Femilet badkläder

Stort urval av Femilet badkläder

Danska Femilet är kända över hela världen för sina underkläder i snygg design med bra passform. Det gäller såklart även deras läckra och snygga badkläder.Du hittar ett brett utbud av vackra badkläder för kvinnor som passar kvinnor i alla åldrar. Med feminina modeller och trendiga färger och mönster är Femilets badkläder verkligen något alldeles extra. Om du vill framhäva din fantastiska kropp och bli ditt vackraste jag har du hittat rätt märke.

Femilet grundades år 1923 och är idag ett av Danmarks ledande underklädesmärken. Deras passion har alltid varit att ge kvinnor ett inre välbefinnande med hjälp av sina vackra och trendiga kreationer, och med deras badkläder kommer du garanterat att skina inifrån och ut.

Fantastiska baddräkter från Femilet

Femilets baddräkter är trendiga och snygga och sitter på plats oavsett vilka aktiviteter du utför. Om du simmar, spelar beachvolleyboll eller åker vattenskidor behöver du aldrig oroa dig för att baddräkten flyttar sig och visar mer av din kropp än du tänkt. En baddräkt täcker också mer hud än en bikini och hjälper till att hålla in magen lite, så att du slipper tänka på en putande mage när du går på stranden eller vid poolen. Tänk på att en ljus baddräkt förstorar och en mörk baddräkt förminskar.

Baddräkterna från Femilet är väldigt bekväma är tillverkade i exklusiva material med hög kvalitet. Sedan 2010 ägs av Femilet av världsledande Groupe Chantelle i Paris, och att köpa badkläder från dem är en garanti för hög kvalitet och perfekt passform. Groupe Chantelle tillverkar alla sina produkter i egna fabriker och de genomgår mycket stränga kvalitetskontroller för att garantera att de håller högsta kvalitet. Fabrikerna gör effektiva tester av tygerna och de har full kontroll över hela tillverkningsprocessen.

Framhäv din skönhet med Femilets bikiniunderdelar

Med en bikini får du lätt en perfekt solbränna eftersom den bara täcker det nödvändigaste, och om du väljer en bikini från Femilet kommer du dessutom att se helt fantastisk ut medan du jobbar på din solbränna. Det är väldigt praktiskt med en bikini eftersom du bara kan byta din blöta underdel efter badet och slipper sitta och sola med blöta bikinitrosor. Du får själv mixa och matcha ihop bikiniöverdelar och bikiniunderdelar så du kommer att få en bikini som passar dig perfekt.

Om du vill få dina höfter och lår att se smalare ut kan du välja en underdel med högt skurna ben, till exempel en tai. Den höga benskärningen får benen att se längre än de egentligen är, vilket gör att de ser smalare ut. Höfterna får också en fin rundning. För att förminska midjan kan du välja en mörk, enfärgad underdel med hög midja som döljer magen. Då slipper du en mage som putar när du går runt på stranden. Bikinitrosor med vertikala ränder har en förlängande effekt och tar bort uppmärksamheten från bredden på din kropp, och på så vis får de dig att se smalare ut.

Trendiga och vackra bikiniöverdelar från Femilet

I vårt sortiment med badkläder från Femilet hittar du läckra och feminina bikiniöverdelar, som även har perfekt passform och ger bra stöd. Om du vill framhäva din byst kan du välja en bikiniöverdel som inte täcker hela bysten. Om överdelen har vaddering förstorar den bysten ytterligare. Välj gärna ljusa färger eftersom de förstorar, eller en färgstark överdel med mönster som drar blickarna till sig.

Har du en stor byst kan det passa bra med en fullkupa, som täcker in hela bysten. Den ger ett perfekt stöd och håller verkligen bysten på plats. Femilet har bikiniöverdelar i stora kupstorlekar som ger ett fantastiskt stöd. Vill du få bysten att se mindre ut än den är kan du välja mörka och enfärgade överdelar och undvika vaddering. Om du väljer en färgglad underdel med mönster till så hamnar blickarna på nederdelen av kroppen istället för överdelen.

Om du har svårt att bestämma dig för en bikini eller en baddräkt när du ska köpa badkläder kan du välja en trendig och praktisk tankini från Femilet, som är ett mellanting av de båda. Den har modellen av ett linne med trosor och passar alla kroppstyper. Tankinin täcker magen precis som en baddräkt gör, samtidigt som den har fördelen av att vara tvådelad som en bikini. Då kan du själv välja vilken underdel du vill ha till och det är lätt att byta underdelen efter badet så du slipper sitta med blöta bikinitrosor.

Ta hand om dina exklusiva badkläder från Femilet

Alla badkläder från Femilet är tillverkade i exklusiva material och om du tar hand om dem på rätt sätt kommer de att behålla färgen och passformen länge. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Handtvätta alltid dina badkläder och tänk på att varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten.
  • Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna på dina badkläder och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj badkläderna försiktigt i kallt vatten varje gång du använt dem och vrid aldrig ur dem.
  • Blek, stryk eller torktumla aldrig dina badkläder.
  • Solljus kan bleka färgerna så undvik att hänga badkläderna på tork i direkt solljus.