt vid köp över 400.- kronor och daglig leverans på alla varor i lager.

Oavsett vilken kroppsform, om du letar efter underkläder till vardagen, underkläder för ett speciellt tillfälle eller något fjärde, hoppas vi att du hittar det du söker här.

Du kan ofta spara upp till 50% på Prima Donna-kollektionen här på Netlingeri, se dig omkring efter goda erbjudanden.