BH

Hitta den perfekta BH för dig

Drömmer du om en BH som passar dig och din stil? Vi köper från de bästa BH-märkena på marknaden, och ger dig alltid snygg design, exklusiva material och valuta för pengarna när du ska välja ny BH. Är du osäker på din storlek? Se vår detaljerade BH storleksguide.

Söker du efter en BH som får dig att känna dig feminin och sexig? Eller föredrar du en mjuk och bekväm BH med bra stöd? Kanske söker du efter en BH med push-up för att framhäva bysten så att den där vackra klänningen sitter perfekt på dig? Oavsett vilken typ av BH du söker har du kommit till rätt ställe. På Netlingeri har vi sålt underkläder på nätet sedan 2006 och här finner du ett stort urval av högkvalitativa BH:ar i de flesta storlekar, färger och modeller. Du slipper stressa runt i olika affärer och får lyxen av att sitta hemma i lugn och ro och välja ut just den BH du vill ha som sedan blir levererad hem till dig.

Att välja rätt BH

En BH ska samla, stödja och forma bysten. Alla kvinnor är olika och det gäller att hitta en BH som känns bra och tilltalar just dig. Hos oss på Netlingeri finner du många av de bästa BH-märkena på marknaden och det finns något för alla. Till exempel är PrimaDonna och Freya specialiserade på stora kupstorlekar. Marie Jo har fokuserat på bekväma, lättskötta BH:ar med vacker design. Missya och Calvin Klein är två väldigt trendiga och moderna märken. Sloggi fokuserar på komfort och här kan du hitta BH:ar med fleximesh istället för metallbyglar, något som är perfekt för allergiker som inte vill ha metall mot huden. Du finner även andra kända märken hos oss, som till exempel Triumph och Passionata och flera andra.

En BH som sitter perfekt

Får att en BH ska kunna ge bästa stöd och funktion krävs att du köper rätt storlek och här följer några tips:

  • Mät omkretsen precis under bysten. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Mät omkretsen över bysten där bysten är störst. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och vara löst utan att falla ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du beställer din BH.
  • Det är viktigt att titta på storleksguiden på just den BH du har valt då storlekarna kan variera beroende på BH-märke. Märket Freya kommer exempelvis från ett engelskt företag som använder sig av tum istället för centimeter.
  • Se till att BH-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper BH:n i haken längst ut. Detta för längre hållbarhet eftersom BH-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på BH:n som bär upp och stödjer bysten.
  • Mittstycket mellan bysten ska sitta tätt mot kroppen för bästa stöd.
  • Se till att byglarna sitter som en ram runt bysten och varken skär in i bysten eller sticker ut i armhålan.
  • En BH ska både kännas bra och se bra ut att ha på sig så lita på din egen känsla och smak.

Så tar du bäst hand om din BH

När du väl hittat din favorit-BH vill du givetvis att den håller så länge som möjligt. Även om vi på Netlingeri bara säljer BH:ar av högsta kvalitet är det ändå viktigt att ta hand om dem för att öka livslängden. Varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten. Du kan låta BH:n ligga några timmar i vattnet så att den blir ren från avlagringar. Tvätta gärna din BH efter cirka tre användningar. BH:ar med silikonband bör tvättas oftare eftersom svett kan fräta på silikonet.

Knäpp alltid BH:n innan du tvättar den. Detta för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg. Förvara dina BH:ar på en plan yta, till exempel i en byrålåda. Låt gärna din BH få vila ett par dagar innan du använder den igen så att textilfibrerna får återhämta sig, då behåller den spänsten längre. Det är alltid viktigt att följa tvättråden från tillverkaren av just din BH.

Tryggt att handla din BH hos oss

Vi säljer bara högkvalitativa BH:ar från de främsta tillverkarna på marknaden och erbjuder ett enormt varierat utbud både vad gäller storlek, färg och form. Det finns något för alla. Vi har en BH-guide där du kan hitta din rätta BH-storlek. Personalen hos oss på Netlingeri är utbildad i underkläder och kommer alltid att hjälpa dig om du har några frågor.

Stort urval av BH:ar för dig

Utforska vårt stora urval av vackra BH:ar där passform, kvalitet och design är precis vad som passar din byst och kurvor. Behöver du hitta en ny BH så har vi det största utbudet med över 200 BH:ar i lager med allt från de mycket små A-kuporna ända upp till I-kupor för stora bröst. Oavsett din ålder, storlek, smak eller bysttyp kommer du att kunna hitta rätt BH i vårt sortiment som vi ser fram emot att visa dig. Du kommer att kunna hitta kupstorlekar från A till J i ett brett urval av modeller, färger och passformer etc. Leter du efter den romantiska spets-BH:n, en enkel BH för vardagsbruk eller en rygglös BH, då har du ett stort urval som du kan titta på. Tillsammans med valfri behå kommer du även att kunna hitta trosor som matchar.

Det kommer att finnas många kvalitetsmärken på underkläder och underkläder att välja mellan: Marie Jo, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Triumph, Marie Jo med flera. Du har möjlighet att välja mellan mer än 500 olika BH:ar som var och en har en specifik passform, funktion och skönhet.

Det började med korsetten - Läs om BH:ns historia här

BH:n har genom många år stöttat och format kvinnors bröst. BH:ns konstruktion har i stort sett inte förändrats särskilt mycket, dock har mode, social struktur och behov förändrats och bidragit till att förändra utseendet på BH:n. BH:n har faktiskt följt kvinnor ända sedan män började bära slips.

Det började med korsetten på 1900-talet, där kvinnor använde korsetterna för att hålla upp brösten och dra åt getingmidjan, och 1914 korsetten blev ersatt med BH:n som sedan syddes ihop av två näsdukar och ett band. De två näsdukarna och ett band var början på BH:n som du känner den idag. Det var faktiskt 2014 som BH:n hade funnits i 100 år, och idag kan vi tacka Mary P. Jacobsen när hon satt i sitt vardagsrum för 100 år sedan och uppfann behån.

Det finns många modeller inom BH:ar – Läs vilka som är bäst för dig

Behovet av att känna sig bekväm, sexig, feminin och spännande gör att det idag finns många BH-modeller att välja mellan och samma gäller dig. Det finns ett enormt utbud för dig, så du kan hitta rätt BH som passar dig bäst. I vår BH-kategori hittar du olika typer av BH:ar som finns på marknaden, oavsett om det är mode eller en basBH du letar efter. Det finns ett enormt urval mellan både självhäftende BH:ar, BH axelbandslös, BH utan bygel, BH:ar med bygel , BH:ar med spets, Minimizer BH och Push UP BH:ar, som snyggt lyfter din byst.

Tänk även på att BH-modeller har olika passform. Vissa BH-modeller är rymligare i kupan än andra och vissa är tightare runt omkretsen än andra. Ta reda på vilken modell som passar dig bäst här.