Anita

Anita är märket för dig som vill ha det där lilla extra.

Extra komfort, extra hög kvalitet och extra bra passform. Anita är ett tyskt märke som förgyllt tillvaron för kvinnor sedan 1886. Deras underkläder och badkläder är välkända för sin elegans, perfekta passform och oklanderliga kvalitet. Prova själv, du kommer inte att bli besviken.

Anitas fantastiska produkter

Med gedigen erfarenhet, teknisk expertis och en stor passion för skönhet skapar Anita helt fantastiska kreationer. Deras underkläder och badkläder är tillverkade med fokus på den kvinnliga kroppen i varje steg av produktionen. Deras bh:ar och bikiniöverdelar är inte bara otroligt vackra, de har dessutom optimalt stöd och perfekt passform. Och det bästa är att de finns även i stora storlekar.

Anita anser att bara det bästa är gott nog och alla deras produkter tillverkas i egna lokaler. De genomgår hårda kvalitetskontroller för att säkra att de lever upp till deras höga förväntningar. Anita arbetar hela tiden med att utveckla sina produkter och testar olika sammansättningar av material för att få fram en perfekt slutprodukt som är bekväm, har optimal funktion och oklanderlig kvalitet. De strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas. Anita har vunnit många priser genom åren för sina fantastiska kreationer. 2020 vann de ISPO Award för fjärde gången med sin sport-bh för stora storlekar.

Anitas magiska bh:ar

Här på Netlingeri hittar du ett urval av bh:ar och bikiniöverdelar från Anita, alla med samma höga komfort, kvalitet och stora utbud av storlekar. Det finns något för alla. Med en sport-bh från Anita får du maximalt stöd och perfekt komfort. Tack vare det ventilerande materialet kan du känna dig trygg och fräsch under hela träningspasset. Dessa bh:ar bjuder dessutom på optimal rörlighet och finns i olika vackra utföranden. Med en läcker spets-bh kan du alltid känna dig feminin och sensuell samtidigt som du har total komfort och stöd. Matcha din bikini precis som du vill ha den med läckra och stödjande bikiniöverdelar även i stora storlekar. En del av produkterna har fickor och ger dig möjlighet att förstora bysten med hjälp av proteser eller inlägg.

Rätt storlek på din bh

När du ska köpa en bh från Anita är det viktigt att välja rätt storlek så att den får perfekt funktion och passform.

 • Mät omkretsen alldeles under bysten, måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och vara löst utan att hasa ner. Det är dessa mått i centimeter du ska använda dig av när du beställer din bh. Följ alltid storlekstabellen på den bh du valt.
 • Se till att bh-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper bh:n i haken längst ut. Detta ger längre hållbarhet eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på bh:n som ger stöd åt bysten.
 • Mittstycket mellan bysten ska sitta tätt mot kroppen för att ge bästa stöd.
 • Se till att byglarna sitter som en ram runt bysten och varken skär in i bysten eller sticker ut i armhålan.
 • En bh ska kännas bra och vara bekväm att ha på sig så lita på din egen känsla.
 • Kom ihåg att kroppen förändras hela tiden så du behöver mäta dig varje gång du ska köpa en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.

Ta hand om dina underkläder och badkläder från Anita

Du ökar hållbarheten och livslängden hos dina badkläder och underkläder från Anita om du tar hand om dem på rätt sätt. Här följer några råd som kan vara till hjälp:

 • Handtvätta alltid dina badkläder och bh:ar om inget annat står i plagget, det är mest skonsamt. Använd tvättpåse om du tvättar i tvättmaskin.
 • Stryk eller blek inte dina plagg.
 • Torktumla aldrig då det sliter bort fibrer från plagget och förkortar dess livslängd.
 • Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget, vilket kan orsaka att dina underkläder och badkläder tappar sin elasticitet.
 • Klorvatten kan bleka färgerna på dina badkläder och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj dina badkläder försiktigt i kallt vatten varje gång du använt dem och vrid aldrig ur dem.
 • Häng aldrig dina badkläder på tork i direkt solljus eftersom det kan bleka färgerna.

Följ alltid tvättråden i dina plagg. Om du tar hand om dina underkläder och badkläder från Anita på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dem under lång, lång tid.