Triumph baddräkt

Enormt utbud av läckra baddräkter från Triumph

Med en av de många vackra baddräkterna från Triumph, är du säker på att få en bra och bekväm baddräkt, badkläder och bikini, som du kan njuta av i många år. På denna sida hittar du ett stort urval av vackra baddräkter från Triumph.

Triumph Baddräkt

Om du letar efter en trendig och elegant baddräkt med hög komfort och toppkvalitet är Triumph ett utmärkt val. Deras fantastiska kreationer är kända över hela världen, och att köpa baddräkter från detta märke är en garanti för toppdesign och toppkvalitet.

Underklädesföretaget Triumph grundades år 1886 och har lång erfarenhet och gedigen kunskap när det gäller vad kvinnor vill ha. Deras motto är ärlighet, integritet och respekt för andra och deras baddräkter passar dig som ställer höga krav på dina badkläder.

Fantastiska baddräkter från Triumph

Baddräkter passar alla kroppstyper och många kvinnor känner sig mer bekväma i en baddräkt än en bikini. Den ger mer rörelsefrihet och sitter kvar på sin plats oavsett vilka aktiviteter som utförs. Du kan åka vattenskidor, spela beachvolleyboll eller leka med barnen på stranden utan att behöva oroa dig för att visa upp mer av din kropp än du tänkt. Med en figursmickrande baddräkt från Triumph kan du dessutom känna dig snygg och trendig samtidigt.

Eftersom en baddräkt täcker magen och håller in den lite så slipper du också tänka på en putande mage när du går runt på stranden eller vid poolen. Triumphs baddräkter ger bra stöd åt bysten och finns även i stora storlekar. De har många spännande färger och modeller att välja mellan.

En baddräkt med djup v-ringning förlänger och ger ett smalare intryck och om du vill framhäva bysten och förstora den kan du välja en baddräkt med vaddering i kuporna. En axelbandslös baddräkt, eller bandeau, framhäver axlarna och får dem att se bredare ut.

En enaxlad baddräkt är trendig och elegant och passar utmärkt till en stor byst eftersom den osymmetriska skärningen får bysten att se mindre ut än vad den är. Tänk på att ljusa färger förstorar medan mörka färger förminskar. Oavsett vilken baddräkt du bestämmer dig för kommer du att få perfekt passform och oklanderlig kvalitet när du väljer Triumph.

Välj rätt storlek på din baddräkt från Triumph

När du köper en baddräkt från Triumph är det viktigt att du väljer rätt storlek. Om du väljer en för liten storlek kan baddräkten skära in och vara obekväm, och om du väljer en för stor storlek får du inte rätt passform.

När baddräkten är ny ska den sitta åt eftersom den töjer ut sig när den blir blöt. Om du då har valt en för stor storlek finns det risk att den blir sladdrig och du inte kommer att kunna använda den. Om du hamnar mellan två storlekar bör du välja den mindre storleken.

De flesta baddräkterna från Triumph har bh-storlekar och följer samma storlek som du har på din bh. Baddräkter med bh-storlekar ger ofta väldigt bra stöd åt bysten. Följer du storleksguiden på den baddräkt du valt från Triumph kommer du att få en baddräkt som är superbekväm och sitter helt perfekt.

Så tar du hand om din exklusiva baddräkt från Triumph

Baddräkterna från Triumph är hudvänliga och tillverkade i exklusiva material. De är certifierade med OEKO-TEX, vilket innebär att de är testade och godkända för skadliga ämnen. Redan på 90-talet tog Triumph bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter och deras spännen är dessutom nickelfria. Så du behöver inte oroa dig för farliga kemikalier mot huden när du badar i din läckra baddräkt.

När du köper exklusiva baddräkter från världsledande märken som Triumph är det viktigt att du tar hand om dem på rätt sätt så att du kan njuta av perfekt passform och vackra färger riktigt länge. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Handtvätta alltid din baddräkt om inget annat står på tvättråden. Tänk på att för varmt vatten kan skada elasticiteten i den så använd gärna kallt vatten.
  • Klorvatten och saltvatten kan bleka färgerna på dina badkläder och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj försiktigt din baddräkt i kallt vatten varje gång du använt den och vrid aldrig ur den.
  • Blek eller stryk aldrig din baddräkt.
  • Torktumla aldrig din baddräkt eftersom det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Dessutom kan värmen förstöra elasticiteten.
  • Undvik direkt solljus när du hänger din baddräkt på tork eftersom det kan bleka färgerna. Eller vänd den ut och in.
  • Följ alltid tvättråden från Triumph så kommer du att kunna njuta länge av din exklusiva baddräkt.