PrimaDonna BH med bygel

PrimaDonna bygelbehåar för alla smaker

Med en av de vackra bharna med bygel från det kända underklädesmärket PrimaDonna får du en bh med unik passform och stöd. På denna sida hittar du ett stort urval av de många exklusiva behåarna med bygel från det exklusiva märket som i första hand designar behåar för kvinnor med stora bröst.

Många kvinnor har ofta en favorit när det kommer till sin bh. Oftast har många kvinnor en favorit, som är en bh antingen med bygel eller en utan. Det är såklart upp till individen, och handlar förstås mest om vilken typ som är skönast att ha på sig.

Alla vackra behåar med bygel från det exklusiva märket PrimaDonna är tillverkade i vackra exklusiva material som känns bekväm på din bara hud. De är skapade för att forma, stödja och lyfta din byst på ett naturligt sätt. Alla PrimaDonnas vackra och exklusiva bygel-BH:ar är speciellt utvecklade för kvinnor med stora bröst, där passformen är avgörande för att BH:n ska sitta perfekt.

Visste du? om din PrimaDonna-bh?

Ända sedan 1865 har det exklusiva märket PrimaDonna utvecklat underkläder och speciellt vackra behåar för kvinnor med stora bröst och runda former. BH:arna är alla tillverkade i vackra exklusiva material som sitter och känns perfekt på huden.

Det finns många positiva saker som är väldigt värda att nämna när man tänker på PrimaDonna och de många vackra behåar som märket över tid har producerat. I de många olika behåarna med bygel är varje bygel omgiven av tre olika material. Nylon, skumgummi och delikat sammet. Dessa tre material skyddar bygeln så att den inte kan trycka och peta dig när du har på dig din bygel-bh.

En PrimaDonna-bh har en helt unik och perfekt passform. Den perfekta passformen bidrar till att garantera dig en mycket hög bärkomfort och säkerställer därför att du kan känna dig bekväm. Ingenting på din PrimaDonna-bh kan störa dig. Det är därför varje öga och krok på din PrimaDonna-bh är sydd med en liten bit sammet för att förhindra att de stör dig.

Om du har en stor byst betyder det också att dina bröst kan kännas tunga. Det är därför remmarna i en PrimaDonna-bh är världsberömda för sin helt unika kvalitet. Istället för att sys ihop svetsas de ihop i en PrimaDonna-modell. En svetsning har därför en positiv effekt på bärkomforten på bygel-BH:n.

Kännetecknande för en PrimaDonna-bygel-BH är att banden går längre ner på ryggen än hos många andra BH:ar. Detta ger PrimaDonna den helt unika komforten och mycket höga bärbarheten, som är särskilt känd bland PrimaDonnas mycket vackra bygel-BH:ar.

Så länge din PrimaDonna bygel-bh håller

Din PrimaDonna BH kan hålla i cirka 8 månader. Efter 8 månader är det en bra idé att byta ut den, speciellt om din PrimaDonna-bh har använts regelbundet. En bh kan faktiskt bli för gammal. Om din bh börjar bli för gammal kan det ses på att spänsten lika tyst börjar försvinna. Är din bh med bygel vackert dekorerad med små fina spetsdetaljer. Då blir dessa, i takt med att BH:n slits ut, tråkiga att se på.

Söker du efter en BH med bygel, i exklusiv och mycket hög kvalitet. Då är de vackra bygel-BH:arna från PrimaDonna definitivt värda att testa, bara en gång. Köp din bygel-bh från PrimaDonna hos oss och känn den stora skillnaden och de läckra material som kännetecknar den för det exklusiva underklädesmärket PrimaDonna.