PrimaDonna baddräkt

Exklusiva baddräkter från PrimaDonna

Med en baddräkt från det exklusiva underklädesmärket PrimaDonna får du en vacker baddräkt med perfekt grepp och perfekt passform. De exklusiva baddräkterna från PrimaDonna är designade perfekt, precis som resten av de många olika produkterna från det exklusiva märket. Se även urvalet av badkläder och bikini. På denna sida hittar du ett brett urval av de vackra baddräkterna från det erkända och exklusiva märket PrimaDonna.

Alla baddräkter från PrimaDonna är skapade i ett modernt och feminint snitt, som alla passar den modemedvetna kvinnan. De är alla skapade för att ge bysten det bästa stödet, så att du kan känna dig bekväm när du bär din baddräkt.

De vackra och moderna baddräkterna från PrimaDonna är alla speciellt skapade för kvinnor med stora bröst. Det är därför varje enskild baddräkt är skapad med precis rätt passform och stöd, så att du kan känna dig bekväm oavsett när du bär din baddräkt.

Letar du efter en exklusiv baddräkt med perfekt support?

Kvalitet och pris går ofta hand i hand, och det gäller även alla snygga baddräkter från PrimaDonna. PrimaDonna är vid det här laget en gammal kändis inom underkläder, där de sedan 1865 designat vackra underkläder för kvinnor som behöver extra stöd. Underkläder som är mest kända för den vackra spetsen och en helt unik passform.

Om du letar efter en baddräkt från PrimaDonna får du också räkna med att betala lite mer än för så många andra baddräkter. Baddräkterna från PrimaDonna hör till de dyra baddräkterna. Men om du är villig att betala lite mer för en vacker baddräkt är du också garanterad en baddräkt som du kan ha i många år.

Hitta en baddräkt som kan stödja dina bröst perfekt. är inte alltid lätt. Den får inte vara för stor eller för liten och har du en stor byst är det viktigt att du har en baddräkt som kan stötta och forma i den grad du behöver.

Hos PrimaDonna är produkterna , inklusive alla badkläder, producerade i utsökt kvalitet, där ingenting lämnas åt slumpen. Det betyder att alla baddräkter idag tillhör superligan av exklusiva baddräkter.

Kan du lita på din baddräkt?

Bra kvalitet och snygga material kostar pengar. Det gäller även de exklusiva baddräkterna från PrimaDonna. Med en av de vackra baddräkterna är du alltid säker på att få en baddräkt som aldrig kommer att göra dig besviken.

Gemensamt för alla baddräkter är att de är tillverkade i mjuka, läckra material, som har bra fördel att de är snabbtorkande. En snabbtorkande baddräkt är praktisk eftersom den hindrar dig från att bli kall när du går fram och tillbaka mellan dina många simturer.

Vill du behålla färgen och passformen på din PrimaDonna baddräkt?

Det är viktigt att ta väl hand om dina kläder, det gäller även din baddräkt från PrimaDonna. Klor och saltvatten sliter mycket på dina badkläder och om du inte tar av dig det inom rimlig tid riskerar du att både form och färg försvinner.

När du har varit i vattnet, oavsett om det är en pool eller havet, så skaffa dig en god vana att skölja av din baddräkt så fort du får chansen. Vissa stränder är utrustade med små duschar som kan tvätta bort det mesta av klor och salt. Om du inte kan komma nära vatten, gör det till en god vana att skölja baddräkten så fort du kommer hem.

Dina badkläder från PrimaDonna tjänar på att tvättas för hand. Speciellt om det sitter en tandställning i den. Tvätta den helst i varmt vatten med lite milt rengöringsmedel som har lösts upp i förväg. Använder du solkräm är det en bra idé att applicera det innan du tar på dig baddräkten. Solkräm kan missfärga och göra fula fläckar på din vackra PrimaDonna-baddräkt.

Köp din exklusiva PrimaDonna-baddräkt från oss och njut av den unika och läckra kvalitet som PrimaDonna har blivit känt för att leverera under många år.