Tommy Hilfiger

Stort urvalg av Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger underkläder för kvinnor är ett bra val när du vill vara både smart och trendigt klädd, utan att behöva kompromissa med komfort och kvalitet. Tommy Hilfiger är känd för sina bh, nattkläder, badkläder, trosor, bikinis, toppar och baddräkter. Det ikoniska märket Tommy Hilfiger är världskänt för sina banbrytande och ungdomliga kreationer. Deras produkter är stilfulla och klassiska samtidigt som de bryter mot normerna och hyllar individualiteten. Du kommer garanterat att dra blickarna till dig när du bär de trendiga och coola kreationerna från Tommy Hilfiger. Att de dessutom är utomordentligt bekväma, har perfekt passform och är av toppkvalitet är en väldigt trevlig bonus.

Tommy Hilfigers underbara underkläder

I vårt utbud av underkläder från Tommy Hilfiger hittar du trendiga och läckra trosor, toppar och bh:ar i sköna material och snygga modeller. Många av underkläderna har en hög andel bomull, som är väldigt behaglig mot huden och har lång hållbarhet. Du hittar toppar som är mjuka och bekväma att bära under kläderna. De ger total rörelsefrihet och en verklig känsla av frihet, samtidigt som de är snygga och trendiga. En topp från Tommy Hilfiger är så skön att du till och med kan sova i den.

Det finns snygga taitrosor som tack vare sin höga benskärning får benen att se längre och smalare ut. Du kan välja en läcker stringtrosa om du inte vill att dina troskanter ska synas genom kläderna. Underkläderna från Tommy Hilfiger har en klassisk men ändå väldigt läcker och ungdomlig design, som uppskattas av unga och modemedvetna kvinnor runt om i världen.

Sköna och snygga nattkläder från Tommy Hilfiger

Hos oss hittar du mjuka och snygga nattkläder och myskläder från Tommy Hilfiger som passar för alla kvinnor. Självklart är de tillverkade i sköna material och de flesta har en mycket hög andel bomull. Bomull är som gjort för att användas i nattkläder och myskläder eftersom den låter huden andas, är mjuk och smidig och dessutom suger upp fukt så du kan känna dig fräsch hela natten lång.

Vad sägs till exempel om att tillbringa natten i ett mjukt och skönt nattlinne med 100 procent bomull? Eller varför inte en bekväm och härlig pyjamas som håller dig varm en kall vinternatt? Du kan hitta sköna och snygga mjukisbyxor som du kan ha när du vill vara riktigt bekväm. Till det kan du välja en t-shirt i ekologisk bomull, eller varför inte en hoodie som håller dig varm på kyliga kvällar. Självklart är Tommy Hilfigers berömda logga synlig på alla deras kläder. Färgerna på loggan är desamma som i den amerikanska flaggan och visar tydligt att detta är ett märke som inspireras av och är stolt över sitt ursprungsland.

Läckra badkläder från Tommy Hilfiger

Om du letar efter smickrande och trendiga badkläder som drar blickarna till dig på stranden eller vid poolen så är Tommy Hilfiger ett bra val. Här hittar du snygga bikinis och baddräkter som tilltalar unga och modemedvetna kvinnor. När du ska åka vattenskidor, spela beachvolleyboll eller surfa kan det vara bra att välja en baddräkt som håller sig på plats även när du är aktiv. Med en elegant och trendig baddräkt från Tommy Hilfiger kommer du dessutom att vara otroligt snygg samtidigt.

Om du ska ha lata soldagar på stranden eller vid poolen kan du med fördel välja en läcker bikini. Då får du en vacker solbränna samtidigt som bikinin framhäver din fantastiska kropp. När du köper badkläder är det viktigt att komma ihåg att de töjer ut sig med tiden, därför ska de sitta åt när de är nya.

Tommy Hilfiger fantastiska resa

Tommy Hilfiger är ett globalt livsstilsmärke som bland annat säljer kläder för barn och vuxna, underkläder, badkläder, skor, klockor och parfymer. Märket grundades 1985, och har sedan dess blivit världskänt för sina kreationer som har en klassisk och cool amerikansk stil. Tommy Hilfiger har sagt att hans stil inspireras av popstjärnor och hans kläder har burits av bland annat Madonna, Snoop Dogg och David Bowie.

Tommy Hilfiger har fått många utmärkelser med tiden och år 1995 vann han bland annat priset som årets Fashion Designer i Amerika. År 2010 sålde Tommy Hilfiger sitt varumärke till PVH Corp, som bland annat äger Calvin Klein, men Tommy Hilfiger själv jobbar fortfarande kvar i företaget som huvuddesigner. Tommy Hilfiger värnar om miljön och sin omvärld och har bland annat tillverkat jeans av 100 procent återvunnen bomull. De stödjer också flera internationella välgörenhetsorganisationer, till exempel Save the Children, Autism Speaks och World Wildlife Foundation.