Baddräkt

Följ säsongens badkläder

Vi har vackra och klassiska baddräkter från flera av våra välkända varumärken - t ex Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki och Marie Jo. En gång i tiden var baddräkter tråkiga och passade den lite äldre generationen – Men som tur är så är det inte längre! Idag finns det en mängd vackra och feminina baddräkter som skriker elegans. Att bära en baddräkt är verkligen på modet just nu och här på Netlingeri hittar du många trendiga, läckra baddräkter i hög kvalitet att välja mellan. Det finns något för alla kvinnor.

Den praktiska och eleganta baddräkten

Baddräkten är ett mycket figursmickrande plagg som passar alla kroppstyper. Den är stilsäker, elegant och många känner sig mer bekväma i en baddräkt. Men den är inte bara vacker att titta på, den är också mycket praktisk. Eftersom det bara är ett enda plagg är den lätt att hålla reda på och den är bekväm och ger en väldigt stor rörelsefrihet. Den sitter där den ska vilken aktivitet du än utför. Oavsett om du ska simma, surfa, spela volleyboll eller leka med barnen på stranden kan du alltid lita på att baddräkten sitter på plats. Den passar utmärkt för en aktiv semester.

Du kan även använda den som en body till ett par snygga shorts eller en kjol med hög midja så har du din outfit klar för kvällen. Dessutom skyddar den mot byxlinningar som skär in i magen. Baddräkten täcker magen och håller för det mesta in den lite så att du slipper tänka på en putande mage. Den är verkligen smickrande för den kvinnliga kroppen.

Vilken baddräkt ska jag välja?

Hos oss hittar du baddräkter som passar alla kvinnor och det är bra att ha flera att skifta mellan beroende på tillfället. Dra till dig blickarna i en feminin och elegant modell med sprakande färger eller håll en låg profil med en sportig modell i dämpade färger. Tommy Hilfiger och Calvin Klein har exempelvis snygga och sportiga modeller att välja mellan och med märket Missya kan du skämma bort dig med läckra och feminina modeller i enkla eller spännande färger. Kom ihåg att mörka färger förminskar medan ljusa färger förstorar. En enaxlad baddräkt är elegant och passar utmärkt till en stor byst eftersom den osymmetriska skärningen får bysten att se mindre ut än den är.

En del baddräkter har fickor så att du kan få plats med inlägg och proteser och på vis förstora bysten. Märket Anita brukar ha sådana finesser i sina kreationer. Med en axelbandslös baddräkt framhäver du axlarna och får dem att se bredare ut än de egentligen är. Om du vill ha fördelen med att lätt kunna byta dina blöta bikinitrosor efter badet och ändå ha något som täcker magen kan du välja en tankini. Det är ett mellanting mellan en baddräkt och en bikini och ser ut som ett linne med trosor. Med en tankini kan du dölja en putande mage när du går runt på stranden och sedan rulla upp överdelen när du ligger ner och solar. Du kan även bära överdelen som en topp till en läcker kjol eller snygga shorts när du ska ut på kvällen.

Välj rätt storlek på din baddräkt

Det är viktigt att du väljer rätt storlek på din baddräkt. En baddräkt som är för liten kan skära in och orsaka skavsår medan en som är för stor inte sitter kvar där den ska. Det är olika storlekar på baddräkterna och det är viktigt att följa storleksguiden på den baddräkt du valt. En del har storlekar som S, M och L medan andra har storlekar som 36, 38, 40 och så vidare. En del har bh-storlekar och följer samma storlek som du har på din bh. Dessa baddräkter har oftast väldigt bra stöd för bysten. Tänk på att en baddräkt ska sitta åt när den är ny eftersom den töjer ut sig med sig med tiden.

Så tar du hand om din baddräkt

När du hittat din perfekta baddräkt är det viktigt att du tar hand om den på rätt sätt så att den håller så länge som möjligt. Här följer några råd: Om inget annat står i din baddräkt ska du handtvätta den. Tänk på att för varmt vatten kan skada elasticiteten i den så använd gärna kallt vatten.

Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj försiktigt din baddräkt i kallt vatten varje gång du använt den och vrid aldrig ur den. Blek, stryk eller torktumla aldrig din baddräkt då det sliter på den och förkortar livslängden.

Undvik direkt solljus när du hänger den på tork eftersom det kan bleka färgerna. Eller vänd baddräkten ut och in. Baddräkterna från Netlingeri är av väldigt hög kvalitet och om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dem under en lång tid.

Gör din baddräkt till en komplett och fräsch look

Det finns många baddräkter som har de finaste och vackraste designerna, som du inte bara behöver använda på stranden. Sväng runt en kjol och ta på dig solglasögonen och du är redo att se bra ut när du lämnar poolen eller stranden.

Nya säsongsbetonade föremål varje år

Om du inte lyckades skaffa en baddräkt i år, oroa dig inte. Snart kommer det nya och fräscha mönster, i nya modeller eller färger. Du kommer att få möjlighet att få det senaste nytt. Så kom ihåg att hålla ett öga på startsidan och var redo att klicka hem din nya favoritbaddräkt.Vi ser fram emot att visa dig nästa säsong av badkläder, för det finns alltid något som överraskar. Det kan vara baddräkter med öppen rygg, korsrygg eller något helt annat som vi inte sett tidigare.

Många nya mönster för baddräkterna

Vi överraskas varje år med nya vackra mönster från de underbara märkena. Du kommer alltid att kunna hitta basmodeller, men varje år kommer de också i vackra nya modefärger. Du kommer också att bli överraskad med helt nya modeller som kan vara mer utmanande, som baddräkter med öppen bak eller med ett snitt framtill. Så om du älskar att testa något nytt och göra din vardag lite mer spännande, då kan du se fram emot nästa sommarsäsong.