CCDK

CCDK nattkläder och loungewear för kvinnor

CCDK är danskdesignade nattkläder och loungewear, där femininitet, elegans och komfort alltid står i fokus. Alla CCDK:s produkter är skapade med respekt för miljön, då det danska varumärket anser att kvinnor ska kunna bära hållbara nattkläder utan att behöva kompromissa med mjukhet och stil.

CCDK är ett danskt varumärke för kvinnor, som också är designat av kvinnor. Kollektionerna består av bekväma nattkläder och loungewear, där komfort och design går hand i hand. De danskdesignade produkterna är gjorda av hållbara material som du kommer att älska att bära. Det danska varumärket har lyckats skapa bekväma nattkläder och loungekläder för kvinnor med feminina tryck, passform och färger. På Netlingeri har vi samlat hela vårt stora utbud från CCDK Copenhagen på denna sida. Dyk in i vårt sortiment och hitta dina personliga favoriter från det danska underklädesmärket.

CCDK Copenhagen är nattkläder och loungekläder för kvinnor som alltid vill känna sig bekväma, vackra och avslappnade. CCDK:s mål är att hjälpa och stärka kvinnor genom att erbjuda bekväma hemkläder för kvinnor, som hjälper till att skapa självförtroende och öka självförtroendet.

CCDK Copenhagen – ett hållbart val som ger känslan av självförtroende

CCDK är design med ett tydligt och tydligt design-DNA, där hållbarhet alltid står i fokus. Alla deras produkter tillverkas i certifierade och kontrollerade träkällor och produceras med betydligt lägre fossil energiförbrukning och vatten än till exempel generisk viskos. På CCDK är det en hjärtefråga att städa trädgårdar och gator av plast. Just därför har de ett antal certifieringar som säkerställer att både material och produktionsmetoder är förankrade i ett ansvar för miljön.

CCDK strävar också efter att använda material med FSC®-certifikat för marknadsföring av produkter och för hangtags. Så oavsett om du köper ett CCDK nattlinne, pyjamas eller andra nattkläder så är du garanterad hållbara textilier, varigenom du hjälper naturen på väg. Genom att köpa CCDK:s hållbara produkter stödjer du även Women for Women International, som är en välgörenhetsorganisation som hjälper kvinnliga överlevande från krig att bygga upp sina liv igen.

Välkända klassiker säsong efter säsong

Från säsong till säsong hittar du samma vackra former och design, vilket gör det enkelt för dig att välja dina favoritnattkläder i säsongens nya färger och tryck. För att du ska känna dig vacker och avslappnad på samma gång är alla stilar gjorda i mjuka och bekväma material. Du kommer alltid att hitta den perfekta kombinationen av diskret elegans och fantastiska utskrifter som skapar visuell harmoni i alla CCDK-designer. CCDK fokuserar alltid på säsongens nyaste färger, trender och tendenser. För varför ska kläderna du bär hemma och vad du sover i vara mindre tilltalande än vad du har på dig när du går ut?

Köp CCDK Köpenhamn online på Netlingeri

CCDK är värt en närmare titt om du behöver nytt, vackert och hållbart nattkläder och loungekläder. På denna sida har vi gjort det relativt enkelt för dig att hitta både den senaste och klassiska designen från CCDK Copenhagen, då vi har samlat hela det stora utbudet på ett ställe.

Du kan beställa dina nya underkläder från oss 24 timmar om dygnet, vilket gör det enkelt för dig att handla hos oss. Du kan handla i lugn och ro, precis när det passar dig, och vi är redo att få din beställning skickad så snabbt som möjligt. Skulle du ha frågor om storlek eller annat är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon eller mail där vi står redo att hjälpa dig och svara på din förfrågan så snart som möjligt.