Chantelle

VORES KUNDER SIGER

 

 

Läs mer om Chantelle.

Chantelle är ett franskt märke, som går tillbaka flera decennier i historien. Det betyder dock inte att Chantelles underkläder har en föråldrad stil. Tvärtom har märket hängt med aktuella trender genom många, många år. Det betyder att fokus har gått från korsetter till vackra, lyxiga underkläder, som vi känner det idag.

Chantelle är fransk design, som du kommer att älska.

Underkläder har möjligheten att leda dig in i en annan värld där vardagliga aktiviteter är långt borta. Med Chantelle underkläder kan du förföra och märka hur det lyxiga materialet kan förvandla dig. Skäm bort dig själv med en fin body, trosor av silkeslent tyg, eller en vacker spets-BH, som står ut bland vardagens underkläder.

Chantelle underkläder är tillverkade utifrån långa traditioner av innovativ design och ett starkt fokus på excellens. Trenden följer alltid med kvinnors behov och önskemål, så komfort är av största vikt utan att kompromissa med designen och det lyxiga.

Köp Chantelle online hos Netlingeri.

Netlingeri har ett stort urval av underkläder från alla de de bästa märkena. Vi har samlat de bästa danska och internationella märkena, så att du både får märken som Triumph, Femilet och Chantelle på en shop. Vi levererar dina nya underkläder, nattkläder, strama upp och allt annat snabbt, och handlar du för över 400.- kronor, får du fri frakt.