Strama upp

Shapewear

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger dig en slankare silhuett så att varje plagg sitter helt perfekt.


Vad är shapewear?

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Shapewear tillverkas av starka material och kan till exempel lyfta baken, hålla in magen eller forma låren. En del plagg gör allt detta på samma gång.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Shapewear är inte bara till för fylligare kvinnor utan passar lika bra till slankare kvinnor som vill strama upp kroppen och släta ut några extrakilon. Den hjälper effektivt till att framhäva de kvinnliga formerna samtidigt som den är väldigt bekvämt att bära.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Här på Netlingeri hittar du trendiga plagg med shapewear av hög kvalitet och exempelvis Triumph har mycket att välja på. Märket Triumph är känt för sina vackra produkter med perfekt passform och fantastiskt hudvänliga material.


När passar det att använda shapewear?

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Du kan använda shapewear när som helst och det passar lika bra till vardags som till fest.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Ska du ner på stan och fika och har svårt att knäppa dina favoritjeans i midjan? Satsa på shapewear som håller in magen så har du löst problemet och kan fortsätta använda dina jeans.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Ska du bära en figurnära klänning på festen och känner dig obekväm för att några överflödiga kilon syns väldigt tydligt? Med shapewear kan du få den perfekta figuren snabbt och smidigt.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Är du bjuden på bröllop eller kanske till och med ska gifta dig? Då kan det kännas tryggt att bära ett plagg med shapewear som hjälper dig att se perfekt ut när du blir förevigad på fotografierna.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Efter en graviditet kan det vara väldigt skönt att ge sin mage stöd med hjälp av shapewear samtidigt som du får tillbaka din slanka figur.


Välj rätt shapewear

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Det kan vara svårt att veta vilken shapewear man ska välja och det gäller att prova sig fram för att se vad man trivs bäst med.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Undertröjor och linnen hjälper till att hålla in magen och har oftast en lätt formande effekt. De kan vara snygga att ha under till exempel jeans och t-shirt för att skapa en vacker och tydlig midja.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Underklänningar kan forma mage, skinkor och ben och har för det mesta en medelformande effekt. De passar bra under klänningar och kjolar.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Trosor och bodys kan forma mage, skinkor och lår och har oftast en kraftigt formande effekt. De passar till allt och är bra när du verkligen vill ha stor effekt av din shapewear.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Det är viktigt att veta om du vill forma en eller flera delar av din kropp och sedan välja ett plagg som formar just dessa områden.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Tänk också på att välja rätt färg under dina kläder. Om du till exempel ska använda ljusa och figurnära kläder är det bra att använda vita eller kroppsfärgade shapewear så att de inte lyser igenom.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Om du ska ha väldigt tighta kläder är det bra att välja släta underkläder utan detaljer eftersom dessa kan synas igenom.


Fördelar med att använda shapewear

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Många kvinnor mår bra av att använda shapewear och här är några orsaker:

  • Shapewear tar fram de vackra kurvorna och formar effektivt kroppen precis så som du vill ha den. Det skapar ett härligt självförtroende hos de flesta kvinnor.
  • En del kvinnor med smärta i nedre delen av ryggen har upplevt att de fått stöd och bättre hållning när de använt underkläder som stödjer och håller in magen.
  • När du använder shapewear slipper du kasta de gamla kläderna som inte passar längre eftersom du kan komma i dem igen. Återvinning är bra för både plånboken och miljön.


Rätt storlek på din shapewear

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Det är viktigt att välja rätt storlek på din shapewear för att den ska fylla sin funktion. Om du har för stor storlek får du inte den effekt du vill ha och om du har för liten storlek kan du få skavsår.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger När du beställer shapewear ska du använda samma storlek som du har på dina vanliga underkläder.

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger De ska sitta lite hårdare första gången du använder dem, sedan anpassar de sig till kroppen. Men de ska inte sitta åt så hårt att det gör ont.

Så tar du hand om din shapewear

Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger All shapewear vi säljer är av hög kvalitet och om du tvättar den på rätt sätt kommer den att hålla väldigt länge.

  • Tvätta aldrig i högre temperatur än det står på tvättråden eftersom för varmt vatten kan förstöra elasticiteten.
  • Använd tvättpåse och stryk eller blek aldrig din shapewear.
  • Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget och förstöra elasticiteten.
  • Torktumla aldrig eftersom det sliter bort fibrer i tyget och förkortar livslängden.
  • Ge dig själv och din garderob ett riktigt lyft. Shapewear lyfter och formar din kropp och ger Följ alltid tvättråden från tillverkaren av din shapewear så kommer du att kunna njuta av en perfekt figur under mycket lång tid.