Rygglös BH

Rygglös BH för alla smaker

En rygglös BH används av många tjejer och kvinnor, och är väldigt populär under till exempel toppar och klänningar som har låg rygg eller är helt rygglösa. Här på Netlingeri har vi många olika rygglösa BH:ar, så du kan välja just den modell som passar dina behov och din figur bäst.

På denna sida hittar du olika modeller och färger från bland annat det populära holländska märket i rygglösa BH:ar, Magic Bodyfashion. Ta en titt och hitta din favorit och klä på dig inuti, där du fortfarande ger dina bröst rätt stöd, men din rygg kommer att vara bar, så din klänning eller topp kommer fortfarande att ha den perfekta looken.

Klädgarderoben måste ha för klänningar och toppar med öppen rygg

En BH utan rygg är en måste ha i vilken garderob som helst, eftersom den lämpar sig särskilt väl för axelbandslösa toppar och klänningar eller till ett livstycke med nedsänkt rygg. När du har lite stora bröst behöver du bra stöd. Många tjejer och kvinnor är därför tveksamma till om man kan använda en BH utan rygg, även om man har en stor och fyllig byst. Det kan du förstås enkelt göra om du hittar en bra, välsittande BH utan rygg. Vi har både rygglösa BH:ar som passar en liten och en stor byst. Du hittar därför något på denna sida som passar varje kvinnas kropp.

Det är viktigt att en rygglös BH sätts på rätt så att du inte riskerar att klistret inte fungerar optimalt


  • Applicera din rygglösa BH på ren hud - applicera därför inte lotion, parfym eller smink på dina bröst eftersom det skadar klistret.
  • Placera din rygglösa BH i önskat läge – Om den till exempel har lösa kupor måste du först fästa den ena kupan och sedan den andra.
  • Tryck på BH:ar med båda händerna så att du är säker på att den sitter ordentligt fast – Har du en själv -passande rygglös BH med kupor, du måste stänga den framtill först.

Hur tvättar jag min rygglösa BH?

För att hålla din rygglösa BH ren, rekommenderas att du rengör den för hand med lite vatten och mild tvål efter varje gång du bär den. Skölj den noggrant och låt den lufttorka. Applicera sedan skyddsskiktet igen för att förhindra att limmet blir dammigt och tappar effekten av att fastna på huden. Använd inte naglarna eller borstarna för att rengöra din rygglösa BH och torka den aldrig med en handduk, eftersom fibrerna kommer att fastna på klistret, vilket riskerar att skadas och förlora sin effektivitet.

BH utan rygg som stannar där den ska

Våra rygglösa BH:ar är självhäftande och stannar där de ska. Den här typen av BH är idealisk under klänningar med öppen rygg och axelbandslösa toppar, så att du kan känna dig bekväm i din outfit samtidigt som du håller dina bröst där de ska vara.

Här på Netlingeri.se hittar du ett brett urval av BH:ar utan rygg, som är idealiska för en outfit där ryggen syns och du inte vill visa upp din BH. Du hittar ett brett urval av självhäftande BH:ar från Magic Bodyfashion, där vi även erbjuder tejp, bröstvårtor och andra underklädesaccessoarer.

Hitta din nästa rygglösa BH online här på Netlingeri.se

Behöver du en rygglös BH som du kan använda under till exempel toppar och klänningar som har låg rygg eller är helt rygglösa? Då har du kommit rätt. Rygglösa BH:ar är praktiska och bekväma och därför något varje kvinna borde äga minst en av. Här hos oss hittar du precis det du söker. Förutom rygglösa BH:ar hittar du även ett urval av hissskydd, brösttejp, bröstvårtor och andra brösttäckande underklädesaccessoarer på denna sida. Ta en titt på vårt stora utbud, som du hittar på denna sida, och hitta din personliga favorit rygglösa BH. Vi levererar direkt hem till dig inom några arbetsdagar, så att du kan njuta av din nya rygglösa BH inom kort.