Sloggi Undertröja

Sloggi underställ i olika färger och utföranden

Med en Sloggi undertröja får du en topp i en härlig kvalitet som känns skön mot huden. På denna sida hittar du ett brett urval av vackra underställ med både långa och korta ärmar från det populära underklädesmärket.

Alla Sloggi underställ är producerade i samma goda kvalitet och med den välkända goda passformen, som är utmärkande för märkets många produkter. Genom alla sina produkter lyckas Sloggi sätta sina kunder på första raden, vilket gynnar dig när du bär en undertröja från det välrenommerade varumärket. Ta en titt på den här sidan och hitta din favorittopp från Sloggi.

I många år har Sloggi designat underställ i olika modeller och utföranden. Undertröjorna är antingen med breda eller smala remmar, låg eller hög hals, med långa eller korta ärmar. Gemensamt för de många undertröjorna är att de var och en har utvecklats för att ge dig oöverträffad komfort, vilket är det välkända varumärkets primära egenskap. Undertröjorna från Sloggi är alla gjorda av läckra material som bomull, lyocell och ull. Material som säkerställer en mjuk och behaglig känsla på din bara hud. Köp din Sloggi undertröja här på Netlingeri och få en topp som känns bekväm att ha på sig för alla tillfällen.

Enfärgade underställ i bekväma material

Underställ är det perfekta basplagget och fungerar under nästan vilken outfit som helst. Dessutom finns det inget snyggare än att dra på sig en undertröja som bara sitter som den ska, och där pricken över i:et är att man knappt känner att man har den på sig. Alla våra Sloggi-underställ är tillverkade i material av god kvalitet, vilket gör dem superbekväma att ha på sig.

Uppdatera garderoben med ett viktigt underställ från Sloggi. Oavsett om det är sommar eller vinter är en enfärgad undertröja ett måste i varje kvinnas garderob. Under de kallare månaderna är en långärmad undertröja viktigt. Använd den under en ullstickad tröja, eller som ett extra varmt lager under kläderna. En långärmad Sloggi undertröja är också ett bra val att bära under en väst eller kofta.

De enkla baströjorna med långa ärmar, korta ärmar eller remmar är inte bara reserverade under klänningar och jackor, utan kan även användas som en del av den totala outfiten.

Använd din Sloggi undertröja året runt och för alla tillfällen

Du kan använda en undertröja från Sloggi året runt, då den andas om du är varm, och samtidigt ger dig värme om den är kall. Ett underställ är skönt på kroppen och möjligheterna till sammansättning är många. Just därför finns det många kvinnor som inte klarar sig utan en eller flera underställ som en del av sin garderob.

Använd till exempel en Sloggi undertröja på egen hand med ett par shorts eller en kjol när det är varmt eller använd den som ett inre lager under andra kläder när det är kallt. Många väljer också att använda den för att sova i.

När vi köper underkläder till webshopen är kvalitet och komfort viktiga saker. Detta gäller såklart även vår Sloggi undertröjakategori. Vi går därför endast efter de bästa materialen när vi väljer underkläder från det populära märket.

Hitta din nästa undertröja från Sloggi online

Letar du efter ett underställ i Sloggis fantastiska kvalitet och passform? Så ta en titt på det stora utbudet som du hittar på denna sida. Här hittar du många olika underställ som alla är av fin kvalitet och designade i klassiska och moderna färger. När du köper underkläder och underkläder av oss får du alltid snabb leverans och billig frakt.

Om du har frågor om vårt utbud av Sloggi-underställ, behöver hjälp med att hitta rätt storlek eller andra frågor om vårt underklädesutbud är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon +45 41 40 75 00 eller skicka ett mail till info@netlingeri.se.