Bikiniöverdelar

Det finns nog inget som slår känslan av att hitta den perfekta bikiniöverdelen

Vi har ett enormt utbud av smarta och vuxna bikini toppar från flera av våra välkända märken som t.ex. Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki och Marie Jo. Vi har bikiniöverdelar med och utan bygel, med och utan köp och med halter necks. Den som sitter perfekt och framhäver din vackra kropp samtidigt som den är bekväm och ger optimalt stöd, så att du bara kan slappna och njuta på stranden och vid poolen. Här på Netlingeri finns ett stort utbud av bikiniöverdelar i olika storlekar, modeller, färger och mönster. Kanske hittar du just din perfekta bikiniöverdel här hos oss.

En perfekt bikiniöverdel

Det spelar ingen roll om du är kurvig eller slank, ung eller upp till åren, vågad eller tillbakadragen. Här på Netlingeri hittar du trendiga och bekväma bikiniöverdelar för alla kvinnor från marknadens ledande märken. Fördelarna med att köpa sina bikiniöverdelar separat är att man får matcha ihop sin bikini själv så att den blir helt perfekt. Dessutom har inte alla kvinnor samma storlek på sin överdel som sin underdel och genom att köpa den separat kan man få rätt storlek.

Framhäv bysten genom att välja en läcker bikiniöverdel som inte täcker hela bysten, till exempel en triangel eller balconette. Om du har vaddering i kuporna förstorar du bysten ännu mer. Välj gärna modeller med mönster och ljusa färger som drar blickarna till sig. Har du en stor byst behöver du mer stöd och då kan en överdel som täcker hela bysten vara ditt bästa val. Det finns många vackra bikiniöverdelar att välja mellan i riktigt stora storlekar. PrimaDonna och Wiki är exempel på märken som har överdelar i stora storlekar.

Om du vill att bysten ska se mindre ut kan du välja en enfärgad bikiniöverdel i någon mörk färg och undvika vaddering och inlägg. Calvin Klein och Tommy Hilfiger är två märken som har snygga bikiniöverdelar som passar för den unga, modemedvetna kvinnan med lite mindre byst. En axelbandslös bikiniöverdel eller bandeau framhäver dina axlar och får dem att se bredare ut.

Om du föredrar något som täcker magen kan du välja en tankini. Den är något av ett mellanting mellan en baddräkt och en bikini, och är både snygg och praktisk. Tankinin täcker magen precis som en baddräkt gör, samtidigt som den har fördelen av att vara tvådelad som en bikini. Då kan du själv välja vilken underdel du vill ha till den och det är lätt att byta underdelen efter badet så du slipper sitta med blöta bikinitrosor.

Välj rätt storlek på din bikiniöverdel

Det är olika storlekar på bikiniöverdelarna men en del av dem har samma kupstorlekar som bh:ar. De överdelarna ger oftast bättre stöd åt bysten och det är viktigt att du väljer rätt storlek för att få perfekt passform och funktion.

  • Mät omkretsen precis under bysten. Mät sedan omkretsen över bysten där de är störst. Måttbandet ska vara löst utan att glida ner. Det är dessa mått du använder dig av när du beställer din bikiniöverdel.
  • Storlekarna kan variera beroende på märke så följ alltid storleksguiden på just den bikiniöverdel du valt.
  • Be gärna om hjälp med mätningen eftersom det är viktigt att måttbandet ligger helt rakt runt ryggen och det kan vara svårt att klara av på egen hand.
  • Om det är byglar se till att de ramar in bysten och varken skär in i dem eller sticker ut i armhålan.
  • Tänk på att badkläder ska sitta åt när de är nya eftersom de töjer ut sig med tiden.
  • Mät dig på nytt varje gång du ska köpa en ny bikiniöverdel för att vara säker på att få rätt storlek. Din kropp förändras hela tiden och det gör också din storlek.

Ta hand om din bikiniöverdel

Badkläder är tillverkade i ett särskilt material och det är viktigt att ta hand om dem och tvätta dem på rätt sätt för att de ska behålla sin passform och färg. Här följer några råd för att öka livslängden på din bikiniöverdel:

Handtvätta alltid din bikiniöverdel om det inte står något annat på tvättråden. Tänk på att för varmt vatten kan förstöra elasticiteten.Saltvatten och klorvatten kan bleka färgerna på din bikiniöverdel och solkräm kan orsaka färgförändringar. Skölj försiktigt din bikiniöverdel i kallt vatten varje gång du använt den och vrid aldrig ur den.Blek eller stryk inte din bikiniöverdel. Torktumla aldrig din bikiniöverdel då det sliter bort fibrer och förkortar livslängden. Värmen kan också förstöra elasticiteten.Undvik att hänga din bikiniöverdel på tork i direkt solljus eftersom det kan bleka färgerna på den.Alla bikiniöverdelar här på Netlingeri är av hög kvalitet och om du tar hand om dem och tvättar dem på rätt sätt kommer du att kunna njuta av perfekt passform och lysande färger under lång tid.

Vilken bikinimodell ska du välja

Med den perfekta bikiniöverdelen kommer du att känna dig bekväm på stranden eller i poolen. Det kommer att finnas ett stort urval av bikiniöverdelar för dig. I sortimentet kan du mixa och matcha bikinitopparna och bikinitrosorna, eftersom alla föremål säljs separat.

Hitta din nya bikiniöverdel som kan ge dig självförtroende vid poolen eller på stranden. Det är viktigt att du känner dig bekväm i ditt bikiniset, därför kommer det att finnas ett stort utbud att välja mellan. Somriga tryck och feminina detaljer som har den perfekta passformen är redo för dig.

Det finns olika modeller och passformer som ska framhäva din figur och få dig att känna dig bekväm. Är du inne på Bandeau, push up, triangulär bikini eller något helt annat, då är urvalet klart för dig. Du kommer att kunna välja mellan många modeller i olika utföranden.

Erbjudanden på badkläder

Vad härligt det är med erbjudanden och rabatter, för då kan du skämma bort dig själv, extra. Du kommer att kunna hitta många olika mönster att välja mellan. Oavsett om du är tjejen som gillar den klassiska bikinin eller den mer färgglada tjejen som älskar mönster och utmanande design, oavsett vad du gillar så har vi något för dig.