Seafolly

Seafolly badkläder för alla smaker

Hos Netlingeri hittar du det alltid populära badklädesmärket Seafolly. Vacker design i vackra, färgglada och inte minst feminina och trendiga varianter som kvinnor i alla åldrar älskar. Unna dig själv, din basgarderob eller någon du älskar med läckerheter från Seafolly med alltid perfekt passform, hög komfort och färger som håller.

Med spännande modeller och sprakande färger på sina badkläder gjorde Seafolly intåg i Australien 1975. Idag är det ett världsledande märke som har affärer i mer än 40 länder. Seafolly är känt för hög kvalitet, spännande kreationer och perfekt passform. Så låt dig förföras av detta populära märke som tagit hela världen med storm.

Seafollys fantastiska produkter

Seafolly har alltid varit nyskapande och inte rädda för att prova nya saker. Kanske är det just därför märket blivit så populärt och bärs av vackra, självsäkra kvinnor runt om i världen. Hos Seafolly finner du både enkla och rafflande bikinis för alla smaker och tillfällen. Bikinin är perfekt att ha på stranden eller vid poolen när det är lata soldagar. Du får en snygg solbränna samtidigt som du kan känna dig riktigt attraktiv i din nya och trendiga bikini.

När du ska vara aktiv och sporta eller roa dig med vattenlekar passar det bättre med en baddräkt. Den håller sig perfekt på plats och ser till så att du kan vara aktiv utan att behöva oroa dig för otrevliga överraskningar. Du kommer dessutom att vara oerhört snygg samtidigt.

Seafollys läckra bikinis

Seafolly har ett stort utbud av läckra bikiniöverdelar i olika modeller och färger att välja mellan. Det finns något som passar de flesta och det bästa är att du kan matcha som du själv vill så att bikinin blir perfekt för dig. Bikinitrosorna kommer i olika modeller och det är inte alltid så lätt att veta vilken funktion de har och vilka man ska välja. Här följer några råd du kan ha nytta av:

  • Om du vill få dina höfter och lår att se smalare ut är taitrosan väldigt bra. Den höga benskärningen ger illusionen av att benen är längre än de egentligen är, vilket gör att de också ser smalare ut. Trosmodellen ger även höfterna en fin rundning.
  • Hipstertrosan är mycket lågt skuren och sitter runt höfterna. Det är en lite mer sportig modell som oftast täcker det mesta av bakdelen.
  • Maxitrosan har breda sidstycken och är mer täckande än de andra trosorna. Den passar dig som föredrar lite mer tyg.
  • Välj en enfärgad bikinitrosa i svart eller någon annan mörk färg till en mönstrad eller färgad bikini-bh för att tona ner en stor rumpa och breda höfter.
  • Kom ihåg att badkläder ska sitta åt när de är nya eftersom de ger med sig.
  • Köp gärna flera uppsättningar av överdelar och underdelar så att du har en bikini som passar till varje tillfälle.

Det viktigaste är att du känner dig vacker och bekväm i dina badkläder så lita på din egen känsla och smak.

Ta hand om dina badkläder från Seafolly

När du hittat din perfekta bikini eller baddräkt är det klart du vill att den ska hålla så länge som möjligt. Här följer några råd för att förlänga livslängden: Om inget annat står i plagget ska du handtvätta dina badkläder då det är mest skonsamt. För varmt vatten kan förstöra elasticiteten så använd gärna kallt vatten.

Blek eller stryk aldrig dina plagg. Torktumla aldrig dina badkläder, det sliter bort fibrer från plagget och förkortar livslängden. Solljus kan bleka färgerna så undvik direkt solljus när du hänger dina badkläder på tork, eller vänd dem ut och in. Använd aldrig sköljmedel eftersom det kan sätta igen porerna i tyget och orsaka att plagget tappar sin elasticitet. Skölj dina badkläder försiktigt i kallt vatten efter du badat i saltvatten eller vatten med klor. Vrid aldrig ur dem. Seafollys badkläder är av väldigt hög kvalitet och om du tar hand om dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta av dem under lång tid framöver.

Seafolly tar sitt ansvar

Seafolly är väldigt måna om sitt etiska ansvar som företagare och är sedan 2015 medlemmar i Ethical Trading Initiative (ETI). De jobbar för anställdas rätt globalt, bland annat för frihet, trygghet och jämlikhet. Det borgar för att allt går rätt till hela vägen i tillverkningsprocessen. Seafolly vill gärna ge något tillbaka till samhället och håller även på mycket med välgörenhet, där de donerar en del av vinsten till olika välgörande ändamål. Det innebär att om du handlar badkläder från Seafolly får du inte bara högkvalitativa och vackra produkter. Du hjälper dessutom till att göra världen lite bättre.