Marie Jo BH

Marie Jo BH:ar

På Netlingeri.se hittar du ett stort urval av olika Marie Jo BH:ar. Alla behån håller hög kvalitet, då Marie Jo är känd för att göra vackra underkläder i lätta material och med perfekt passform. Stort urval av Marie Jo behåar från serien: Avero, Jane och Tom.

Om du letar efter en trendig och snygg bh med hög kvalitet och komfort kan Marie Jo vara det rätta märket för dig. Deras bh:ar är kända för sin perfekta passform, fantastiska design och höga kvalitet.

Med en läcker och moderiktig bh från Marie Jo kan du känna dig vacker och kvinnlig hela dagen. Du behöver inte välja mellan skönhet och komfort, här får du rikligt av båda. Om du är ute efter det bästa inom lingerie har du hittat rätt märke.

Snygga och feminina bh:ar från Marie Jo

Gillar du enkla och eleganta bh:ar eller föredrar du läckra och feminina bh:ar med snygga detaljer? I vårt sortiment av bh:ar från Marie Jo hittar du klassiska och spännande modeller, färger och mönster så det finns något för alla kvinnor.

Om du har en stor byst väger den mer och ställer högre krav på din bh och då kan du välja en fullkupa. Kupan på den går upp och täcker hela bysten och ger ett väldigt bra stöd samtidigt som den är väldigt bekväm. Om du ska ha en urringad klänning eller topp på dig passar det bättre med en bh som bara täcker en del av bysten. Då blir urringningen riktigt snygg.

Vill du att din byst ska se större ut än den är kan du välja en bh med vaddering. Men det är viktigt att välja rätt bh eftersom inte alla bh:ar med vaddering ger större byst. Vadderingens funktion kan vara att enbart skapa en slät, rundad form på bysten och ge extra stöd. På en del av bh:arna från Marie Jo går det att ta bort axelbanden och då passar de utmärkt att använda under en axelbandslös klänning eller topp. Många av Marie Jos bh:ar har otroligt fina detaljer och mönster och om du vill ha en bh du kan känna dig vacker och sensuell i är detta ett väldigt bra märke för dig. Så lyxa till det med en ljuvlig bh från Marie Jo och komplettera med ett par matchande och snygga trosor till. Din spegelbild kommer att tacka dig.

Välj rätt storlek på din bh från Marie Jo

Det är alltid viktigt att du väljer rätt storlek på din bh så att du får en bekväm bh med perfekt passform och maximalt stöd. En för liten bh kan skava och göra ont och en för stor bh ger inte rätt stöd.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått i centimeter du använder dig av när du ska beställa din bh. Följ alltid storlekstabellen på bh:n du valt.
  • Be gärna om hjälp när du ska mäta eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt över ryggen och det kan vara svårt att klara själv.
  • Mittstycket fram på bh:n ska sitta tätt mot kroppen för att ge bästa stöd.
  • Se till att bh-bandet ligger rakt över ryggen och att du knäpper bh:n i haken längst ut när den är ny. Bh-bandet töjer ut sig med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.
  • Byglarna ska sitta som en ram runt bysten och varken skära in i dem eller sticka ut i armhålan.
  • Kroppen förändras hela tiden så det är viktigt att du mäter dig på nytt varje gång du ska köpa en bh för att vara säker på att det blir rätt storlek.

Ta hand om din läckra bh från Marie Jo

Marie Jo tillverkas av belgiska Van de Velde, samma företag som bland annat tillverkar PrimaDonna. Alla deras produkter är hudvänliga och giftfria och de utvecklar ständigt sina material så att hållbarheten ska bli så lång som möjligt.

När man köper en riktigt fin bh från ett märke som Marie Jo vill man självklart att den ska hålla så länge som möjligt och då är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Här följer några råd:

  • Låt gärna din bh få vila ett par dagar innan du använder den igen så att textilfibrerna får återhämta sig, då behåller den spänsten längre.
  • Förvara dina bh:ar på en plan yta, till exempel i en byrålåda.
  • Handtvätta alltid din bh om inget annat står i tvättråden. Tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd helst kallt vatten.
  • Tvätta gärna din bh efter cirka tre användningar. Bh:ar med silikonband bör tvättas oftare eftersom svett kan fräta på silikonet.

Följ alltid tvättråden från Marie Jo så kommer du att kunna njuta av din lyxiga och eleganta bh under mycket lång tid.