Bikinitrosor

Skäm bort dig själv med vackra bikinitrosor

Vi har ett enormt utbud av smarta och vuxna bikini trosor som hipster, high tai, low tai och tanga. Använd bikinibyxorna med den matchande bikiniöverdelen, eller blanda ihop den efter ditt humör. Stort utbud från flera av våra välkända varumärken såsom Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki och Marie Jo. Det spelar ingen roll om du är kurvig eller smal, upp till åren eller ung, blyg eller framåt. Vi har trendiga och snygga bikinitrosor som passar till alla kvinnor.

Här på Netlingeri hittar du både enkla och rafflande bikinitrosor som passar perfekt att ha på stranden och vid poolen när du vill få en snygg solbränna. Så välj ut ett par vackra bikinitrosor från något av våra världsledande märken och matcha med en läcker överdel. Du kommer garanterat att bli nöjd.

Bikinitrosor som framhäver dina vackra kurvor

Det finns många snygga bikinitrosor att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilka man ska ta. Här följer några råd som kan vara till hjälp om du vill framhäva dina kurvor: Bikinitrosor i hipstermodell är väldigt lågt skurna i midjan och sitter runt höfterna. Det är en lite mer sportig modell som oftast täcker det mesta av baken. Det populära australiensiska märket Seafolly har bland annat flera snygga hipsters att välja mellan. Om du vill visa upp dina vackra kurvor kan du välja ett par brazilian. De är lågt skurna i midjan och smalare över baken. De visar mycket hud och former och är väldigt smickrande för bakdelen.

Med ett par bikinitrosor med string får du en riktigt läcker solbränna samtidigt som du har en mycket feminin och sensuell look på stranden. Det bästa är att köpa flera olika bikinitrosor så att du kan variera din bikini och ha snygga underdelar som passar till alla tillfällen.

Bikinitrosor som får dig att se smalare ut

Om du vill ha bikinitrosor som får dig att se smalare ut finns det flera att välja mellan. Här följer några råd som kan vara till hjälp: Om du vill få dina höfter och lår att se smalare kan du välja bikinitrosor med taimodell. Den höga benskärningen får benen att se längre än de egentligen är, vilket gör att de också ser smalare ut. Modellen ger även höfterna en fin rundning.

Miditrosan är lite bredare än taitrosan. Den har en något högre midja och slutar en liten bit under naveln. Midi passar alla kroppsformer. Maxitrosan har en hög midja och går ofta upp till naveln. Den är bred och täckande och passar dig som vill ha mycket tyg för att dölja en putande mage. Välj gärna en enfärgad, mörk bikinitrosa så förminskar du midjan ytterligare. PrimaDonna har flera att välja mellan.

Vill du tona ner en stor bak och breda höfter kan du välja en enfärgad och mörk underdel och matcha med en överdel med starka, ljusa färger och mönster. Då dras blickarna bort från den nedre delen av kroppen och hamnar istället på den övre. Du kan också välja bikinitrosor med shapewear som håller in magen åt dig för att snabbt få en perfekt figur. Märket Wiki har bland annat mycket shapewear att välja mellan. Vi har bara högkvalitativa bikinitrosor från marknadens ledande märken, till exempel Missya, Tommy Hilfiger och Calvin Klein med fler.

Ta hand om dina bikinitrosor

Genom att ta hand om dina bikinitrosor på rätt sätt ökar du livslängden på dem. Följ dessa råd så kommer du att kunna njuta av dina bikinitrosor länge:

 • Om inget annat står i plagget ska du handtvätta dina badkläder då det är mest skonsamt. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten.
 • Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i bikinitrosan och orsaka att plagget tappar sin elasticitet.
 • Torktumla aldrig dina bikinitrosor då det sliter bort fibrer från plagget och förkortar livslängden. Värmen kan också förstöra elasticiteten.
 • Blek eller stryk inte dina plagg.
 • Solljus kan bleka färgerna så undvik direkt solljus när du hänger dina badkläder på tork, eller vänd dem ut och in.
 • Skölj dina bikinitrosor försiktigt i kallt vatten efter du badat i saltvatten eller vatten med klor. Vrid aldrig ur dem.

Var redo för sommaren

Även om det är många saker du måste ta hand om innan du åker på sommarlov, måste du också komma ihåg badkläderna. Med ett fint utbud av badkläder, där du kan hitta både bikinitrosor, bikinitoppar och baddräkter i många olika utföranden. De flesta badkläder finns som ett set, men du kan fortfarande välja dem separat om du till exempel inte gillar bikinibyxan.

Du kommer att ha alternativ att välja mellan olika delar. Kanske vill du ha en bikinitopp i en fräsch färg med ett spännande mönster, men bikinibyxorna ska vara svarta. Att du kan mixa och matcha ditt kommande bikiniset gör att du får precis den bikini du trivs bäst i.

Välj bland ett oändligt urval av bikinitrosor

När du går ut och hittar en bikinitrosa är möjligheterna oändliga. Det är du som bestämmer vad du absolut vill ha och vad du tycker passar dig. Vi har gott om bikinibyxor i fräscha och vilda mönster, men även bikinitrosor i neutrala färger som kan tona ner bikinitoppen. Modeller du kan hitta inkluderar:

 • Hipstermodeller
 • Italiensk shortsmodell
 • Midimodell
 • Tanga shortsmodell
 • Tai-modell

Du kommer säkert att hitta rätt modell som passar din kroppstyp.