Hunkemöller

Handla alla dina Hunkemöller-favoriter på Netlingeri.se

Älskar du också Hunkemöller? På den här sidan har vi samlat ett brett utbud av Hunkemöller-underkläder, BH, nattkläder, trosor, g-sträng etc., så att du enkelt kan hitta de senaste nyheterna samt de underkläder som passar dig och dina kropp.

Målet med det europeiska varumärket Hunkemöller är att skapa högkvalitativa underkläder och underkläder till budgetvänliga priser, så att alla har möjlighet att delta. För Hunkemöller är det viktigaste att skapa produkter där alla kvinnor känner sig bekväma och tillfreds, där de kan intyga att produktionen bakom skedde under hållbara och säkra förhållanden.

Europeiska underkläder och underkläder från Hunkemöller

Hunkemöller är specialiserat på underkläder och underkläder och toppar listan över de mest specialiserade tillverkarna i Europa. De har utvecklat ett eget designteam som varje dag jobbar med att skapa produkter för de kommande kollektionerna där pris och kvalitet går hand i hand. Produkterna testas och testas innan de säljs i butikerna för att säkerställa att kvaliteten och passformen som garanteras vid köptillfället är i sin ordning. Målet för Hunkemöller är att skapa en lyxig premiumkänsla, där utgångspunkten alltid är att varje enskild kollektion ska vara en hyllning till dig och din kropp, eftersom vi alla förtjänar det bästa.

Det europeiska varumärket arbetar ständigt med att skapa en mer hållbar och grön produktion, även om de redan är på god väg. Hunkemöller står bakom hela produktionen av deras lyxiga och feminina produkter. De är med från start, när processen börjar, tills det färdiga resultatet levereras till varje enskild butik. Därmed säkerställer de att de ställda kraven uppfylls och att varje enskilt steg följs till punkt och pricka. Detta bidrar till att skapa förtrogenhet mellan varumärket och kunderna. För Hunkemöller är detta ett särskilt viktigt kriterium, följt av målet att alla medarbetare ska behandlas med respekt på lika nivå. Det innebär att arbetsmiljön är hälsosam och säker där Hunkemöller på egen hand har satt ihop ett antal riktlinjer som är: skydd mot diskriminering och barnarbete, rättvisa löner och arbetstider, säker arbetsmiljö och etiskt affärsuppförande.

Hunkemöller är full av möjligheter

Hunkemöller har gjort det så att du fritt kan mixa och matcha dina favoritprodukter från de olika kollektionerna, så att du inte känner dig tvungen att köpa ett helt set varje gång. Det betyder att du kan välja din favoritbh och sedan kombinera den med dina favorittrosor. Detta ger dig en mängd alternativ. Du kan därför skapa ditt eget vackra och exklusiva underklädesset utifrån vilka färger, modeller och design du gillade bäst. Hunkemöller erbjuder något för alla, och det är upp till dig om du väljer en sexigare och förförisk look, eller tvärtom, en mer avkopplande och bekväm look, eller något helt annat. Du kan även med fördel blanda flera uttryck och hitta det som passar dig och din stil.

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Hunkemöller

Du kan följa netlingeri.se på antingen Instagram eller Facebook, där du ständigt kommer att uppdateras om vad som händer i modevärlden. Med det vet du också alltid när vi tar emot föremål från de senaste kollektionerna. Du kan också välja att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli den första som får besked av t.ex. reor, erbjudanden och nyheter från Hunkemöller.

Utforska här och hitta dina Hunkemöller-favoriter

Hunkemöller är värt en närmare titt om du letar efter vackra och hållbara underkläder. Vi har här samlat ett brett urval av olika design, färger och modeller vilket gör att det ska finnas något för alla. Vi har även gjort det relativt enkelt och överskådligt för dig att hitta det du letar efter, då vi har samlat ett hav av de olika kollektionerna på ett ställe – nämligen här på sidan.

På netlingeri.se har vi ofta det mesta på lager och kan skicka dina varor till dig direkt. I några få fall kan varorna vara tillfälligt slutsålda och i en sådan situation kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt för att se om du kan vänta de ca. 10 dagar tar det för oss att beställa rätt storlek för dig. Hos oss är frakten alltid billig och gratis vid köp över 699 kr.

Vi har öppet alla vardagar. Så om du har en eller flera frågor om storlek eller annat kan du kontakta oss på +45 41 40 75 00 alla vardagar mellan 8:00 och 11:00. Du är också mer än välkommen att skicka ett mail till oss på info@netlingeri.se, där vi återkommer till dig med ett svar så snart som möjligt.