Anita BH utan bygel

Stort urval av Anita BH utan bygel

Om du vill ha en riktigt bekväm bh, som samtidigt är vacker och elegant, kan en bh utan bygel från det populära märket Anita vara precis vad du letar efter. Det tyska märket Anita har förgyllt tillvaron för kvinnor med sina exklusiva underkläder sedan 1886. Deras kreationer är kända för sin elegans, perfekta passform och oklanderliga kvalitet, och med en bygellös bh får du dessutom högsta komfort.

Skön och vacker bh utan bygel från Anita

Det finns många kvinnor som tycker att bygel-bh:ar är obekväma och föredrar en bh utan bygel, eftersom den är mjukare och anpassar sig mer efter bystens naturliga form. En bygellös bh ger stöd åt bysten samtidigt som den är väldigt komfortabel. Om du nyss har opererat bysten, eller har skavsår från att ha använt en felaktig bh och ändå vill ha något som täcker och ger stöd, är en bh utan bygel från Anita perfekt. En del av bh:arna har dessutom fickor som ger dig möjligheten att använda proteser eller inlägg.

Runt menstruationen brukar bysten svälla upp och den vanliga bh:n kanske inte riktigt passar. Då kan det vara ett perfekt alternativ att använda en riktigt mjuk och skön bh utan bygel. Den kan också vara skön att sova i för extra stöd under menstruationen.

Om du tycker att det är svårt att känna sig bekväm i en bygel-bh och du tar av dig den så fort du får chansen, kan det vara en bra idé att prova en mjuk och skön bh utan bygel från Anita. Du kan vara säker på hög komfort, perfekt passform och toppkvalitet. Eftersom Anita har en stor passion för skönhet är de bygellösa bh:arna dessutom väldigt vackra och eleganta, med lyxiga material och fina detaljer.

Anitas exklusiva sport-bh utan bygel

Om du vill ha en bh utan bygel med riktigt bra stöd för bysten kan du välja en sport-bh från Anita, då får du hög komfort och maximalt stöd. Det finns många kvinnor som använder dessa bh:ar i sin vardag eftersom de är så bekväma. Sport-bh:ar från Anita är tillverkade i funktionsmaterial som andas och suger upp vätska, för att sedan leda bort den, så att du kan känna dig trygg och fräsch hela dagen.

En sport-bh utan bygel från Anita har perfekt passform och ger optimalt stöd, samtidigt som den är lätt och behaglig mot huden. Du har total rörelsefrihet i den och på de flesta modeller kan du justera axelbanden så att den sitter helt perfekt. Anitas sport-bh:ar är kända världen över för sin höga kvalitet och utmärkta stöd och de har vid flera tillfällen vunnit prestigefyllda priser. År 2020 vann de ISPO Award för fjärde gången med sin sport-bh för stora storlekar.

Välj rätt storlek på din bh utan bygel från Anita

Det är alltid viktigt att välja rätt storlek när du köper en ny bh, så att du får bra funktion och perfekt passform.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Dessa mått i centimeter använder du dig av när du beställer din bh. Följ alltid storlekstabellen på bh:n du valt.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara själv.
  • Se till så att du knäpper din nya bh i haken längst ut. Bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.
  • Kom ihåg att kroppen förändras hela tiden och det gör också din bh-storlek, så du behöver mäta dig varje gång du ska köpa en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.

Så tar du hand om din bh utan bygel från Anita

Om du är rädd om din bygellösa bh från Anita och tvättar den på rätt sätt kommer den att behålla sin passform och färg längre. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • En bh utan bygel brukar gå att tvätta i maskin men följ alltid tvättråden från Anita. Tänk på att temperaturen som står i tvättråden är den högsta du bör tvätta i, och använd tvättpåse.
  • Tvätta gärna din bh efter cirka tre användningar. Knäpp alltid bh:n innan du tvättar den för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg.
  • Torktumla inte din bh eftersom det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Värmen kan också förstöra elasticiteten.
  • Din bh behåller spänsten längre om du låter den vila ett par dagar efter varje användning. Då hinner textilfibrerna återhämta sig innan du använder den igen.

En bh utan bygel från Anita är av toppkvalitet och om du tar hand om den på rätt sätt kan du njuta av dess sköna komfort och vackra design under lång tid.