Missya

Missya är ett danskt underklädesmärke som startades redan 2003

Den säljs idag i över 50 butiker i Danmark och finns även på marknaden på Grönland, Färöarna och i Sverige. Missya gör underkläder, nattkläder, dräkter och badkläder. Det är moderiktiga färger, smarta detaljer och en bra passform. Om du vill vara smart och förförisk till överkomliga priser, då är Missya helt klart det ledande varumärket. Missya är för kvinnor i alla åldrar. Oavsett vilken storlek du använder har Missya en bh som passar dig. Namnet Missya är sammansatt av MISS YOU, och detta ger namnet en känsla av vardagslyx, vilket märket också signalerar.

Se alle Missya BH'er
Se alla Missya trosor

Missya

Namnet Missya kommer från de engelska orden ”miss you” och är tänkt att ge en känsla av att längta efter mer vardagslyx. Tack vare Missya behöver vi inte bara längta, nu kan vi skämma bort oss med lyx varje dag.

Missyas spännande värld

Missya grundades i Danmark år 2003 och har sedan dess försett kvinnor med läckra och bekväma underkläder, badkläder och nattkläder i senaste modet. Det är inte en tråkig stund med Missya och de har modeller, färger och storlekar som passar för alla tillfällen. Matcha din egen bikini med trendiga och sprakande färger och mönster för att verkligen dra blickarna till dig på stranden.

Känn dig vacker och sensuell med en läcker bh-topp med spets och matchande förföriska trosor. Bh-toppen är dessutom riktigt snygg att ha under en tunn blus eller öppen kavaj. Framhäv dina kurvor med en elegant bh med push-up när du ska på festen. Då kommer den där urringade klänningen att sitta helt perfekt. Mys ner dig i sängen med en härlig nattskjorta eller visa upp din vackra kropp i ett sexigt nattlinne. Missya har något för alla tillfällen och det bästa är att alla deras produkter håller hög kvalitet och ger en känsla av lyx.

Missyas läckra trosor

Det är inte alltid så lätt att veta vilken modell på trosorna eller bikinitrosorna som passar bäst. Här följer några råd:

 • Taitrosan är den vanligaste modellen. Den har hög benskärning som gör att benen ser längre och smalare ut och den ger en snygg rundning på höften. Denna modell passar framför allt dig som vill få dina höfter och lår att se smalare ut.
 • Stringtrosan har väldigt lite tyg och på baksidan löper en liten tygremsa mellan skinkorna. Använd stringtrosor om du vill framhäva skinkorna eller om du ska ha på dig en åtsittande kjol eller ett par tajta byxor. Då slipper du troskanter som syns.
 • Hipstertrosan sitter runt höfterna och är lågt skuren. Den täcker oftast det mesta av baken. Denna trosmodell är väldigt bekväm och lite mer sportig och passar dig som föredrar den looken.
 • Om du vill tona ner breda höfter och en stor bak kan du välja en enfärgad bikinitrosa i svart eller någon annan mörk färg till en mönstrad eller färgad bikiniöverdel.
 • De flesta kvinnor föredrar olika typer av trosor vid olika tillfällen så det bästa är att skaffa några olika trosor så att det finns något för varje tillfälle.

Välj rätt storlek på din bh från Missya

När du hittat din läckra bh från Missya är det dags att beställa den. För att du ska få bästa funktion och passform av din bh är det viktigt att du väljer rätt storlek.

 • Mät omkretsen alldeles under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är som störst, måttbandet ska vara löst utan att hasa ner. Det är dessa mått i centimeter du ska använda dig av när du beställer din bh. Följ alltid storleksguiden på den bh du valt.
 • Be gärna en vän om hjälp med att mäta eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen när du mäter.
 • Var noga med att bh-bandet ligger rakt runt din rygg och att du knäpper bh:n i haken längst ut när den är ny. Det ger längre hållbarhet eftersom bh-bandet töjs ut med tiden och då kan du bara knäppa den längre in.
 • För att få bästa stöd ska mittstycket sitta tätt mot kroppen.
 • Byglarna ska sitta som en ram runt bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.
 • Kroppen förändras hela tiden så du behöver mäta dig varje gång du ska köpa en ny bh för att vara säker på att få rätt storlek.

Missya tar sitt ansvar

Missya skapar feminina och eleganta kreationer som är uppskattade av trendiga och medvetna kvinnor i hela Skandinavien. Detta populära märke är dessutom väldigt noga med att ta sitt ansvar för att göra världen lite bättre.

De använder sig av Code of Conduct från den danska textilorganisationen. Det innebär bland annat att de motarbetar barnarbete och diskriminering och månar om arbetarnas mänskliga rättigheter i alla delar av tillverkningsprocessen. De sponsrar också forskning för att bota bröstcancer. Missya är ett familjeföretag som skapar alla sina kreationer ur sin passion. En passion som aldrig kommer att falna.