Triumph toppar

Exklusiva Triumph toppar

Med en topp från Triumph får du en väldigt snygg topp som är extremt skön att ha på sig. På denna sida hittar du ett stort urval av många vackra toppar från det populära märket Triumph. Precis som resten av deras välkända sortiment är topparna både funktionella och moderna.

Om du är ute efter snygga toppar med utsökta detaljer, underbara material och perfekt passform har du hittat rätt varumärke. Triumph grundades år 1886 och är ett världsledande märke inom underkläder. Alla deras toppar är tillverkade i magnifika material och av högsta kvalitet. Här på Netlingeri hittar du flera utsökta och feminina toppar från Triumph att välja mellan.

De trendiga topparna från Triumph

Toppar är verkligen på modet just nu och kvinnor runt om i världen njuter av att bära dem. Det finns många olika sätt att använda din topp på och det går att variera i oändlighet.

Du kan använda den under dina kläder där den inte syns medan du kan njuta av en lyxig känsla av komfort. På jobbet och hemma är det skönt med en enkel topp under kläderna, gärna med hög andel bomull som andas bra. Triumph har fina toppar i 100 procent bomull. Om du ska ut på stan med vännerna och fika eller shoppa kan du piffa till det med en enkel och stilren topp som sticker fram under skjortan eller tröjan.

På festen kan du välja någon läcker topp med fina spetsdetaljer som sticker upp ur din urringade klänning. Om du har en djup och smal v-ringning förlänger det halsen och ger ett smalare intryck.

Du kan också använda din topp som en del av din outfit. Under en öppen kavaj och med ett par snygga och trendiga byxor till kan det bli riktigt elegant. Välj en ljus topp för att förstora och en mörk topp för att förminska. Du kan använda din topp från Triumph precis som du vill och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Hos oss hittar du läckra och feminina toppar med smala axelband och toppar i lite mer sportig modell med bredare axelband. Det finns både enkla toppar och toppar med vackra detaljer, du hittar toppar för varje tillfälle.

Forma din kropp med toppar från Triumph

En del av topparna från Triumph är shapewear. Shapewear tillverkas av starka material och lyfter och formar din kropp så att du får en slankare silhuett och varje plagg sitter helt perfekt. Shapewear används ofta av fylligare kvinnor men den passar lika bra till slankare kvinnor som vill strama upp sina kroppar och släta ut några extrakilon. Den hjälper effektivt till att framhäva de kvinnliga formerna samtidigt som den är oerhört bekvämt att bära.

Ska du använda en figurnära klänning på festen och känner dig obekväm för att några överflödiga kilon syns på magen? Med shapewear kan du få den perfekta figuren snabbt och enkelt. Om du har fått svårt att knäppa dina favoritjeans i midjan kan du enkelt lösa problemet med shapewear som håller in magen åt dig. Du slipper dessutom köpa nya kläder.

Efter en graviditet kan det vara väldigt skönt att ge sin mage stöd med hjälp av shapewear samtidigt som du snabbt får tillbaka din slanka figur.

En del kvinnor med smärta i nedre delen av ryggen har upplevt att de fått stöd och bättre hållning när de använt underkläder som stödjer och håller in magen. När du beställer shapewear ska du använda samma storlek som du har på dina vanliga underkläder. De ska sitta lite hårdare första gången du använder dem, sedan anpassar de sig till din kropp. Men de ska inte sitta åt så hårt att det gör ont.

Hög kvalitet och hudvänliga material

Triumph tog bort kemikalier i tillverkningsprocessen av sina produkter redan på 90-talet och de använder sig bara av material av högsta kvalitet. Om du vill ha naturmaterial i dina toppar från Triumph kan du välja någon topp med 100 procent bomull.

Bomull är ett naturmaterial som är väldigt mjukt och behagligt mot huden samtidigt som det är enormt slitstarkt och har mycket lång livslängd. Kläder med hög halt bomull är ofta lätta att tvätta eftersom de tål att tvättas i lite högre temperatur. Bomull är mjuk, följsam och andas. Den suger dessutom i sig fukt, leder bort värme och är väldigt stark och tålig. Så bomull är både skönt, hudvänligt och praktiskt att använda.

Ett annat material som Triumph använder sig av i sina toppar är polyamid, som är väldigt slitstarkt och tåligt och elastiskt. Eftersom polyamid har riktigt lång livslängd är det bra ur ett hållbarhetsperspektiv. Polyamid blandas med elastan, som är oerhört stretchigt och ofta används i underkläder tillsammans med andra material för att ge dem hög elasticitet.

Rätt storlek på din topp från Triumph

Det är viktigt att välja rätt storlek på dina toppar så att du får rätt funktion och de framhäver fördelarna med din fantastiska kropp. Följ storleksguiden på den topp du valt så får du en topp som sitter perfekt. Om du har några frågor hjälper vår kunniga och utbildade personal gärna till.