Chantelle

Stort utbud av Chantelle behåar, trosor och underkläder

Chantelle underkläder är inspirerande, eleganta franska underkläder. Chantelle har en exklusiv stil och erbjuder sofistikerade underkläder med bra stöd i utsökta material och vackra detaljer. Har du inte provat ett set underkläder från Chantelle än, eller bara en av deras fantastiska BH:ar eller trusser, då rekommenderar vi att du provar det.

Oh la la… Det franska märket Chantelle har länge revolutionerat lingerievärlden med sina sensuella underkläder och badkläder. Chantelle är världskänt för trendiga och feminina underkläder av högsta kvalitet. Om du söker högkvalitativa produkter med fransk elegans och exklusiv design är Chantelle märket för dig.

Magnifika kreationer från Chantelle

Chantelles produkter är inte bara läckra och trendiga, de är dessutom bekväma och hudvänliga. De är certifierade med OEKO-TEX Standard, vilket innebär att de är testade och fria från skadliga ämnen. Så du behöver inte oroa dig för farliga kemikalier mot huden. Här på Netlingeri hittar du många vackra och romantiska underkläder från Chantelle.

Välj ett par läckra spetstrosor med fantastiska detaljer och mönster om du vill känna dig lite extra sexig. Om du är ute efter ett par riktigt bekväma trosor i vardagen kan du välja ett par snygga sömlösa trosor i någon skön modell. Om du tar båda har du trosor för alla tillfällen. Taitrosor får benen att se längre och smalare ut medan hipstertrosor framhäver dina vackra kurvor. Maxitrosor är skönt att ha under klänningen på vintern eftersom de har mer tyg och värmer skönt. Du hittar baddräkter och bikinis i trendiga och vackra modeller och mönster, alla tillverkade i exklusiva material.

Fantastiska bh:ar från Chantelle

Chantelles bh:ar är välkända för sin perfekta passform och sitt optimala stöd. Dessutom är de vackra och har underbara detaljer och mönster, även i stora storlekar. Om du vill ha en bh som får dig att känna dig sexig och sensuell finns det massor att välja mellan. Läckra spets-bh:ar med romantiska mönster och färger som framhäver dina vackra och feminina kurvor.

Om du har en stor byst ställer det högre krav på din bh. Då kan du välja en Big Cup bh, där kuporna, byglarna och ryggbanden är mer stabila och slitstarka än på en vanlig bh. Delarna i bh:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut eller tappa sin stödförmåga.

Vill du att bysten ska se mindre ut kan du välja en minimizer. Det är en typ av Big Cup bh som får bysten att se mindre ut än vad den är. Kupformen i denna bh är grundare än i en vanlig bh, vilket gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen och får den att se plattare ut.

Du finner mjuka och sköna amnings-bh:ar från Chantelle som ger ett riktigt bra stöd samtidigt som de låter huden andas. Det finns en bh för alla tillfällen i livet och om du vill ha bekvämlighet i kombination med skönhet är Chantelle din bästa vän.

Var rädd om din bh från Chantelle

När du hittat den perfekta bh:n för dig är det viktigt att du tar hand om den på rätt sätt för att öka hållbarheten och livslängden. Här följer några råd som kan vara bra att känna till:

  • Om du låter din bh vila ett par dagar innan du använder den igen så hinner textilfibrerna återhämta sig och då behåller den spänsten länge.
  • Tvätta gärna din bh efter cirka tre användningar. Om din bh har silikonband bör den tvättas oftare eftersom svett kan fräta på silikonet.
  • Varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten. Om du låter bh:n ligga några timmar i vattnet brukar avlagringar släppa.
  • Handtvätta alltid om inget annat står angivet. Om du har en bh som kan tvättas i maskin bör du alltid använda tvättpåse. Knäpp bh:n innan för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig eller fastnar i andra plagg.
  • Förvara din bh på en plan yta, till exempel i en byrålåda.
  • Det är alltid viktigt att följa tvättråden från Chantelle.

Chantelle Lingerie

Chantelle Lingerie grundades i Paris år 1876 och består idag av sex välkända märken, bland annat Chantelle, Passionata och Femilet. De har med hjälp av sin långa efterenhet och expertis under många år utvecklat kreationer som är av världsklass. Märket Chantelle föddes år 1949 och blev genast ett märke att räkna med.

Chantelle Lingerie möter höga etiska och miljömässiga krav. De kräver av sina leverantörer att de är anknutna till REACH regulation, vilket förhindrar användning av kemikalier i produktionen enligt europeiska regler.

De jobbar hårt för att spara in på energianvändning och vattenförbrukning under produktionsprocessen och de donerar överblivna tyger och produkter för att reducera avfall. Mellan 2016 och 2017 minskade de sina avfall med 62 procent. De är noga med att alla deras produkter tillverkats på ett etiskt sätt och jobbar aktivt för att förhindra till exempel barnarbete, slaveri och diskriminering i alla led av produktionen. Om det är lyx du är ute efter kan du med gott samvete handla dina produkter från Chantelle.