BH


Hitta den perfekta bh:n för dig

Söker du efter en bh som får dig att känna dig feminin och sexig? Eller föredrar du en mjuk och bekväm bh med bra stöd? Kanske söker du efter en bh med push-up för att framhäva bysten så att den där vackra klänningen sitter perfekt på dig?

Oavsett vilken typ av bh du söker har du kommit till rätt ställe.

På Netlingeri har vi sålt underkläder på nätet sedan 2006 och här finner du ett stort urval av högkvalitativa bh:ar i de flesta storlekar, färger och modeller.

Du slipper stressa runt i olika affärer och får lyxen av att sitta hemma i lugn och ro och välja ut just den bh du vill ha som sedan blir levererad hem till dig.


Att välja rätt bh

En bh ska samla, stödja och forma bysten. Alla kvinnor är olika och det gäller att hitta en bh som känns bra och tilltalar just dig. Hos oss på Netlingeri finner du många av de bästa bh-märkena på marknaden och det finns något för alla.

Till exempel är PrimaDonna och Freya specialiserade på stora kupstorlekar.

Marie Jo har fokuserat på bekväma, lättskötta bh:ar med vacker design.

Missya och Calvin Klein är två väldigt trendiga och moderna märken.

Sloggi fokuserar på komfort och här kan du hitta bh:ar med fleximesh istället för metallbyglar, något som är perfekt för allergiker som inte vill ha metall mot huden.

Du finner även andra kända märken hos oss, som till exempel Triumph och Passionata och flera andra.


En bh som sitter perfekt

Får att en bh ska kunna ge bästa stöd och funktion krävs att du köper rätt storlek och här följer några tips:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Mät omkretsen över bysten där bysten är störst. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och vara löst utan att falla ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din bh.
  • Det är viktigt att titta på storleksguiden på just den bh du har valt då storlekarna kan variera beroende på bh-märke. Märket Freya kommer exempelvis från ett engelskt företag som använder sig av tum istället för centimeter.
  • Se till att bh-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper bh:n i haken längst ut. Detta för längre hållbarhet eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som bär upp och stödjer bysten.
  • Mittstycket mellan bysten ska sitta tätt mot kroppen för bästa stöd.
  • Se till att byglarna sitter som en ram runt bysten och varken skär in i bysten eller sticker ut i armhålan.
  • En bh ska både kännas bra och se bra ut att ha på sig så lita på din egen känsla och smak.


Så tar du bäst hand om din bh

När du väl hittat din favorit-bh vill du givetvis att den håller så länge som möjligt. Även om vi på Netlingeri bara säljer bh:ar av högsta kvalitet är det ändå viktigt att ta hand om dem för att öka livslängden.

Varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten. Du kan låta bh:n ligga några timmar i vattnet så att den blir ren från avlagringar.

Tvätta gärna din bh efter cirka tre användningar. Bh:ar med silikonband bör tvättas oftare eftersom svett kan fräta på silikonet.

Knäpp alltid bh:n innan du tvättar den. Detta för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg.

Förvara dina bh:ar på en plan yta, till exempel i en byrålåda.

Låt gärna din bh få vila ett par dagar innan du använder den igen så att textilfibrerna får återhämta sig, då behåller den spänsten längre.

Det är alltid viktigt att följa tvättråden från tillverkaren av just din bh.


Tryggt att handla din bh hos oss

Vi säljer bara högkvalitativa bh:ar från de främsta tillverkarna på marknaden och erbjuder ett enormt varierat utbud både vad gäller storlek, färg och form. Det finns något för alla.

Vi har en bh-guide där du kan hitta din rätta bh-storlek.

Personalen hos oss på Netlingeri är utbildad i underkläder och kommer alltid att hjälpa dig om du har några frågor.