BH för stor byst

BH för stor byst kan forma och framhäva din byst

Här på Netlingeri tycker vi att varje kvinna förtjänar att känna sig vacker och komfortabel i sin BH, oavsett storlek eller form. Därför har vi satsat på ett stort urval av Big Cup BH:ar i alla färger, former och storlekar man kan tänka sig. Du kommer inte att bli besviken.

BH för stor byst är Netlingeris serie som går upp till de stora kupstorlekarna. Big Cup levereras upp till GH-kupor och är för dig med stor byst. De är tillverkade i riktigt bra och gedigna material – det betyder dock inte att det är tråkiga modeller. Det finns massor av vackra serier med Spets BH:ar och i de moderiktiga färgerna från t.ex. PrimaDonna, Marie Jo och Triumph.

Vad är en Big Cup BH?

En stor byst väger mycket och ställer högre krav på din BH. På en Big Cup BH är kuporna, byglarna, ryggbandet och oftast axelbanden mer stabila och slitstarka än på vanliga BH:ar för att ge optimalt stöd. Delarna i BH:n är av extra hög kvalitet för att de inte ska töjas ut eller tappa stödförmågan.

En Big Cup BH kan forma och framhäva din byst eller skapa en plattare profil om du föredrar det. Tänk på att om en BH har vaddering betyder det inte automatiskt att den ger större byst. Vadderingens funktion kan vara att enbart ge extra stöd och skapa en slät, rundad form på bysten.

Hitta rätt modell på din Big Cup BH

Det finns många olika modeller att välja på och det viktiga är att välja en BH med just den funktion du vill ha. En BH med kupor som täcker hela bysten, så kallad fullkupa, håller verkligen bysten på plats. Den separerar bysten och ger väldigt bra stöd. En balconette-BH som bara täcker en del av bysten, eller en BH med push-up, är snyggt om du ska ha något urringat på dig. Dessa BH:ar ger också bra stöd och är väldigt snygga om du vill framhäva din byst.

En minimizer ger illusionen av att bysten är mindre än vad den är. Bygeln i denna BH är en storlek större än i andra modeller och kupformen är grundare. Detta gör att den fördelar bysten över en större yta på kroppen, vilket resulterar i att den ser plattare ut. Många kvinnor har flera olika modeller av Big Cup BH, så att de har en som passar till varje tillfälle.

Big Cup BH till varje tillfälle

Vårt stora utbud av Big Cup BH:ar gör det enkelt för dig att hitta en snygg och bekväm BH till varje tillfälle. Visa upp din fantastiska kropp i en läcker BH med spetsdetaljer från Freya. Passar perfekt i ett set med underkläder tillsammans med matchande trosor och sexiga stay-ups. Ta på dig en axelbandslös BH med bra stöd från PrimaDonna när du ska klä upp dig i en elegant klänning utan axelband. Framhäv dina vackra kurvor ännu mer i en BH med push-up från Passionata. Riktigt behagfullt under en urringad topp på festen.

Skäm bort dig med en bekväm och snygg BH med fullkupa från Femilet att ha på dig i din vardag. Hemma, på jobbet eller när du tar en fika på stan är det skönt att ha fullt stöd och komfort. Om du har svårt att knäppa din favoritblus eller av någon annan anledning vill tona ner storleken på din byst är en minimizer från Triumph det perfekta alternativet. Detta är bara några exempel på de modeller och BH:ar vi erbjuder med Big Cup. Vi har bara produkter av högsta kvalitet från världsledande märken.

Rätt storlek på din Big Cup BH

Det krävs att du har rätt storlek på din Big Cup BH för att få bästa stöd och funktion. Här följer några tips när du ska välja storlek:

  • Mät omkretsen precis under bysten, måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Mät sedan omkretsen över bysten där bysten är som störst. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och vara löst utan att falla ner. Dessa mått i centimeter ska du använda dig av när du beställer din BH.
  • Vissa märken, som till exempel det engelska företaget Freya, använder sig av tum istället för centimeter. Titta alltid på storleksguiden på din BH för att vara säker på att det blir rätt.
  • Se till att du knäpper din nya BH i haken längst ut. Detta ökar hållbarheten eftersom BH-bandet töjs ut med tiden och då kan du knäppa den längre in. Det är underkanten på BH:n som bär upp och stödjer bysten.
  • För bästa stöd ska mittstycket sitta tätt mot kroppen.
  • Byglarna ska rama in bysten och varken skära in i bysten eller sticka ut i armhålan.

Ta hand om din Big Cup BH

Varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd helst kallt vatten. Om du låter BH:n ligga några timmar i vattnet blir den ren från avlagringar. Knäpp alltid BH:n innan tvätt för att undvika att axelbanden trasslar ihop sig och att den fastnar i andra plagg. Förvara dina BH:ar plant, till exempel i en byrålåda. Din BH behåller spänsten längre om den får vila ett par dagar mellan varje användning så att textilfibrerna får återhämta sig. Följ alltid tvättråden från tillverkaren av just din BH.