Schiesser

Stort Schiesser urvalg

Med Schiesser underkläder får du tidlösa och moderna underkläder som ger dig en klassisk och stilren look, samtidigt som de är extremt bekväma att bära. När du behöver nya underkläder som kan användas för alla tillfällen är Schiesser värt en närmare titt.

Schiesser grundades 1875 och redan då lades mycket stor vikt vid fina material med hög kvalitet och lång hållbarhet. Än idag står det högst upp på deras agenda och tack vare sin långa erfarenhet och expertis har de lyckats förfina sina material till fulländning. Om du söker trendiga underkläder i mjuk och skön bomull av högsta kvalitet är Schiesser det perfekta märket för dig. De tillverkar även kläder, badkläder och nattkläder.

Schiessers underbara produkter

Schiesser är kända över hela världen som ett modernt och innovativt märke med produkter som är originella och äkta. Det viktigaste för Schiesser är att deras konsumenter alltid ska kunna känna sig bekväma och vackra. Deras produkter är skapade för att användas varje dag och hålla mycket lång tid. Här på Netlingeri finns vackra och komfortabla underkläder från Schiesser.

Du finner läckra och bekväma trosor som passar till alla tillfällen, oavsett om du ska på fest, ha en mysig hemmakväll eller åka till jobbet. De är tillverkade i hudvänliga material som andas och har perfekt passform så de håller sig på plats hela dagen. Välj en trosa men hög benskärning om du vill få benen att se längre och smalare ut. Om du istället föredrar lite mer tyg kan du välja en maxitrosa. Den har breda sidstycken, lågt skurna ben och är mer täckande än många andra trosor. Du hittar läckra och feminina spagettilinnen i snygga modeller och även linnen med bredare axelband som ger en lite mer sportig look. Det är jätteskönt att använda linnen och andra toppar under dina vanliga kläder när det är kallt ute. Men det är också väldigt läckert att ha ett snyggt linne under en öppen kavaj eller jacka när du ska ut på fest. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Den fantastiska bomullen

Bomull är ett av de vanligaste materialen i underkläder och kläder idag och Schiesser använder sig av en väldigt hög andel bomull i många av sina produkter. De har minst 95 procent bomull i de flesta av sina underkläder. Bomull är ett naturmaterial som växer på bomullsbusken och det är väldigt mjuk och behagligt mot huden. Ordet bomull kommer från det tyska ordet baumwolle, som rakt översatt betyder trädull, det vill säga vegetabilisk ull.

Bomull och ull har många liknande egenskaper och finns det något som är så mjukt mot huden som ull och bomull? Bomullsfibern är mjuk och följsam och liksom andra naturmaterial andas den. Den suger dessutom i sig fukt, leder bort värme och är slitstark, så bomull är både behagligt och praktiskt att använda. Schiesser använder sig bara av bomull av mycket hög kvalitet och deras produkter ger hög komfort och god rörelseförmåga.

Så tar du hand om dina underkläder från Schiesser

När du hittat underkläder som verkligen låter dig skina är det klart du vill att de ska hålla så länge som möjligt. Här följer några råd för att öka livslängden:

  • Tvätta aldrig din underkläder i högre grader än det står i tvättråden eftersom för varmt vatten kan förstöra elasticiteten. Ibland kan det räcka att tvätta i till exempel 40 grader även om det står 60 grader i plagget.
  • Använd gärna tvättpåse när du tvättar.
  • Undvik helst sköljmedel när du tvättar eftersom det kan sätta igen porerna i tyget och förstöra elasticiteten.
  • Blek eller kemtvätta inte dina kläder.
  • Undvik gärna att torktumla eftersom det sliter bort fibrer från plagget och kan förkorta livslängden.
  • Om du förvarar dina linnen och toppar hängandes på galgar i garderoben så undviker du att de blir skrynkliga.
  • Alla produkter från Schiesser är av hög kvalitet och om du följer deras tvättråd kommer du att kunna njuta av snygga och bekväma underkläder som håller tvätt efter tvätt.