Spetstrosor

Spetstrosor från kända märken

Minst ett par spetstrosor är och kommer att förbli ett statement-go-to i varje kvinnas garderob, vilket gör detta till det perfekta tillägget till din underklädeslåda. Kom ihåg att köpa en matchande Spets BH från t.ex. Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle och Hunkemöller för din trosor.Trosan riktar sig till dig som vill ha en extraordinär, förförisk och feminin look, där material, grafiska detaljer och vackra ömtåliga spetsar matchar varandra.

Med tiden har spetstrosor ofta använts av kvinnor för finare fester och tillställningar där kvinnofiguren ska visas upp. De fina spetsdetaljerna var bara grädden på moset, där spetsen har kombinerats med broderier och vackra material. Som så många andra trosor kommer de i flera olika färger och utföranden, där snören kommer att vara olika från modell till modell och märke till märke. Letar du efter ett eller flera par spetstrosor så har du kommit rätt. På denna sida har vi samlat hela vårt stora urval av feminina modeller, som kommer att passa varje feminin kvinna i alla åldrar som inte kompromissar med det inre lagret av textilier.

Blonda trosor för alla tillfällen

Varför kompromissa med utseendet på dina trosor bara för att de ska vara bekväma och behagliga, när du med ett par blonda trosor kan ha allt i ett? Det finns många olika spetstrosor på marknaden att välja mellan. Du kan därför säkert också hitta den modell som är din favorit, Du kan använda dina spetstrosor både på dagen och kvällen för att få din look att sticka ut lite extra – även om det kanske bara är du som kommer att ha nytta av det.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt trosor för rätt tillfälle – speciellt om det är någon man vill imponera på. Du kan aldrig gå fel i stan med ett par vackra och eleganta spetstrosor, då den här typen av trosor passar alla tillfällen. Oavsett om det är vardag, festliga tillfällen eller speciella stunder, tillsammans med den du bryr dig om. Bland de många typerna av spetstrosor finns modeller för de där mycket speciella stunderna, om du antingen bara behöver en förändring eller en fräck twist. Till exempel kommer ett par svarta klassiska spetstrosor att ge dig den extra boost i vardagen som du saknar, medan ett par röda spetstrosor passar bättre för de fräcka och mer speciella tillfällen.

Hur tvättar du dina spetstrosor?

Vet du att dina trosor blir skrynkliga och missfärgade efter tvätt? Här kan du lära dig mer om hur du tvättar och torkar dina trosor så att de varken tappar form, form eller färg. Dina underkläder, som sitter nära kroppen, inklusive trosor, är ofta mer utsatta för svett, smuts och bakterier. Det betyder att du alltid ska tvätta dem efter användning. Det är viktigt att du följer tvättråden på märket, och tvättar helst dina spetstrosor så försiktigt som möjligt.

Läs därför på innan om de tål maskintvätt på lägre temperatur eller bäst tvättas för hand. Vi rekommenderar att du tvättar dina spetstrosor i cirka 30-40 grader utan att använda blekning utan hellre färgat tvättmedel. Kom alltid ihåg, som med alla andra kläder, att separera dina trosor efter färg.

Köp dina nästa spetstrosor på Netlingeri.se

På Netlingeri.se hittar du ett brett utbud av spetstrosor i olika former och färger, där vi lägger stor vikt vid att skapa ett sortiment av vackra, bekväma trosor för kvinnor i alla åldrar. Välj mellan flera olika stilar, storlekar och passformer, där du hittar en mängd färgtoner och nyanser som du fritt kan matcha med din favoritöverdel.

Vårt utbud av spetstrosor sträcker sig från g-strings till hipsters, brasilianska trosor, tai trosor etc. Vi har något för alla smaker och alla tillfällen, oavsett om det bara är vardagskläder eller nästa gång du vill överraska din partner. Vi vet hur viktigt det är som kvinna att alltid känna sig förförisk och självsäker. Därför är valet ditt när det kommer till val av trosor!

Gå på upptäcktsfärd på den här sidan och hitta den spetstrosamodell du gillar bäst, även om det är spetstrosor med hög eller låg midja, spetstrosor med uppstramande effekt eller spetstrosor som bara halvt eller helt täcker kulorna. Vi har allt från klassiska till Sexig trosor med spets, och vi vet med säkerhet att hos oss kan du hitta just precis de spetstrosor som du letar efter.